Rebekina hči najbrž postkovidni sindrom
Jah, tega je veliko. In šele čez čas se bo pokazalo, koliko so dejansko otroci oboleli zaradi kovida. Tudi od moje sodelavke hči, prebolela kovid mimogrede, po nekaj mesecih pa tahikardija, pa vnetje srčne mišice… skratka, ves čas je po bolnicah in na opazovanjih, prej popolnoma zdrava, stara 9 let.
Tudi od moje prijateljice hčera…tri tedne po covidu vnetje srčne mišice oz vnetni sindrom..enostavno cela je zatekla en dan, celo telo, še stopala in vročina 39, so od strahu klicali rešilca. Zdaj je vse ok, ko so v lokalni bolnišnici sumili od kovida so jo takoj premestili v Lj kjer so ji pomagalo..samo en teden je bila na oddelku, pa vsak mesec ima kontrole. Se je pa to zgodilo že novembra, ko je še delt harala. Že vejo, je po omikronu tudi?
Zdaj boste zagovarjali cepivo pri otrokih.. Nima veze, otrok ima potem lahko posledice od cepiv, hkrati pa od morebitne bolezni.. V razredu mojega osmosolca so 4 cepljeni, vsi zboleli, isto kot necepljeni, v nic blazji obliki.. Kaj ti potem koristi? Dvojna nevarnost, ker vemo, da tudi cepiva, sploh pri mlajsih fantih, v velikem procenta povzroca vnetje srcne misice.
okoli in okoli, 18.02.2022 ob 13:53
Jah, tega je veliko. In šele čez čas se bo pokazalo, koliko so dejansko otroci oboleli zaradi kovida. Tudi od moje sodelavke hči, prebolela kovid mimogrede, po nekaj mesecih pa tahikardija, pa vnetje srčne mišice… skratka, ves čas je po bolnicah in na opazovanjih, prej popolnoma zdrava, stara 9 let.
evo se je zacelo.
Pred pol leta si nismo mogl predstavljat daje kak medij napisal da je covid lajkriv.
Zdaj pa dajejo v javnost da je mogoce pa to kovid kriv pri otroku od dremljeve. Da zasigurno zazge.
To je zacetek bombardiranja da se naj otroc cepijo.
A so face al niso.
prava kava, 18.02.2022 ob 14:13
Tudi od moje prijateljice hčera…tri tedne po covidu vnetje srčne mišice oz vnetni sindrom..enostavno cela je zatekla en dan, celo telo, še stopala in vročina 39, so od strahu klicali rešilca. Zdaj je vse ok, ko so v lokalni bolnišnici sumili od kovida so jo takoj premestili v Lj kjer so ji pomagalo..samo en teden je bila na oddelku, pa vsak mesec ima kontrole. Se je pa to zgodilo že novembra, ko je še delt harala. Že vejo, je po omikronu tudi?
Kaj pa je od terapije pa dobila? Kortikosteroide in diuretike, morda veš?
Polonca112, 18.02.2022 ob 15:14
evo se je zacelo.
Pred pol leta si nismo mogl predstavljat daje kak medij napisal da je covid lajkriv.
Zdaj pa dajejo v javnost da je mogoce pa to kovid kriv pri otroku od dremljeve. Da zasigurno zazge.
To je zacetek bombardiranja da se naj otroc cepijo.
A so face al niso.
vso zdravje punčki – samo ne zdravniki, ne rebeka ne vedo gotovo,da je to od covida, pa kar strašijo… to je strašenje je pa vsega obsojanja vredno.
Mojemu sorodniku kot najstniku je tudi potegnilo obrazni živec pred več desetletji- ko še kovida nikjer ni bilo… in je bil več mesecev v bolnici… zato tako na pamet domnevanje, brez gotovih trditev in strašenje na pamet brez jasnih dokazov je za moje pojme vsega obsojanja vredno.
Otroku pa vso zdravje želim.
tako ja, 18.02.2022 ob 15:25
vso zdravje punčki – samo ne zdravniki, ne rebeka ne vedo gotovo,da je to od covida, pa kar strašijo… to je strašenje je pa vsega obsojanja vredno.
Mojemu sorodniku kot najstniku je tudi potegnilo obrazni živec pred več desetletji- ko še kovida nikjer ni bilo… in je bil več mesecev v bolnici… zato tako na pamet domnevanje, brez gotovih trditev in strašenje na pamet brez jasnih dokazov je za moje pojme vsega obsojanja vredno.
Otroku pa vso zdravje želim.
Seveda vejo, pred covidom je bilo teh primerov par na leto, od kar imamo covid jih je bilo že več kot 60.
Jahno, 18.02.2022 ob 18:20
Seveda vejo, pred covidom je bilo teh primerov par na leto, od kar imamo covid jih je bilo že več kot 60.
a ti veš,da vejo… če sama ona pravi,da ne vedo… a ti pa prejo ekrana veš…
pareza obraznega živca se je pojavljala tudi že prej in v povezavi z drugimi virusi (herpes zoster, herpes simplex)
sicer pa nič ni povedano,da bi se množično to dogajalo sedaj… če sploh je 60 primerov množično to ne vem – ker ne vem koliko je bilo prej takih primerov zato ne bom trdila.
tudi prej so vbili večvnetni or. sindromi, samo o njih se ni poročalo – pa ti zmotno misliš,da tega ni bilo… tako kot tudi sedaj še umirajo starostniki v dso za covidom in so tudi okužbe, starostniki so po conah zaprti, samo poroča se ne več o tem, pa vi mislite zmotno,.da je neko cepivo stvar rešilo. Imamo sorodnika v domu in vem, ko so v karantenah, zaprti, po rdečih, itd. conah zaradi okužb…
pokaži uradne podatke dokazljive, da vemo,da se je parez zdaj pojavilo točno po covidu dokazano več,da zagotovo vemo,da se to s tem povezuje… pokaži pa ti bom verjela… na pamet takole pač tone gre…
glede dotičnega primera pač ne moreš vedeti – ker je mama otroka sama povedala,da še ne vedo od česa je nastala težava – potlej tudi ti ne moreš trditi,da veš
Forum je zaprt za komentiranje.