Nujno potrebujem dodatni zaslužek
Nujno rabim dodatni zaslužek. Čas imam med vikendi, ter med tednom po 16:30 pa tja do 20:00.
Strežba ne pride v poštev, ker absolutno nisem tip za to. Sem sicer komunikativna, iznajdljiva, bi se tudi naučila tiste kave pripravljat in vse, ampak se mi ne da prenašat moških ki bi se gnetli ob šanku, iskreno povedano.
Delala bi v Ljubljani, LPP območje; čiščenje stanovanj, pisarn, pomivanje posode v lokalu oz. pomoč pri raznih delih v kuhinji, popazila bi na starejšo osebo (brez težjih duševnih motenj), popazila bi na šoloobveznega otroka od 6 let dalje, znam tudi skuhati vse.
Ne bom se hvalila, kakšne so moje pozitivne lastnosti, lahko rečem le, da sem izredno poštena, spoštljiva in prijetna kot človek.
Stara sem 34 let. Če morda kdo za kaj ve, naj mi sporoči tu, pa napišem še svoj kontakt.
Če bi napisala, da delam vse za pet evrov na dan, pa spet ne bi bilo v redu. Napisala sem, kaj bi lahko ponudila – mogoče pa kdo išče točno to, kar sem napisala. Zakaj bi napisala da bi delala v strežbi, če že vnaprej vem, da za to nisem (ker sem že poskusila, zato vem)? Ga ni denarja, ki bi me pritegnil nazaj za šank, grem raje v proizvodnjo ali pa v trgovino polnit police.
Forum je zaprt za komentiranje.