Zakaj nočejo ženske priznat, da je videz pomemben?
Vedno ženske najbolj nabijajo kako je osebnost pomembnejša od videza, kar ni res.
Če postaviš pred žensko tipa s povprečnim videzom in bolj švoh karakterjem in tipa s slabim videzom in prijetno osebnostjo, bo izbrala ta prvega. Ne slepite se.
Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki.
prazno govoričenje, 19.02.2022 ob 14:54
Vedno ženske najbolj nabijajo kako je osebnost pomembnejša od videza, kar ni res.
Če postaviš pred žensko tipa s povprečnim videzom in bolj švoh karakterjem in tipa s slabim videzom in prijetno osebnostjo, bo izbrala ta prvega. Ne slepite se.
Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki.
Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki
Ta del zagotovo ne drži. Res pa je, da ženske marsikaj potrpijo in so na sploh bolj nagnjene k ohranitvi zveze kot moški, ki prej utečejo.
soft, 19.02.2022 ob 14:59
Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki
Ta del zagotovo ne drži. Res pa je, da ženske marsikaj potrpijo in so na sploh bolj nagnjene k ohranitvi zveze kot moški, ki prej utečejo.
In zakaj naj bi bile ženske bolj nagnjene k ohranitvi zveze, če si zlahka lahko najdejo drugega naivneža?
Jaz vedno pravim da mi je pomembno oboje, ker se oboje prepleta! Pač mi mora biti tudi vizualno všeč, da si ga želim poljubljat, božat, seksat ane… tako da pač mora klapat tako njegova osebnost kot njegov videz, da je meni všeč. Kakšen videz pa je meni všeč pa ni pogojeno ne z barvo las, ne z višino itd enostavno mi pač mora biti všeč tak kot je.
Aja-samo videz pa me tudi nikoli ni mogel očarat, če je recimo bil tip varalica, kurbir, zaseden.. taki me že v osnovi nikdar niso privlačili pa če je 99 od 100 žensk reklo da je ful lep! Meni pač ne.
A to pomeni, da ločitvene zahteve podajo moški? A niso moški tisti, ki hočejo žensko nazaj “milom ili silom”?
ne videz, ne osebnost ni odločilnega pomena.
privlačimo se na osnovi tega kar imamo v podzavesti.
odvisno kaj imamo za predelati in ponovno podoživeti,
ali česa ne.
primer: punca si “podzavestno” izbere alkoholika,
ker je bil oče alkoholik in jo je to bolelo.
ob njem naj bi to predelala.
kakšnega videza je ne igra vloge, njej bo
v začetku zabaven, prijazen, ah in ok in lep.
Evo… Poglejte si… Kaj delas na racunalniku pa poslusas zraven…
Ou je, 19.02.2022 ob 18:50
Večina žensk pač lažejo same sebi in posledično tudi drugim. To ni nič novega. Tisti, ki smo dovolj stari in izkušeni to vemo in si ne delamo utvar in drame.
He, he… to je res. Pa ne samo za ženske.
Medtem pa nekateri bolje vedo za vse druge kaj si mislijo in čutijo in se posledično na veliko smilijo sami sebi… namesto da bi naredili kar lahko s tistim kar imajo.
Forum je zaprt za komentiranje.