Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › bolniška nad 30 dni

bolniška nad 30 dni

Ali komisija nad 30 dni bolniške tudi kontrolira med vikendi (sobota, nedelja)? Ne zdi se mi logično, saj delovnik poteka od pon.-pet. A kdo ve?

torej med vikendi bi lahko delala, med tednom pa ne?

dvomim, da inšpektorji delajo tudi med vikendi, so le državni uslužbenci, ampak, če imaš bolniško, tudi med vikendom moraš spoštovat omejitve, ki so ti predpisane

Seveda kontrolira. Bolniška nima vikenda, nimaš kam hodit, če nimaš dovoljenja. Če ne se pa spravi delat.

Delat ne morem, zato imam bolniško. Me zanima, če grem lahko vsaj 1x na obisk k mami, ne bom peljala sama? Napisani so izhodi za zdravnik, fiziot.

Odgovor na objavo uporabnika
Sasoane, 25.02.2022 ob 12:54

Delat ne morem, zato imam bolniško. Me zanima, če grem lahko vsaj 1x na obisk k mami, ne bom peljala sama? Napisani so izhodi za zdravnik, fiziot.

Kaj potem ni jasno?

Ne zdi se mi fer, da ne smem nikamor it med vikendom, saj delodajalec ne plačuje sobot in nedelj, če niso delovne, zzzs pa tudi ne. In, če te pelje nekdo drug, hodim lahko, imam druge težave, v čem je problem?

Na odločbi imaš zapisano kam lahko. Drži se tega, ker so kazni previsoke. Če ti kaj ne ustreza, pa se spiše pritožba na odločbo.

Odgovor na objavo uporabnika
Sasoane, 25.02.2022 ob 13:51

Ne zdi se mi fer, da ne smem nikamor it med vikendom, saj delodajalec ne plačuje sobot in nedelj, če niso delovne, zzzs pa tudi ne. In, če te pelje nekdo drug, hodim lahko, imam druge težave, v čem je problem?

v tem je point teh bolniških. da niso udobne za zaposlenega in mu je tudi v interesu, da se čim prej zaključijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close