Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tista, ki živi z južnakom, je njegova sužnja

Tista, ki živi z južnakom, je njegova sužnja

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani se je nadaljevalo sojenje Goranu Ilikiću, obtoženemu, da je konec januarja lani v stanovanju v Kamniku iz ljubosumja umoril ženo. Zaslišali so več prič, med drugim sestro pokojne, po besedah katere je bil Ilikić psihično in fizično nasilen do svoje žene. O nasilju v razmerju je pričala tudi prijateljica žrtve.

Najprej so prebrali izpoved sestre pokojne iz sodne preiskave, v kateri je povedala, da sta obtoženi in žrtev imela težave že od začetka razmerja. Najprej se je začelo psihično in verbalno, kasneje, kot ji je večkrat potožila pokojna, še fizično nasilje. Obtoženi je žrtvi omejeval gibanje, stike z družino, porabo denarja in jo poniževal, ves čas je tudi popival.

Sestra pokojne, ki je bila danes zaslišana preko video povezave, je tudi tokrat vztrajala pri izpovedi iz preiskave. “Njeno celo življenje je bilo pod nadzorom, bila je sužnja svojega moža,” je pričala. Obtoženi je bil opit tudi februarja 2020, ko je pokojni prislonil nož na vrat, a je vmes posegla hči. Takrat so Ilikiću izrekli prepoved približevanja in šele zatem je pokojna prvič nekoliko zadihala, je pripovedovala priča.

Sestra pokojne je zavrnila trditve družinskih prijateljev s prejšnjih obravnav, da je bil Goran dober oče, da je skrbel za družino in gospodinjstvo. Po njenih navedbah je bil obtoženi do pokojne prijazen le, ko mu je ta zaradi fizičnih napadov zagrozila s Policijo. “Ta mir je običajno trajal dva tedna, potem pa se je ponavil stari vzorec,” je pričala sestra pokojne.

Danes je pričala tudi prijateljica žrtve. Pripovedovala je, da je zakonca Ilikić na videz poznala od leta 2009, bolj intenzivno pa sta se z žrtvijo začeli družiti aprila 2019, ko sta se obdolženi in pokojna razšla. Kot je še povedala, Ilikić v njeni družbi ni bil nasilen, ji je pa žrtev večkrat potožila, da je bil. Podrobnosti o tem, da naj bi obtoženi ženi prislonil nož na vrat, priča ne pozna.

Sodnica Vesna Podjed je danes prebrala tudi zaslišanje žrtve prijateljice iz sodne preiskave. Kot je takrat povedala, je slišala posnetek, na katerem je Ilikić grozil pokojni, da jo bo ubil in stlačil v vrečo za smeti.

Po njenih navedbah ji je žrtev potožila tudi, da ji je Ilikić omejeval gibanje in druženje ter da je v službo večkrat prišla v modricah. Obtoženi in žrtev sta poleti 2019 obnovila stike, se je še spominjala. Kakšen mesec in pol sta imela dober odnos, oktobra 2019 pa ji je pokojna povedala, da se Ilikić ne želi več ločiti, je še povedala na zaslišanju v sodni preiskavi.

Očitno ni bil nek obupan fu.kfehtar iz spoznavnih portalov, niti sinček iz mama hotela, ampak pravi moški, ki se je potrudil za žensko, ona pa ga je izbrala za zakonskega sopotnika, ker je poslušala svojo žensko intuicijo.

Tudi  uradno kleni Slovenci  s slovenskimi imeni pa tudi priimki počnejo enako ( ampak ne pove pa se, da imajo praktično “turške uskoke” v svoje rodovnike… s srbskim pridihom). Je dobro opisal nekdo v drugi temi spodaj, o turških vpadin na slovensko ozemlje.

Dragi moji…

Cim ma nekdo rjave oci… To je znak turskega vpada v rodovnik. Slovani imajo modre oci. Ne rjave. Se enkrat ne rjave. Niti jih nikoli niso imeli. Imeli so modre. Ostale so prisle preko kavkaza in urala. Tak ki ima rjave oci in temno rjave lase ni slovan. Neka hibridna mesanica. Azijati.

Sam poglejte arabce pa npr kake šiptarje ali pa makedonce. Tudi bosance srbe… To je to stari.

Kakšna je razlika med muslimanko in slovenko? Muslimanka vsak večer svojemu možu pere noge. Slovenka pa možgane.

Neee…

Čefurka muzu…

skida olupku sa vočki…

A slovenka skida mužu…

Kožu s ledza.

Ste videli v oddaji Glorio Kotnik?

Spečala se je z nekim južnakom, debeloglavcem. Sedaj mu bo morala prati glavo in noge skupaj!

Odgovor na objavo uporabnika
Umiva mu noge, liže curo, 19.02.2022 ob 14:20

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani se je nadaljevalo sojenje Goranu Ilikiću, obtoženemu, da je konec januarja lani v stanovanju v Kamniku iz ljubosumja umoril ženo. Zaslišali so več prič, med drugim sestro pokojne, po besedah katere je bil Ilikić psihično in fizično nasilen do svoje žene. O nasilju v razmerju je pričala tudi prijateljica žrtve.

Najprej so prebrali izpoved sestre pokojne iz sodne preiskave, v kateri je povedala, da sta obtoženi in žrtev imela težave že od začetka razmerja. Najprej se je začelo psihično in verbalno, kasneje, kot ji je večkrat potožila pokojna, še fizično nasilje. Obtoženi je žrtvi omejeval gibanje, stike z družino, porabo denarja in jo poniževal, ves čas je tudi popival.

Sestra pokojne, ki je bila danes zaslišana preko video povezave, je tudi tokrat vztrajala pri izpovedi iz preiskave. “Njeno celo življenje je bilo pod nadzorom, bila je sužnja svojega moža,” je pričala. Obtoženi je bil opit tudi februarja 2020, ko je pokojni prislonil nož na vrat, a je vmes posegla hči. Takrat so Ilikiću izrekli prepoved približevanja in šele zatem je pokojna prvič nekoliko zadihala, je pripovedovala priča.

Sestra pokojne je zavrnila trditve družinskih prijateljev s prejšnjih obravnav, da je bil Goran dober oče, da je skrbel za družino in gospodinjstvo. Po njenih navedbah je bil obtoženi do pokojne prijazen le, ko mu je ta zaradi fizičnih napadov zagrozila s Policijo. “Ta mir je običajno trajal dva tedna, potem pa se je ponavil stari vzorec,” je pričala sestra pokojne.

Danes je pričala tudi prijateljica žrtve. Pripovedovala je, da je zakonca Ilikić na videz poznala od leta 2009, bolj intenzivno pa sta se z žrtvijo začeli družiti aprila 2019, ko sta se obdolženi in pokojna razšla. Kot je še povedala, Ilikić v njeni družbi ni bil nasilen, ji je pa žrtev večkrat potožila, da je bil. Podrobnosti o tem, da naj bi obtoženi ženi prislonil nož na vrat, priča ne pozna.

Sodnica Vesna Podjed je danes prebrala tudi zaslišanje žrtve prijateljice iz sodne preiskave. Kot je takrat povedala, je slišala posnetek, na katerem je Ilikić grozil pokojni, da jo bo ubil in stlačil v vrečo za smeti.

Po njenih navedbah ji je žrtev potožila tudi, da ji je Ilikić omejeval gibanje in druženje ter da je v službo večkrat prišla v modricah. Obtoženi in žrtev sta poleti 2019 obnovila stike, se je še spominjala. Kakšen mesec in pol sta imela dober odnos, oktobra 2019 pa ji je pokojna povedala, da se Ilikić ne želi več ločiti, je še povedala na zaslišanju v sodni preiskavi.

SERJEŠ !! Vsako leto beremo o nasilnih zlovencih, o tem pa nič ne zineš smrad!! https://forum.zurnal24.si/forum/tema/moski-zazgal-svojo-zeno-saj-ni-res-pa-je-7581868/

momčilo, 19.02.2022 ob 16:28

Kakšna je razlika med muslimanko in slovenko? Muslimanka vsak večer svojemu možu pere noge. Slovenka pa možgane.

hahahahahhahahh, to pa ti praviš, dejansko pa vemo da si iz cazinske kraine , kot recimo tomićka,tam so babe gazde in samo sanjaš lahko da boš imel pravo glasanja, baba cel dan kofetka in kadi, ti pa smeš delati, ko pa zvečer prideš domov te doma čaka črna kosmata psica  katera laja in renči, kdor ne ve o čem pišem naj si ogleda nastope zgoraj omenjene.

Slovenke pa so mile in ženstvene, vam ćefurjem nedosegljive.

Jah, Gloria Kotnik očitno je dosegljiva. Le kaj je videla na plešastem debeluhu Željku Steviću?

Ima res tako slabo samopodobo?

SERJEŠ !! Vsako leto beremo o nasilnih zlovencih, o tem pa nič ne zineš smrad!!

Tako je!

Poročena sem bila s čistim Slovencem, civilno in cerkveno.Tudi sama sem Slovenka.

Grozil mi je, da me bo vrgel čez balkon, da mi bo vse zobe razbil, naj se grem prodajat, da bo več denarja pri hiši , v službo sem šla večkrat v modricah.Njegova starša sta ga zagovarjala, da sem za vse kriva jaz, ker nisem čisto tiho.Pa nikoli nisem bila glasna, niti glavna.

Dokler nisem spokala in pravzaprav, dokler nisem dobila drugega partnerja.

Od otrok me še nikoli ni nihče vprašal, zakaj sem se ločila.Vedo, zakaj.

Toliko o južnjakih in toliko o Slovencih!

Glej… Posplosevat na cel narod je malo tako zame… U najmanju ruku nepravedno.

Slabe ljudi najdes v vsakem narodu. Prav tako dobre.

Morda ima Gloria samo slab okus.

Psihopatske sadiste bi morali evtanizirat namesto, da jih strpajo v hotel na all incl.postrazbo.

yram, 20.02.2022 ob 08:03

Psihopatske sadiste bi morali evtanizirat namesto, da jih strpajo v hotel na all incl.postrazbo.

Se strinjam.Zakaj bi takega futral na račun vseh nas.

Če še ne veš. Vsake tretja slovenka živi z južnjakom.

Jel se to moja lev tahorka sklicuje na zakon Svevišnjeg?

E sad te još više volim!

Mi smo objavili Tevrat, u kome je uputstvo i svjetlo. Po njemu su jevrejima sudili vjerovjesnici, koji su bili Allahu poslušni i čestiti ljudi, i učeni, od kojih je traženo da čuvaju Allahovu knjigu, i oni su nad njom bdjeli. Zato se, kada budete sudili, ne bojte ljudi, već se bojte Mene, i ne zamjenjujte riječi Moje za nešto što malo vrijedi! A oni koji ne sude prema onome što je Allah objavio, oni su pravi nevjernici.

Mi smo im u njemu propisali: glava za glavu, i oko za oko, i nos za nos, i uho za uho, i zub za zub, a da rane treba uzvratiti. A onome ko od odmazde odustane, biće mu to od grijeha iskupljenje. Oni koji ne sude prema onom što je Allah objavio pravi su nasilnici.

…, 20.02.2022 ob 08:18

Če še ne veš. Vsake tretja slovenka živi z južnjakom.

Ohhh, kje pa.Le od kje ti tak podatek?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close