Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sonet za Kokoši ??

Sonet za Kokoši ??

Kaj boste spesnili našemu ljubemu Kokoški?

..https://m.youtube.com/watch?v=PK27GaPcjF0

Ušesna poezija.

ampak mislim, da bi naš Piščanček, če bi lahko izbirala glasbene želje, morda izbrala tole

Sicer je to isto izbralo tudi 7mio+ drugih, ampak jebiga. dobre stvari pač vlečejo

ne znam aktivirati linka. običajni YT stuff +  watch?v=dQrC0mSRNUk

sonet je pa takle:

Spatřil jsem kometu, oblohou letěla Chtěl jsem jí zazpívat, ona mi zmizela Zmizela jako laň u lesa v remízku, v očích mi zbylo jen pár žlutých penízků Penízky ukryl jsem do hlíny pod dubem, až příště přiletí my už tu nebudem, my už tu nebudem, ach pýcho marnivá Spatřil jsem kometu chtěl jsem jí zazpívat O vodě, o trávě, o lese, o smrti se kterou smířit nejde se O lásce, o zradě o světě a o všech lidech co kdy žili na téhle planetě Na hvězdném nádraží cinkají vagóny, pan Kepler rozepsal nebeské zákony Hledal až nalezl v hvězdářských triedrech, tajemství která teď neseme na bedrech Velká odvěká tajemství přírody, že jenom z člověka člověk se narodí Že kořen s větvemi ve strom se spojuje Krev našich nadějí Vesmírem putuje Nanana nananananana nanana nananananana… Spatřil jsem kometu byla jak reliéf, z pod rukou umělce, který už nežije, šplhal jsem do nebe Chtěl jsem ji osahat, marnost mě vysvlékla celého do naha Jak socha Davida z bílého mramoru Stál jsem a hleděl jsem, hleděl jsem nahoru Až příště přiletí, ach pýcho marnivá My už tu nebudem ale jiný jí zazpívá O vodě, o trávě, o lese, o smrti se kterou smířit nejde se O lásce, o zradě, o světě bude to písnička o nás a kometě

Odgovor na objavo uporabnika
Božó, 22.02.2022 ob 21:26

..https://m.youtube.com/watch?v=PK27GaPcjF0

Ušesna poezija.

Ni je teme kamor se ne bi ti usral. S tem, da te sumim,  da si tole tudi odprl.

Ti… Aj u krpe.

Božó, 22.02.2022 ob 21:53

Ti… Aj u krpe.

Mir in takoj spat.

Kokošji peder,

gnilo jajce je zvalil,

svojo spermo potrošil,

na tipkovnico jo zlil,

ko bruha iz njega ves gnev,

ko domišlja si, da mu folk sledi

normalni pametn človek se reži

medtem ko buzerant kot kura brez glave

okoli teče in tuli

?

probal sm, 23.02.2022 ob 05:42

Kokošji peder,

gnilo jajce je zvalil,

svojo spermo potrošil,

na tipkovnico jo zlil,

ko bruha iz njega ves gnev,

ko domišlja si, da mu folk sledi

normalni pametn človek se reži

medtem ko buzerant kot kura brez glave

okoli teče in tuli

?

Kokošji peder. Te besedi sem že velikokrat prebral.

Zakaj imaš vedno drug nick? Kaj a hočeš ustvariti vtis, da noben ne mara Kokoši in da je za vsakim nickom druga oseba?

Zakaj vedno pišeš iste stvari? Če hočeš zalezovati moraš imeti vsaj malo sposobnosti za to.

Predvsem pa me že nekaj tednov muči eno vprašanje. Zakaj imaš vsako osebo, ki te pogrunta za Kokoši? Ali dejansko misliš, da je on edina inteligentna oseba na temu forumu?

Božo kako lepo, da si odprl temo o meni. ?

Kokoši, 23.02.2022 ob 08:20

Božo kako lepo, da si odprl temo o meni. ?

To gotovo ni napisal on. Ker on ima tiste znake zravn.

Nekdo se norca dela iz njega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close