Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Fetiš

Fetiš

Pozdravljeni vsi….

Zanima me kako poveste partnerju ali pa kako bi mu povedali da bi radi mu lizali rit…

V bistvu me zanima vsakič ko se z ženo spravima k seksu imava predigro in vse pa večkrat jo s prsti po mednožju.

Pa potem se postavi na vse štiri in jo zadovoljujem s prstki in jezičkom pa vse meni pa kr vre k bi jo po anusu lizal ufffff.

Pred seksom popijta kozarec rdečega vina.

Potem pa ji reč: “Razpri mi (svojo) ritko”.

Najprej  lepo prevohaj, ker to rajca, tebe. Njej povej, da lepo diši. Potem pa najprej malo oblizuj. če se bo sprostila, ti bo hitro jezik zdrknil noter. Sicer pač ponavljal vajo. V neki točki bo pozabila stiskat.

Če ne danes, pa naslednji teden.

Skrbi jih predvsem, če so umazane ali smrdijo. če ji rečeš, mmm, kako dišiš, boš hitro z jezikom v luknjici.

Potem bo šele znorela.

Anus ima več živčnih končičev kot ščegetavček, vse ostalo so pa predsodki.

Odgovor na objavo uporabnika
Dzizus, 23.02.2022 ob 19:40

Pred seksom popijta kozarec rdečega vina.

Potem pa ji reč: “Razpri mi (svojo) ritko”.

Najprej  lepo prevohaj, ker to rajca, tebe. Njej povej, da lepo diši. Potem pa najprej malo oblizuj. če se bo sprostila, ti bo hitro jezik zdrknil noter. Sicer pač ponavljal vajo. V neki točki bo pozabila stiskat.

Če ne danes, pa naslednji teden.

Skrbi jih predvsem, če so umazane ali smrdijo. če ji rečeš, mmm, kako dišiš, boš hitro z jezikom v luknjici.

Potem bo šele znorela.

Anus ima več živčnih končičev kot ščegetavček, vse ostalo so pa predsodki.

Dzizus, a ima tudi tvoj anus več živčnih končičev kot ščegetavček ali samo anus od tvoje partnerke?

Odgovor na objavo uporabnika
Da te nekaj vprašam, 23.02.2022 ob 19:50

Dzizus, a ima tudi tvoj anus več živčnih končičev kot ščegetavček ali samo anus od tvoje partnerke?

Nimam ščegetavčka, torej ne.

Lahko bi vsaj vprašalo, bitje spolno zavrto neindentificirano, kaj si moja partnerka mislu o mojem anusu.

Rekla bi, prrrrrrrrr!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close