Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Trgovske verige

Trgovske verige

Ne pobiram na drevesu denar, mi je pa logično, da v isti verigi izdelek kupim po isti ceni. Ne gre za izdelek,  ko imajo akcije z ala Hipermarket ali Supermarket, kjer so pač akcije. To je jasno. Zanima pa me, kako bi hišo, če bi kruh v Mercatorju prodajali po enotni ceni od Fravžentka , a bi bila slednja vseeno pač malo cenejša, za,10 centov v sosednji isti Mercator štacuni? Skratka, v isti verigi, Mercator, torej, skrbijo za telovadbo zgolj na cenah. Jebiga, ne pobiram denarja na drevesih, Mercator pa nima monopola. Grem v navadno štacuno, je cena 1,89, greš čisto slučajno v supermarket, je cena za isti artikel 1,88 €. Firma artikla v istem podjetju Mercatorja ni od Mercatorja. Poenostavljeno, v verigi Mercator boš za isti izdelek, ki ni njihov, lahko plačal manj ali krepko več. Samo če štacuno zamenjaš in ni objavljena kot akcija. Saj verjetno tega nihče ne pogrunta. Razen, ko domov prinesete račun. Zato se Mercator ne upa oglaševati s to je to ? Bom pač rabuta. Če enkrat kupiš, ni panike, če večkrat, kako pol to vzeti, v isti verigi nateg elastike, jeban*je znotraj, no pa še ne derejo se, za tisto, ki dobi razne f* za dobro jutro. Pa pol sta se z metkam skregali tolioi,  da se ne ve, kdo je kdo. Whatever, tema raztrgana ?????, ampak naj mi kdo razloži, da je kruh po, zaenkrat še, enotni ceni, bi ga pa v isti verigi prodajali za 10 gor ali dol?  Tam pri nas nekaj na rusko vleče, pred stampedo sedaj, ok, zato še ne more biti ceneje v kakšni štacuni Mercator. za isti artikel v isti verigi. Kilo kruha, dva metra naprej je cenej ???☺☺☺ Itak pa računov ne gledate. Taboljša z jogurti. ??☺☺☺

Centi ne pomenijo nič ljudem. Razen, ko jim vse država nakaže do centa.  Zaradi tega manjše od centov, marsikdo ne more kupiti ali ne more plačati. Če imajo zraven še …. obresti od zneska, kot Mcbills, ki je zastonj ??? Če verjameš. Od zastonj tudi oni živijo, jest bom pa manj jedla različne cene firme Odlično, če se podajo tja in sem v isti verigi. Jebiga, deset pa deset. Saj gre lahko tema mimo, vaše jamranje v ostalem tudi. Bon appetit ☺

Sorry, pameten telefon tud ni vedno. 1,89 € vs 1,79 €, govora o razliki. Razen, ko je zastonj, ne bo niti vredni debate. Razen, kdaj se bi zvišala in kdaj v smeteh  ???Ni smešno. ??☺☺☺

pri vseh trgovinah imaš te mahinacije pri cenah. cene v intersparu niso enake cenam v sparu

cene v tušu se tudi razlikujejo, sploh, če greš v original tuš ali franšizo tuš

mislim, da imata samo hofer/lidl enotne cene po celi državi.

Meni je logično, da je kruh dražji v centru Ljubljane, ker je tam nepremičnina, najemnina dražja … če greš delat bajto v centru Ljubljane, daš višjo ceno logično …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close