Klicanje v času kosila
to da te nekdo kliče nimaš kaj.. da se pa ne oglasiš tu pa lahko vplivaš.
Meni je že kdo na zvonc zvonu, jaz pa v piđami zalepljena ob zajtrku. Ni šans da odprem. Pusti v kaselcu obvestilo pa pridi ob primernejšem cajtu, če že moraš (al pa raje ne, uredi brez mene hahaha). .jebiga pač doma sam odločaš kaj boš in kaj ne. na telefon se pa med kosilom ne oglašam, vrnem klic kasneje nazaj.
Hm, kako pa naj ljudje vedo, kdaj imaš ti kosilo?
Pa kdaj imaš zajtkr, večerjo, malico, kdaj seksaš, kdaj se tuširaš, kdaj serješ, kdaj preprosto poležavaš…?
Je pa komot se ne oglasiti. Če zvoni, se ne oglasiš pa je. ALi pa že prej daš telefon na tiho ali pa ga ugasneš.
Čudno je, če te kličejo zgodaj zjutraj, pozno zvečer, samo zaradi čveka. Ampak, čez dan pa res ne morejo vedet kdaj ti ne želiš.
Avtorica, ti si kot moja sorodnica,
zjutraj ne, za kosilo ne, popoldan ne, zvečer ne.
Po bontonu se “baje” ne kliče zjutraj.
Pa ne govorim samo za nedeljo, če pokličeš med tednom zjutraj (9h), je narobe.
Če pokličeš v nedeljo za kosilo, se ženska komaj prebuja.
Pa ni to neka najstnica.
Saj nimam nič proti, da ob nedeljah spiš, kolikor te je volja.
Samo potem ona spi še med tednom do 11h.
Nedaj bože, da kdo pokliče.
Jaz sem se kar nehala ukvarjat s takimi ljudmi.
Ne pokličem več.
Nedeljsko kosilo je v času od 12h-14h. Recimo. Povprečna družina ga ima v tem času. Če kličeš, kliči do 11.30 in po 15h. A si je to tako težko zapomnit.? Mi imamo enega (možev znanec), ki kliče navadno okrog 13h v nedeljo. Da ne bo pomote, so take stvari, ki bi komot počakale do večera, ali celo do naslednjega dne. Enkrat sem se slučajno javila, ni se ne opravičil, češ ali moti . Rekla sem, da imamo ravno kosilo. Pa je rekel: saj bom hitro. Še sedaj se ne smem tega spomnt….me popade sveta jeza.
Moje mnenje, 20.02.2022 ob 13:48
Avtorica, ti si kot moja sorodnica,
zjutraj ne, za kosilo ne, popoldan ne, zvečer ne.
Po bontonu se “baje” ne kliče zjutraj.
Pa ne govorim samo za nedeljo, če pokličeš med tednom zjutraj (9h), je narobe.
Če pokličeš v nedeljo za kosilo, se ženska komaj prebuja.
Pa ni to neka najstnica.
Saj nimam nič proti, da ob nedeljah spiš, kolikor te je volja.
Samo potem ona spi še med tednom do 11h.
Nedaj bože, da kdo pokliče.
Jaz sem se kar nehala ukvarjat s takimi ljudmi.
Ne pokličem več.
delat se naj spravi, lenoba.
rok-1, 20.02.2022 ob 14:56
Tisto o kosilu med 12 in 14h v soboto in nedeljo … je čista fama iz starih časov. Poznam samo eno družino kjer gre nekako tako – pa tudi pri njih ne vedno.
Tako da ni smiselno sklepati, da se kdorkoli še tega drži. Mi se že ne, bližnji – in tudi prijatelji in znanci – tudi ne.
Vi ne, pa prijatelji ne, mi se držimo približno. Poznam kup ljudi, ki imajo v nedeljo kosilo v tem času.
Brezobzirneži, 20.02.2022 ob 12:57
Nekateri ste pa res brezobzirni. Nedelja je. Je čas kosila, ko ljudje jemo skupaj z družino in želimo mir. Ampak vedno se najde nek brezobzirnež, ki prekine kosilo s klicem.
Pustite nas pri miru in pokličite ob primernem času!
ja groza no… človek ne more vedeti kdaj imate vi kosilo, ker ljudje ga imajo ob precej različnih urah… eni že ob 12 drugi ob 13 in se najdejo eni pa tudi okol 14…
a je problem v današnjem cajtu mobitelov pustit telefon na miru tebi in potem pokličeš nazaj, saj ti čudo tehnike zabeleži cifro klicatelja… če te moti zvonenje si daj na tih telefon za cajt kosila… eni ste res brezobzirni,da za vse kar vas moti okrivite druge, ko vas nihče nič ne sili…
tvoja reakcija je težava tukaj ne klic tistega, ki kliče… obziri se torej
lol no, 20.02.2022 ob 15:55
ja groza no… človek ne more vedeti kdaj imate vi kosilo, ker ljudje ga imajo ob precej različnih urah… eni že ob 12 drugi ob 13 in se najdejo eni pa tudi okol 14…
a je problem v današnjem cajtu mobitelov pustit telefon na miru tebi in potem pokličeš nazaj, saj ti čudo tehnike zabeleži cifro klicatelja… če te moti zvonenje si daj na tih telefon za cajt kosila… eni ste res brezobzirni,da za vse kar vas moti okrivite druge, ko vas nihče nič ne sili…
tvoja reakcija je težava tukaj ne klic tistega, ki kliče… obziri se torej
Mobitel mora met poleg, da lh fotum bere?
ikzektli zjutraj ne ker je prezgodaj, dopoldan ne ker ima cajt s familijo, opoldne ne ker je kosilo, popoldan ne ker je počitek po kosilu, zvečer pa tud ne, ker se prpravljajo že na nov delovni teden in je prepozn, zvečer se nobenga ne mot…
pol kdaj smeš sploh poklicat… nkol take tečnobe in preprosto je ne kličeš več. ironija pa je ko te tečnobe same kaj rabijo, pa ko pokličejo hočejo to takoj da si vzameš takoj cajt in jim ustrežeš in narediš tisto kar hočejo
Forum je zaprt za komentiranje.