Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj se lezbijke pogovarjajo v angleščini

Zakaj se lezbijke pogovarjajo v angleščini

Že dvakrat v zadnjem obdobju sem naletel na lezbijke. Kar me je v obeh primerih presenetilo je to, da sta se punci v obeh primerih pogovarjali večinoma v angleščini. Sklepam, da niso bile tujke, ker sta se na trenutke pogovarjali v slovenščini. Zanima ne ali je to pri lezbijkah pravilo in zakaj? Ali s tem povdarijo, da so drugačne, ali mislijo, da jih v angleščini ostali ne razumejo? Ne morem razumeti, zakaj bi se nekdo sramoval slovenščine in se pogovarjal v angleščini.

Jaz se z mojim sinom zelo pogosto pogovarjam v angleščini. Pa nisva lezbijki:-))))

Tudi jaz bi rad vedel.

Was?

Odgovor na objavo uporabnika
Opazovalec753, 18.02.2022 ob 15:54

Že dvakrat v zadnjem obdobju sem naletel na lezbijke. Kar me je v obeh primerih presenetilo je to, da sta se punci v obeh primerih pogovarjali večinoma v angleščini. Sklepam, da niso bile tujke, ker sta se na trenutke pogovarjali v slovenščini. Zanima ne ali je to pri lezbijkah pravilo in zakaj? Ali s tem povdarijo, da so drugačne, ali mislijo, da jih v angleščini ostali ne razumejo? Ne morem razumeti, zakaj bi se nekdo sramoval slovenščine in se pogovarjal v angleščini.

Ker so ruknjene v glavo in mislijo, da so pomembne in da izstopajo. Zabrite v glavo z milijon barvami na laseh, preozkimi oblačili, da lahko iz špeha nastane klobasa.

Smrklju ki se neki namišljuje – da bo lezbijka – morate našeškati da neha s bedarijama. Ali pa jo oddati u zakon s nekim dominantim muškarcom. Tak jo bo že znal uštimati pa še vnuke boste dobili. In u jednom potezu jo boste še rešili da ne bo postala suha veja in ženski ostanek. Pa niti ogabna protivnaravna lezba ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close