Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › zjutraj me boli vrat po spancu

zjutraj me boli vrat po spancu

kupil sem neko novo sranje od vzglavnika v yxsku in me zjutraj boli vrat. a kdo ve, kje je problem? prej sem imel neko no name sranje od vzglavnika in sem spal kot top

Previsok vzglavnik oz prenizek?

tako kot je rekla Šnelca_

prej je bil čist sploščen vzglavnik po 10 letih uporabe, a je to zato ker nisem navajen višjega?

Ne ustreza vsakemu vsak vzglavnik.

Lahko da je z tvojo glavo kaj narobe. Pojdi k kaksnemu mesarju, da jo odpte in pogleda kje je problem.

Verjetno je previsok vzglavnik, preveč polnila not.

Pa tud navadit se moras.

Al pa prepoln.

Spari ob straneh pa vn potegni polnilo. Pa ne pozab zasit nazaj kr na roko ne rabis stroja za to

. https://youtu.be/q-ZaCmdbQiQ

Visina vzglavnika ni prava.

Sem imela ta problem in ga se vedno imam oz hujse tezave. V zadnjem letu sem kupila 15 vzglavnikov, noben mi ni bil doma prav.

Trd vrat, bolecina, zaspane in mravljincaste roke. Trde roke in ramena, tezko dvignit v zrak roke. Pa se je izkazala cervikalna stenoza.??

Ta jyskov mi je bil glede oprijema ok, le 15cm previsok.

Ta tempur imam, bil je drag, pa je za 1cm prenizek. Pol se mi ramena pestajo ker spim na boku.

Tempur je fizioterapevtski vzglavnik.

Na hrbtu raje ne, ker imam tezave z zibanjem na colnu ze eno leto. In tezko zaspim

20220220-192504

20220220-192538

Ali se samo še nisi navadil – ali pa ni pravi vzglavnik zate.

Za navaditi se potrebuješ od par dni do 1 teden.

Odgovor na objavo uporabnika
rookie952, 20.02.2022 ob 19:37

Lahko da je z tvojo glavo kaj narobe. Pojdi k kaksnemu mesarju, da jo odpte in pogleda kje je problem.

‘mesarju’ … ha, ha, ha. Verjetno maserju 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 21.02.2022 ob 08:32

Visina vzglavnika ni prava.

Sem imela ta problem in ga se vedno imam oz hujse tezave. V zadnjem letu sem kupila 15 vzglavnikov, noben mi ni bil doma prav.

Trd vrat, bolecina, zaspane in mravljincaste roke. Trde roke in ramena, tezko dvignit v zrak roke. Pa se je izkazala cervikalna stenoza.??

Ta jyskov mi je bil glede oprijema ok, le 15cm previsok.

Ta tempur imam, bil je drag, pa je za 1cm prenizek. Pol se mi ramena pestajo ker spim na boku.

Tempur je fizioterapevtski vzglavnik.

Na hrbtu raje ne, ker imam tezave z zibanjem na colnu ze eno leto. In tezko zaspim

20220220-192504

1 cm te moti Šnelca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close