Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ema zmagovalci

ema zmagovalci

Tega sicer ne spremljam,si pa naslednji dan zavrtim zmagovalno.Če je bilo to najboljše, kaj je bilo šele ostalo? (.

Ema je bila že pred 14 dnevi. Spomnim se, da so jo napovedali.  Kako, da šele danes pišeš o tem?

Odgovor na objavo uporabnika
ema že, 20.02.2022 ob 08:31

Ema je bila že pred 14 dnevi. Spomnim se, da so jo napovedali.  Kako, da šele danes pišeš o tem?

od kje pa tebi pamet?

Hja, ta kos pice je pa res brez veze, KR NEKI….BQL sta bila najboljša

Brezvezen komad, to so kar eni pedri.

Če ne spremljaš, ne moreš vedeti. Bilo je več sobot (predizbori). Včeraj so izbrali zmagovalca. Kar se mene tiče, slabega.

Pred 14 dnevi so bili predzbori, včeraj je bil finale.

Meni osebno niso bili najboljvšeč. So bili drugi boljši. Komad ni nič posebnega. Mislim da ne bo kakšne vidnejše uvrstitve. Ampak tega smo že vajeni.

Bili so moji favoriti….bravo fantje in dekle, ki ima dober stil? s kitaro. Uživejte, ne obremenjujte se z uvrstitvijo, ker vsi vemo kakšna kuhinja je tam. Važno je sodelovati?

Meni so super, prinašajo svežino in mladost, komad sem si že večkrat zavrtela.

Vooooliiiilkka, 20.02.2022 ob 20:31

Bili so moji favoriti….bravo fantje in dekle, ki ima dober stil? s kitaro. Uživejte, ne obremenjujte se z uvrstitvijo, ker vsi vemo kakšna kuhinja je tam. Važno je sodelovati?

…ja ne obremenjujte se z uvrstitvijo. Nov slovenski slogan. :))

Anonimno 3841, 20.02.2022 ob 20:33

Meni so super, prinašajo svežino in mladost, komad sem si že večkrat zavrtela.

A ti je slučajno zadišalo po drugi vrsti dreka, kot je bil prejšnja leta? Ker tole nima nobenega smisla. Ne samo, da ni zanimivo za poslušat, ampak daje občutek, da je to delo omejencev, ki brcajo v temo, trolajo, da jih bo nekdo slišal, sami pa niti ne vedo, kaj bi sploh radi. Sram me je za njih. Standardi so tako hudo padli, da lahko že vsak vaški posebnež pride na predizbor, ker pač ni nobene konkurence. Od kar smo iz Yugovine, praktično nismo imeli nič pametnega.

Pa sej sploh niso slabi, na kakšnem maturantskem plesu al pa valeti bi zažigali. Na evroviziji bodo pač neopazni pogoreli.

Ampak, ok, je kdo že tudi precej slabše poslal 😉

.https://www.youtube.com/watch?v=CziHrYYSyPc

Vse pesmi na Emi so bile pod nivojem, edino Po Hofer ceni med odmori od

Bizovičarja je bila dobra….

Drugod ni nič bolje. V San Remu sta zmagala pedra; en Italjan in en migrant.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close