Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž

Ali je kdo od vas že poklical tega vedeževalci v živo? Meni se zdi tip odstekan in mislim, da je to samo šov organiziran po tv.

Blesavi so ti, ki ga kličejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni za verjet, 21.02.2022 ob 14:23

Ali je kdo od vas že poklical tega vedeževalci v živo? Meni se zdi tip odstekan in mislim, da je to samo šov organiziran po tv.

ma kaki, jaz gledam te njegove oddaje – samo gledam… ne samo , da tip pojma nima… poglejte si kaj je napovedal glede zmagovalcev eme-  je očitno kiksnil…

da se nekdo tako dere na ljudi in jih žali, tega nobena normalna televizija ne bi smela dopustiti, ki ima vsaj osnovno spoštovanje do gledalcev…

ne vem al ima tip demenco .- ampak večkrat opazim da mu ljudje jasno postavijo vprašanje pa jih čez par sek. vpraša kaj je vaše vprašanje- pa jaz pred tv pa človk, al si neumen, saj ti je par sekund nazaj pedal kaj ga zanima…

v glavnem ap folk poglejte si njegov flet v MB… tip tako služi na naivnih ljudeh, da to ni verjetno.

V glavnem glede obnašanja – jaz verjamem,da ima težave s samokontrolo tip, ker tisto razbijanje tam ni normalno in dretje,. težko verjamem,da bi se nekdo tako poniževal samega sebe za namene igranja nekega lika, kritike gredo pa predvsem na televizijo, ki dopušča žalitve gledalcev – da jim on govori, ste bedaki, ste neumni in podobno… da se dere nanje… če se hoče sam dreti v oddaji kar tako za namene vodenja in če tv postaji to paše ajd še ok, da pa dovolijo žalitve gledalcev, to mi je pa podn in nedopustno. Tukaj bi ga morali ustaviti.

Starleta in ritopik kot Martin Golob!

Tip se druzi z Damjanom Murkom. To povevse.☺

ni šans, 21.02.2022 ob 15:46

ma kaki, jaz gledam te njegove oddaje – samo gledam… ne samo , da tip pojma nima… poglejte si kaj je napovedal glede zmagovalcev eme-  je očitno kiksnil…

da se nekdo tako dere na ljudi in jih žali, tega nobena normalna televizija ne bi smela dopustiti, ki ima vsaj osnovno spoštovanje do gledalcev…

ne vem al ima tip demenco .- ampak večkrat opazim da mu ljudje jasno postavijo vprašanje pa jih čez par sek. vpraša kaj je vaše vprašanje- pa jaz pred tv pa človk, al si neumen, saj ti je par sekund nazaj pedal kaj ga zanima…

v glavnem ap folk poglejte si njegov flet v MB… tip tako služi na naivnih ljudeh, da to ni verjetno.

V glavnem glede obnašanja – jaz verjamem,da ima težave s samokontrolo tip, ker tisto razbijanje tam ni normalno in dretje,. težko verjamem,da bi se nekdo tako poniževal samega sebe za namene igranja nekega lika, kritike gredo pa predvsem na televizijo, ki dopušča žalitve gledalcev – da jim on govori, ste bedaki, ste neumni in podobno… da se dere nanje… če se hoče sam dreti v oddaji kar tako za namene vodenja in če tv postaji to paše ajd še ok, da pa dovolijo žalitve gledalcev, to mi je pa podn in nedopustno. Tukaj bi ga morali ustaviti.

Jaz pa mislim da je to njegovo dretje pa obnašanje samo za tv in promocijo, tip ve kaj dela in kak more služit na račun naivnih ljudi. Pač več tega, več ogleda pa tud na tiktoku. Ena ista fora kot jo dela Murko. Čeprav Murko je legenda, on pa en drek pa prevarant. By the way prevaranti so res pametni ljudje ki točno vedo kam morjo pritisnit na to temo priporočam serijo Tinder Swindler.

Anonimno 7750, 21.02.2022 ob 18:58

Jaz pa mislim da je to njegovo dretje pa obnašanje samo za tv in promocijo, tip ve kaj dela in kak more služit na račun naivnih ljudi. Pač več tega, več ogleda pa tud na tiktoku. Ena ista fora kot jo dela Murko. Čeprav Murko je legenda, on pa en drek pa prevarant. By the way prevaranti so res pametni ljudje ki točno vedo kam morjo pritisnit na to temo priporočam serijo Tinder Swindler.

dopuščam možnost,da se je z murkotom povezal za nasvete kak si nek lik za javnost ustvarit… je pa res to kar praviš je bistvena razlika med njima –  murko nikogar okoli ne prenasa, pa pa krepko s tem vedeževanjem. ki to ni…

Mene bi rajši poklical.

Jozicaa902, 21.02.2022 ob 18:28

Tip se druzi z Damjanom Murkom. To povevse.☺

Ja tipičen hetero tako kot Murko. ?

Sploh nevem zakaj ljudje, ko vidijo take tipe mislijo, da so pedri. A zato, ker primitivci gledajo ameriške filme in tam pedre tako predstavlajo? No pa saj je še vsazga ameriška pop kultura podebilila.

Heteroseksualci so pa itak nenormalni tako kot pedri.

Kar naj se zajebava z ljudmi.

Poglejte kaj se zgodi takšnim zvezdam.

https://www.zadovoljna.si/rumeno/vedezevalec-danny-na-robu-obupa-rubezniki-so-mu-potrkali-na-vrata.html

https://www.vecer.com/zabava/svet-znanih/vedezevalec-danijel-smid-danny-dozivel-infarkt-prijatelji-so-zelo-zaskrbljeni-10249759

LEGENDA MONA, 21.02.2022 ob 16:00

Starleta in ritopik kot Martin Golob!

Martina Goloba poznam in vso njegovo družino! Zato zapri svoj umazani gobec, da jih ne dobiš  po svoji gniladi! Foušljiv in žleht si, zapomni si : KARMA IS THE BITCH!

To je samo vaša slovenska fovšija in nič drugega. Ko človek uspe, zasluži 500.000 na leto, vi ste mu samo fovš, ker bi sama radi toliko zaslužili. Je treba znat. Saj so ljudje neumni ko to kličejo. Ljudi pa ne moreš spreobrnit. Samo sami se lahko.

Meni je super in zabaven. Pa še privlačen. Zna živeti življenje. Marsikateri ga ne znajo. Zato ga cenim.

Blaž, si to ti?

Jaja tale Blaž je že od nekdaj na gejevskih aplikacijah. Mislite da govorim na pamet?

Zapri svoj umazani gobec, 22.02.2022 ob 07:53

Martina Goloba poznam in vso njegovo družino! Zato zapri svoj umazani gobec, da jih ne dobiš  po svoji gniladi! Foušljiv in žleht si, zapomni si : KARMA IS THE BITCH!

Kaj pa to pomeni, da poznaš njegovo družino? Da ne more biti ritopik? Ahh daj no. Deluje že tako.

Blaž pa 100% že dolgo časa uporablja gejevske aplikacije!

Kokoši ???????, 22.02.2022 ob 06:13

Ja tipičen hetero tako kot Murko. ?

Sploh nevem zakaj ljudje, ko vidijo take tipe mislijo, da so pedri. A zato, ker primitivci gledajo ameriške filme in tam pedre tako predstavlajo? No pa saj je še vsazga ameriška pop kultura podebilila.

Heteroseksualci so pa itak nenormalni tako kot pedri.

Jah verjetno nimaš pojma. Podpiraš univerzalce, ki fukajo vse kar po svetu leze in ne leze. Od frocovja do krmač!

Moje mnenje, 23.02.2022 ob 08:19

To je samo vaša slovenska fovšija in nič drugega. Ko človek uspe, zasluži 500.000 na leto, vi ste mu samo fovš, ker bi sama radi toliko zaslužili. Je treba znat. Saj so ljudje neumni ko to kličejo. Ljudi pa ne moreš spreobrnit. Samo sami se lahko.

Meni je super in zabaven. Pa še privlačen. Zna živeti življenje. Marsikateri ga ne znajo. Zato ga cenim.

ja seveda, mi je vrgel google en članek od njena.si baje da se seli v tujino za par mesecev in potem jeseni al kdaj bo prišel spet na enkrane: sem si rekla nategu.je ljudi čez sezono, da si zasluži s tem za tako preseravanje potem, jeseni bo prišel pa po novo dozo.

In ne niso zgolj naivni Slovenci, ki kličejo krivi – jaz verjamem,da neke energije so in da dejansko lahko obstaja kdo z darom, ki zna kaj napovedati…, tako,da svoj del ogromne krivde nosijo tudi prevaranti, ki se pretvarjajo, da to točno napovedujejo ljudem…

in take z lahkoto opaziš.

Murko legenda???

magdalenab, 23.02.2022 ob 12:14

Murko legenda???

murko je na nek način res legenda… ustvaril si je medijski lik na način,da se zabava iz samega sebe… ne na račun drugih… in priznajmo česa takega je malo ljudi sposobnih narediti  – to da se norčujejo iz samega sebe… tako da s tega vidika je res legenda

in pri vsem res ne škoduje nikomur, ne izkorišča drugih z neko lažno pomočjo… ljudje, ki mu plačajo za zabavo vedo kaj dobijo ni nekih laži, pretvez, nategancij…

Ta Blaž dvigne telefon in te potem pusti čakati,…ali pa reče, da ga pokličeš kasneje in spet števec laufa. Moja znanka ima zdaj 110 eur stroškov za telefon, pa ga še niti doklicala ni.

No, vidite, da ste mu fovš. Pa kaj, če do poletja zasluži dovolj, da gre potem za nekaj mesecev na dopust? In kaj, če to javno razglasi? A mislite, da zdravniki pa ne grejo na dopust za en mesec ali še več? Ali pa kdo drug.

Pa sem tudi že povedala, da kdor ne razmišlja, ne razmišlja. Je treba prebrat drobni tisk. Če si ljudje nabi.jejo za 100 € stroškov, so si pa sami krivi. Saj vse piše. Samo brat je treba znat. To, da nisi prebral, ni Blaževa krivda.

Moje mnenje, 23.02.2022 ob 21:01

No, vidite, da ste mu fovš. Pa kaj, če do poletja zasluži dovolj, da gre potem za nekaj mesecev na dopust? In kaj, če to javno razglasi? A mislite, da zdravniki pa ne grejo na dopust za en mesec ali še več? Ali pa kdo drug.

Pa sem tudi že povedala, da kdor ne razmišlja, ne razmišlja. Je treba prebrat drobni tisk. Če si ljudje nabi.jejo za 100 € stroškov, so si pa sami krivi. Saj vse piše. Samo brat je treba znat. To, da nisi prebral, ni Blaževa krivda.

on služi z nategovanjem ljudi… on služi tako  da očitno ne izvede storitve…

bi ti plačala frizerju če moraš čakat na storitev in bi ti zaračunal sedenje v salonu… a ti ni jasno,da je to nategovanje ljudi… al pa neko na pamet laganje… dej lepo te prosim, vsi ostali imajo za svoje storitve reklamacije… kaj pa ima ta nategator…

celo tolk,da niti storitve ne izvede (četudi laganja), za prazen nič za čakanje na liniji pobira dnar…  ne oprosti eni imamo vest in nikoli ne bomo fovš takemu človeku… nikoli ne bi služila na tak račun… pride karma za take— življenje jo da samo

še največji absurd pa je da se ta tip dere da dela… oprosti ampak to ni delo. to je opeharjenje ljudi, zraven jih pa še žali in zmerja in se dere nanje.

Bo tudi za Blaza pela siba. Bo tudi on videl, da je bil neumen. Da gres zlorabljat ljudi v stiski, ti ljudje, ki klicejo, potrebujejo namrec psihologa strokovnjaka, ne pa kvazi sarlatana. In da izkoristis stisko ljudi, nisi vreden naziv cloveka. Pa na koncu se se dere na njih, jih ponizuje, zelo nizkotno. Res neverjetno, da to televizija in razni varuhi to  dopustijo.

Veste, da se dere, torej gledate show po vaše. Torej si sokriva, ker to podpiraš. Oddaja teče, ker je gledljiva zaradi tebe torej.

No, Blaž je meni pa zelo simpatičen in karizmatičen. Sicer sem na YT zasledila en izrezek in se do solz nasmejala. Sicer že mali otrok ve, ne kliči komercialnih številk, odrasle pa kljub vsemu srbijo prsti. Ja tudi jaz sem mnenja, da mu je slovenceljski folk, ki dela na normo, brez malice, zelo zelo fovš.

Zelo mi je bil všeč izsek, ko Blaž, postavi pred dejstvo gospo, ki je lagala. Nima dlake na jeziku in človek ne odobrava pokvarjenosti, zato marsikomu zabrusi resnico, ki pa dame drage furjaste, ni vedeževanje ampak se imenuje *čista vest.

Vedezevalec Blaz je odsev danasnjih casov. 30 let nazaj tak clovek niti cez vrata televizije ne bi stopil, kaj sele, da bi mu kdo dopustil javno izzivljanje nad ljudmi, norenje …

Danes pa se hrani raja s takimi budalastinami, kmetijami itd. In tako postanejo npr znane Slovenke zenske iz sova sanjski moski, ki delajo kaj? Hoces noces na mnogih spletnih portalih ven skacejo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close