Na portalih za zmenke so sami visoki moški.
Na portalih za zmenke so sami visoki moški. 189 cm, 180 cm, 190 cm. Sami taki. Kaj zdaj to pomeni, vsi, ki so še samski, so samski zaradi svoje prevelike višine? Veliko stvari, ki jih napišejo, so v redu, samo ta višina je pa kar nekaj. Če bi bil moj partner nek velikan, bi me motilo. Pa ne gledam toliko moške po zunanjosti, ampak to, da je toliko visok, bi me motilo. In potem niti ne debatiram.
Ej res ste babe…
Poglej v kaj se vtikujete. Kaj vas moti… A lahko kaj naredi?
Slovani so visoki drugace. Azijati so majhni. Npr siptarji makedonci…
Da se vrnem na temo… Predstavljaj si da te nekdo to isto napise in ima isto mnenje o tebi kot ga imas ti o njem samo zaradi malih prsi…
Eto…
Kaj bi rekla? Nisu ti sve na broju.
I onda sam ja psihič…
Ne, proti višini ne more nič narediti.
Samo potem jaz vidim v tem problem, ker visoki moški zraven majhne ženske: majhna ženska ima krajši korak, predvidevam, da visok moški pa daljšega. Zdaj si predstavljaj, kako to izgleda, ko gresta na sprehod, pa se po možnosti držita za roke? Jo mora prav vleči za sabo ali pa ona zraven skoraj teče? Boš rekel, da kompliciram? Dam ti samo primer, kaj bi počela z moškim, ampak definitivno bi bile pri visokem moškem ovire z moje strani.
Vesel oče, 20.02.2022 ob 18:26
A 180 cm-ski je zate visok moški?
Da nisi ti z juga oz. imaš prednike od dol?
Vesel oče, 199 cm, 100 kg
Ti ga pa orng srackas!
Jaz z juga sem 180, moje sestricne pa se par cm visje od mene, moz z juga 190, sinovi pa vsi cez 190!
In, hudica, vsi svetlopolti, polovica pa se blond!
Sami visoki, 20.02.2022 ob 18:06
Na portalih za zmenke so sami visoki moški. 189 cm, 180 cm, 190 cm. Sami taki. Kaj zdaj to pomeni, vsi, ki so še samski, so samski zaradi svoje prevelike višine? Veliko stvari, ki jih napišejo, so v redu, samo ta višina je pa kar nekaj. Če bi bil moj partner nek velikan, bi me motilo. Pa ne gledam toliko moške po zunanjosti, ampak to, da je toliko visok, bi me motilo. In potem niti ne debatiram.
Vidim, da vam zmanjkuje idej za neumnosti. Zdaj ste se spravili že na višino. A je bilo že vse ostalo predebatirano? Kaj bo naslednja tema, zelenooki? Blond?
Sicer pa a nimaš možnosti iskanja po kriterijih? Nastaviš od A do B in ti samo v teh mejah zmeče ven rezultate.
Forum je zaprt za komentiranje.