Nezadovoljena v zvezi
Sem s fantom ze dobri dve leti, najina zveza je naceloma super, skupaj se zabavava, odlicno se razumem z njegovo druzino in on z mojo, pa tudi skupnih prijateljev imava dosti. Tip je priden, spostljiv in res vidim da me ima zelo rad. Ampaaak jaz pred njim ze odkar sva imela prvi spolni odnos skrivam, da mi je v celi zvezi res prislo samo 3x. Nimam srca, da bi mu povedala, vedno hlinim orgazem in me vedno bolj zre. Pa da ne bo pomote, imava zelo odprt odnos v smislu da si res lahko zaupava vse. V zadnjem casu se pocutim res odtujeno in tudi med seksom ne uzivam toliko kot sem vcasih. Z njim se sicer vidim v prihodnosti in zelim biti popolnoma iskrena, vendar nocem, da misli da me spolno ne zna zadovoljiti.
Mislite da bo na dolgi rok to deal breaker? Ali pri vas to igra zelo pomemben faktor?
desperate421, 19.02.2022 ob 01:38
Sem s fantom ze dobri dve leti, najina zveza je naceloma super, skupaj se zabavava, odlicno se razumem z njegovo druzino in on z mojo, pa tudi skupnih prijateljev imava dosti. Tip je priden, spostljiv in res vidim da me ima zelo rad. Ampaaak jaz pred njim ze odkar sva imela prvi spolni odnos skrivam, da mi je v celi zvezi res prislo samo 3x. Nimam srca, da bi mu povedala, vedno hlinim orgazem in me vedno bolj zre. Pa da ne bo pomote, imava zelo odprt odnos v smislu da si res lahko zaupava vse. V zadnjem casu se pocutim res odtujeno in tudi med seksom ne uzivam toliko kot sem vcasih. Z njim se sicer vidim v prihodnosti in zelim biti popolnoma iskrena, vendar nocem, da misli da me spolno ne zna zadovoljiti.
Mislite da bo na dolgi rok to deal breaker? Ali pri vas to igra zelo pomemben faktor?
kar rabiš je konkreten bbc kurac 25cm črnine v tvojo vagino da te prefuka da boš enkrat tiho baba zmešana
Tega ne bom nikoli razumela – vse super, odprt odnos, se pogovarajata…razen o tem? Problem ni v fantu, problem je v tebi, ker fejkaš, da revež niti ne ve, da kaj dela narobe. Spolnost je pomemben del zveze in če že zdaj škripa, bo z leti še slabše – vedno bolj ga boš krivila za nekaj, kar pravzaprav ni njegova krivda, če sploh ve ne. Pogovorita se o tem, brez nekega nabijanja slabe vesti, skupaj poiščita rešitve. In tako kot je že nekdo prej napisal – tudi ni vse v orgazmu, prepusti se, sprosti se, ne razmišljaj o tem, če bo bo, če ne, pač ne bo, ni treba glumit. Predvsem pa mu povej, kaj ti paše, do vrhunca se da priti na različne načine 😉
Meni se zdi, da to ne igra ne vem kakšne vloge za sam odnos, če se dobro razumeš in vse ostalo štima. Sama sem v vezi že krepko čez 10 let pa me je do orgazma partner pripeljal ravno tolikokrat, da lahko preštejem prste rok. Je pa res, da se do vrhunca lahko pride na več načinov kot je že nekdo napisal. Pa skoraj nikoli ne fejkam pač povem ja meni ni oz. ni ne izpistavljam, da mi je :). Res je odvisno od samega pozameznika koliko teže pripisuje temu. Jaz je ne vem koliko pa tudi upam, da sama veš kako si pomagat pri tem, če že partnerju vedno ne uspe 😉
Forum je zaprt za komentiranje.