Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ŠKOFJA LOKA – bi me moralo skrbeti?

ŠKOFJA LOKA – bi me moralo skrbeti?

Zdravo.

Ogledano imam stanovanje v Skofji Loki na hribu desno preden zavijes levo dol v center.

Zanima me kaksno je zivljenje v SL? Ali so prebivalci OK? Trgovine? Druzabno zivljenje? Dostop do LJ? Sluzbe? Vrtci? Sola?

Vse me zanima!

Hvala!

Škofja Loka je ok. Res ok. So pa eni mogoče mal preveč krščansko razpoloženi. Za pot do Lj si pa preber eno drugo temo ko je blo za Zbilje. Pač zjutraj in po 16h zna bit gužva. Dostop do večjih mest in narave je pa na dosegu roke. V centru sicer 1x na leto po 1 teden ni za spat ker je nek festival in nažigajo musko.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10188, 19.02.2022 ob 18:23

Zdravo.

Ogledano imam stanovanje v Skofji Loki na hribu desno preden zavijes levo dol v center.

Zanima me kaksno je zivljenje v SL? Ali so prebivalci OK? Trgovine? Druzabno zivljenje? Dostop do LJ? Sluzbe? Vrtci? Sola?

Vse me zanima!

Hvala!

Grdo mesto. Prebivalci zahojenci verni. Ob konicah nepopisna gneča brezveze.

Res grdo mesto, ogabno. Nič ni tam, par brezveznih hribov, niti gora ni tam.

Ni res, Škofja Loka – stari del vsaj je eden izmed najbolj pozitivnih delov Slovenije – isti vajb kot stara Ljubljana. Na splošno se mi zdi dobra energija tam.

Je pa standard zelo visok, nepremičnine so skoraj tako drage kot v LJ. Dobro plačane službe. Minus pa precej onesnažen zrak, zaradi nekaj težke industrije in slaba cestna povezava z LJ.

Za prebivalce pa ne vem, kolikor sem jih jaz spoznal so okej, pa najbolj prijazazni in hitri natakarji v SLO – v Vahtnici recimo:)

V Škofji Loki je lepo živeti. Vrtci in šole so ok, imamo  še gimnazijo in nekaj srednjih šol.  Ljudje so prijazni in domači, dogajanja je tudi nekaj. Okolica je čudovita, veliko sprehajalnih poti po ravnem in veliko lepih hribov. Vreme je vredu, povezava do lj pa brez prometa 20 min, zjutraj in ob konicah pa je dren. V Loki so vsi večji trgovci s hrano, za oblačila pa se pač zapelješ v Kranj. Tu živim od rojstva in me ne mika drugam.

dolgočasno mesto. Itak pa se 3/4 ljudi iz Škofje Loke vozi v LJ, torej je to bolj predmestje, zjutraj dobro uro da prideš do LJ. BV, išči v LJ ali strogi okolici.

Odličen komentar, izogibajte se Loki, naj ostane taka kot je, taka kot smo je vajeni, še šiptarje izselimo pa bo super

jasno in glasno, 20.02.2022 ob 06:56

Odličen komentar, izogibajte se Loki, naj ostane taka kot je, taka kot smo je vajeni, še šiptarje izselimo pa bo super

najbolje bo, da ostanete verski zahojenci tam

Ne predstavljam si, kdo vam bi delal v težki industriji za minimalca kot šiptarji. Tako da kar katolika Janšo pokličite, naj zniža davke na plače, ki so pri nas najvišji na svetu.

Rajši verski zahojenec kot cepec kot si ti.

Anonimno 3234, 20.02.2022 ob 15:55

Rajši verski zahojenec kot cepec kot si ti.

Zakaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close