Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Maja Keuc spet noro sexy

Maja Keuc spet noro sexy

https://www.youtube.com/watch?v=RZECNj8xRvI 

Prava mačka je…!

Ka te češ. Frajerka Štajerka.

uf, kako beden vokal in še bolj bedna italijanščina- ta Bojan.

Na srečo ga je Maja malo ven potegnila s svojim nastopom.

Prava femme fatale je Maja

To je EMa? Je zmagala?

Odgovor na objavo uporabnika
bolijo ušesa, 20.02.2022 ob 08:28

uf, kako beden vokal in še bolj bedna italijanščina- ta Bojan.

Na srečo ga je Maja malo ven potegnila s svojim nastopom.

prav nič ni narobe z Bojanovo italijanščino. Je boljša od Majine.

Super nastop Maye in Bojana!

Če ne bi lani s to pesmijo zmagala skupina Maneskin,bi onadva. Zmagovalci katastrofa!

Iz rock’n’roll hita sta naredila Jennifer Lopez shake butt sranje. Tega so sposobni samo Slovenci.

Drugače pa oba antipatična, eden bolj od drugega. Bojan in Joker Out pa medijsko forsiran še en brezvezen ljubljanski band. Je očka Gušti zrihtal, da lahko igrajo.

bedna priredba, 20.02.2022 ob 11:59

Iz rock’n’roll hita sta naredila Jennifer Lopez shake butt sranje. Tega so sposobni samo Slovenci.

Drugače pa oba antipatična, eden bolj od drugega. Bojan in Joker Out pa medijsko forsiran še en brezvezen ljubljanski band. Je očka Gušti zrihtal, da lahko igrajo.

🙂

Maja pa tako podobna Heleni Blagne pred operacijami in ko je bila še temnolaska -zelo neposrečen makeup. Maja ima dober glas; samo žal ne sodi  sem – škoda, da se je vrnila s Švedske domov; tam bi uspela.

Pa ne da ste žabarji nevoščljivi, ker je zmagalo knežje mesto in ne najlepše mesto.

Spet je anonimno govno najbolj pametno.

Kakšna mačka prej narobe obrnjena metla ogrnjena v aluminijasto zaveso-folijo iz avtomobilske industrije! 😉 haha

…, 20.02.2022 ob 12:11

Pa ne da ste žabarji nevoščljivi, ker je zmagalo knežje mesto in ne najlepše mesto.

realno izbira se muziko… in ce ze je imelo Celje polno boljsih predstavnikov po muziki in izvedbi letos Anabel recimo, pa Mia ze prej…

se tak celjan, ce je posten in vsaj malo gkasbeno kritičen na tole kar je zmagalo ne bo ravno ponosen

Vse je bilo naprej posneto, snemali so večkrat, akrobacije pa sta delala najeta artista… Toliko o nastopu v živo… No potem je kao Maja prišla na intervju v isti opravi kot bi nastop res potekal v živo. Nastopajočim se je v studiu odvrtel le posnetek nastopa.

A ta dva sta včeraj zmagala, al kako?

Maja Keuc je fuj. Ker je ženska.

Maja je bila res sexi včeraj, ko je odvrgla tisto plahto. In noro dobro sta zapela komad.

Mene nekaj drugega pri Maji skrbi-že dalj časa se mi zdi tako zelo zelo žalostna. Skor obupana.

No, upam, da se motim.

Bojan in italijanščina – no comment.  Že med vodenjem ko je rekel ekspreso,  namesto espresso  je bilo vse jasno.  Na splošno je bilo vodenje Eme slabo, neke domislice z italijanščino bedne.

Komad z Majo Keuc je bil z izjemo Bojanove italijanščine dober, zelo  v stilu samega besedila. Edino v obraz mi Maja deluje postarano, kot ena nabotoksirana matrona. Ji ne paše. Saj je komaj 30 stara.

lalaya, 20.02.2022 ob 14:06

Vse je bilo naprej posneto, snemali so večkrat, akrobacije pa sta delala najeta artista… Toliko o nastopu v živo… No potem je kao Maja prišla na intervju v isti opravi kot bi nastop res potekal v živo. Nastopajočim se je v studiu odvrtel le posnetek nastopa.

Od kdaj pa je to prepovedano?

A je to festival San Remo? A sta nastopala naša dva v Italiji?

A ni ona Maja? Kdo je pa Amaya?

glede na leta je zelo stara vizualno

kar ena nikoli ni bila lepa kot riba zgleda v ksiht

Anonimno 6628, 20.02.2022 ob 12:05

🙂

Maja pa tako podobna Heleni Blagne pred operacijami in ko je bila še temnolaska -zelo neposrečen makeup. Maja ima dober glas; samo žal ne sodi  sem – škoda, da se je vrnila s Švedske domov; tam bi uspela.

Glasba je stvar okusa.

Joker out imajo med mladimi veliko poslušalcev, tako kot so včasih bli BFM in Siddharta. Osebno mi niso slabi-ampak kot rečem-stvar okusa.

Tudi če je Gušti kaj zrihtal, v čem je problem. Sej je Janša tud svojim, AGRFT je tud družinski,….pa vi bi tudi svojim otrokom, če bi lahko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close