Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zmagovalci Rusi

Zmagovalci Rusi

Spomnim se, kako sem davna leta nazaj slisal staro prerokbo iz indijskega templja. Da bodo v viharju 3. svetovne vojne zmagali rusi in bodo prenesli starodavna bozanstva Vishnuja v Rusijo. Danes se mi zdi ta prerokba bolj razumljiva kot 20 let nazaj.

ce priredim krscansko pesem…putin zmaguj  putin kraljuj….in naj te nato zgube frcne v atlantik, ce je trena tudi z jedrsko bombo

Zaenkrat se na deset tisoče ruskih civilistov iz Donbassa umika v Rusijo. Nihče od zahodnih medijev o tem ne poroča, ker se izseljujejo Rusi, ker ZDA si ni v dobrih odnosih z njimi. Rusi so sicer večinsko prebivalstvo na tistem predelu in če bi se šlo za Albance na Kosovu ali kak drug narod bi hitro našli rešitev in bi se pisalo o kršenju človekovih pravic, ker se gre za Ruse je pa drug pristop in dvojni standardi za isto stvar. Ko je en napisal, da Kitajska ne podpira Rusije, to ni res, ker sem bral uradno izjavo, da jih podpirajo, le za vojno niso.

Na RT programu so posnetki kako avtobusi civilistov odhajajo v Rusijo.

Pa tist ko mi spušča tiste oglase kot mi jih in piska na liniji za  vsako malenkost. Brez skrbi tudi jaz bom odšel, ker imam maltretiranja dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close