Obvestilo o prispele pismu iz okrajnega sodišča
Pozdravljeni,
sem bolna in fizično oslabela, mislim, da so me razmere v zadnjem času utrudile do bolezni.
Potem danes dobim še obvestilo o pismu iz Okrajnega sodišča v našem kraju in paranoja še mi začenja. V bistvu pa nimam nobenega vzroka za preplah, saj nisem v nobenem postopku, nisem kršila zakonov, edino, na kar lahko pomislim, je to, da nisem uredila prepisa vikenda na Hrvaškem naše v Sloveniji, ki sem ga dobila v dediščino po smrti lastnikov, mojih staršev. Mogoče nisem plačala nekaj v zvezi z grobom na komunali. Ampak kaj drugega pa res ne. Ampak moja paranoja še ne neha.
Me pa konkretno zanima, če se obvestila o pismih iz sodišča razlikujejo po barvi. Jaz sem dobila belo obvestilo, za kar mislim, da gre za nekaj, kar je bolj informativne narave, ne pa nekaj v zvezi s prekrškom. Sicer pa sploh ne vem, kak prekršek bi lahko bil, razen, da sem šla čez prehod pri rdeči. Zakaj sem tako paranoična? Partner me razume, ne more pa me umiriti, ker je službeno odsoten. Pa-trenutno sem tako slaba, da ne morem na pošto.
Če ima kdo kakšen namig, kaj bi lahko dobila, naj napiše, ker mene kar duši.
Leeleenrpr, 11.03.2022 ob 17:15
Na listku je številka. Če nam jo zaupaš (samo črkovni del), ti lahko pomagamo. Dn je zemljiška knjiga, K in Kpr so kazenske zadeve, Pr prekrški, P tožbe, D zapuščine,…
Z Veseljem:
Opravilna številka: VL (+ 4 stevilke in po slashu leto 2018)
Vročilnica številka: RV (+ devet številk + SI)
Res iskrena hvala za dekodiranje. Prava Enigma.
Obvetilo o izvršbi je to. Centralni oddelek za verodostojno listino. Neko neporavnano obveznost imađš, lahko te kdo za to tudi toži.
Nujno dvigni – se pritoži, če imaš upravičene razloge. Če ne boš, ti bodo šli v rubež – še prej pa nabili na javno oglasno desko Centralnega oddelka za verodostojno listino….
Forum je zaprt za komentiranje.