Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Danes je vreme zanic, utruja

Danes je vreme zanic, utruja

Tema ze od jutra, megla, dezevno.? Dan zanic, da moras imet luc prizgano.

Sicer sem se dopoldan nacistila doma, pa vendar, prah spravis ven, megle pa ne.??

Komaj cakam sonce. Jutri.??

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 19.02.2022 ob 17:09

Tema ze od jutra, megla, dezevno.? Dan zanic, da moras imet luc prizgano.

Sicer sem se dopoldan nacistila doma, pa vendar, prah spravis ven, megle pa ne.??

Komaj cakam sonce. Jutri.??

Tud dež more bit?

Ja, res je dež mora biti, je bilo že suho…bo rastel regrat…

Ampak meni je čudno vreme v Pekingu na olimpijskih…kot bi bilo vse naštimano umetno- sije sonce, nenormalen mraz in veter…kot bi želeli sporočiti- evo vam zimo..znamo mi to naredit…kakšno pa je vreme v Pekingu , ko ni olimpijskih…zadnjič je celo snežilo, so rekli, da po dooolgem času…

Vreme trenutno v Angliji…veter….potem Brazilija poplave….

Geoinžiniring, kot nekateri opozarjajo in je čedalje bolj vidno to umetno poseganje…

Weather, 19.02.2022 ob 17:35

Ja, res je dež mora biti, je bilo že suho…bo rastel regrat…

Ampak meni je čudno vreme v Pekingu na olimpijskih…kot bi bilo vse naštimano umetno- sije sonce, nenormalen mraz in veter…kot bi želeli sporočiti- evo vam zimo..znamo mi to naredit…kakšno pa je vreme v Pekingu , ko ni olimpijskih…zadnjič je celo snežilo, so rekli, da po dooolgem času…

Vreme trenutno v Angliji…veter….potem Brazilija poplave….

Geoinžiniring, kot nekateri opozarjajo in je čedalje bolj vidno to umetno poseganje…

Točno tk.. sj so sami izjavli, da  bodo poštimali, da bo vreme za olimpijske krasno..

CrazY FroG ?, 19.02.2022 ob 17:23

Tud dež more bit?

Nic nimam proti dezju.

Da je pa temno od jutra in megleno mi ni vsec. Da mors met ves dan luc prizgano.

No, saj zdaj je zunaj vecerna tema.?

(https://www.regionalobala.si/novica/temni-oblaki-nad-evropo-rekordno-mocni-sunki-vetra-stotisoci-brez-elektrike-vec-mrtvih-video)

Ne spomnim se kdaj je nazadnje padal rain.

Šnelca_783, 19.02.2022 ob 17:45

Nic nimam proti dezju.

Da je pa temno od jutra in megleno mi ni vsec. Da mors met ves dan luc prizgano.

No, saj zdaj je zunaj vecerna tema.?

Boš jedla večerjo ob svečkah ?

Malo dežja mora bit. Ne, da ga imam rada, a en dan se da potrpet. Malo temačno je bilo danes. To paše zraven. Jutri bo že lepše.

Se mi zdi, da bo tudi pri nas še kaj dogajalo, ker ni bilo do zdaj nič zime…bo začelo brstet in rast pa spet zmrzal …aprila ali maja…in spet nič domačega sadja, češenj, marelic, breskev, jabolk…kupuj Poljsko…kot bi načrtno nam uničevali domače pridelke, da bi kupovali od tujih korporacij…je to namen …uničit domače pridelovalce…???

CrazY FroG ?, 19.02.2022 ob 17:58

Boš jedla večerjo ob svečkah ?

Ja, Frogica. ??

Bodo zarnice pregorele.???

Obujem dež, ampak samo takrat, ko sem doma. Že snezi?

Tudi jaz sem pospravljala. Dober občutek.

Obizobozuje, 19.02.2022 ob 18:20

Obujem dež, ampak samo takrat, ko sem doma. Že snezi?

Kje sneži?!

Super, da je sobota in smo doma. Idealno za crkljanje.

ma verjetno sem danes ravno zaradi dežja prespala dopoldne hahaha in prespala nek načrtovan opravek .. obožujem dež ampak danes je dan za bluzenje očitno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close