Večina moških si ne zasluži imeti žensko
Le peščica moških bi morala imeti pravico oplojevati večino žensk.
Ostalim 99% moškim pa ne bi bilo dovoljeno še niti ženske pogledat. Vsa ta odvečna moška roba je zgolj za delo. Nič fukanja, nobenih zmenkarij, ljubimkanja. Nič.
Sama ideja, da boste kdaj dobili punco ali se poročili in imeli ženo. Haha, si jo takoj izbijte iz glave.
Ne zaslužite si ničesar. Nobene babe, nobene pičke. Nobene spolne potešitve. Nič. Nič. Nič.
večina decov je odpadnih, 20.02.2022 ob 10:13
Le peščica moških bi morala imeti pravico oplojevati večino žensk.
Ostalim 99% moškim pa ne bi bilo dovoljeno še niti ženske pogledat. Vsa ta odvečna moška roba je zgolj za delo. Nič fukanja, nobenih zmenkarij, ljubimkanja. Nič.
Sama ideja, da boste kdaj dobili punco ali se poročili in imeli ženo. Haha, si jo takoj izbijte iz glave.
Ne zaslužite si ničesar. Nobene babe, nobene pičke. Nobene spolne potešitve. Nič. Nič. Nič.
Bravo in še enkrat bravo za tvoj zapis.
Jaz se 100% strinjam s tabo.
Samo to ne bo možno v prakso spravit. ?
… feminizem in zenski sovinizem v najcistejsi obliki.
Look at you
You’re the son of the neighborhood strays
You can walk in your prison for days
But you’ll never get anywhere
It’s a pain
But the shine on the edge of your blade
Couldn’t give all the waiting away
You were recognized everywhere
Turn away
You are not just ashamed of yourself
You’re a part of the scenery, damned to hell
No da ti bo jasno če ti bo, 20.02.2022 ob 12:55
Večina moških si ne želi IMETI ženske, ampak da spustijo vanjo in da spoka. Tudi kurbo plačaš, da odide, žensko pa plačuješ celo življenje (in to ne samo z denarjem, ampak tudi z živci in zdravjem) in še ne gre. Ne, res si ne zaslužimo.
Ja ce je vse sfukano. Ze od sole naprej. Eto kolkim so starsi ali pa sola rekli kaj na temo partnerstva… Vzgoje… Kako shajat z zakoncem… Kaj bi lahko bil recept za dolg srecen lep in zadovoljen zakon. Ok. Niste/nismo krivi ker ne vemo.
Smo/ste pa krivi ker ne marite o taksnih stvareh. Ker vas taksne stvari ne zanimajo.
In to ni nakljucje da sola ne uci tega.
enkive, 20.02.2022 ob 13:09
pa kaj se razburjate moški. itak se ve kako je bilo včasih in je še danes. ALFA samec -samo ALFA samec ima pravico oplojevati samice. Torej najpametnejši, najmočnejši, najlepši….vsi ostali se lahko igrati med seboj. KAJ JE??? AAA?? PRIDI SEM ČE SI UPAŠ!! ajde, naslednja!
S človekom je itak konec. Genski bazen postaja vedno bolj dolgočasen. Alfiči kosmati pa bodo poskrbeli, da nas bo pohopsala umetna inteligenca, kar je edino pravilno. Viva evolucija!
Nepitaj kako sam doso na ta video. Neznam ni sam.
A ni dober? ??
Zdaj, če zamižim na eno oko in še malo na drogo in namerno spregledam (pod-)ton zapisa, potem je v osnovi do nekje okoli poljedelske revolucije tako tudi bilo. Dejansko naj bi bili vsi mi potomci nekako 40 odstotkov vseh kadarkoli živečih moških in okoli 80% vseh kadarkoli živečih żensk.
Me pa čudi, kako veliko vas nemudoma začne zagovarjati romantični mit, katerega edini empirično nujen učinek more biti (pre-)rana smrt. Dejansko ima prav nekdo zgoraj… v bostvu so bili westerni nekako še zadnji filmi, ki so prikazovali neko vzdržno dinamiko moško ženskih odnosov: ona otožno in z nekim zanosom, ponosom, upanjem,… zre za njim, medtem ko on odjaha v sončni zahod.
In to je princip, po katerem smo se ohranili kot vrsta in kot civilizacija. S prihodom romantične komedije pa se je začelo obdobje zatona naše civilizacije, kakor tudi belega človeka.
Pa kdo si ti da boš govorila, koliko moških lahko oplodi, pa koliko ne. Daj pojdi do psihiatra ne pa da smetis tu. Me zanima ce si ti tak popolna, da bi imela popolnega moškega. Videt ni. Moraš imet velik prepih v glavi. Kaj če boš imela sina, pa ne bo po tvojih standardih? Mu boš tudi rekla, da je samo za delo oplojevat pa ne sme?
Kokoš blesava!
Forum je zaprt za komentiranje.