Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj se da narediti?

Kaj se da narediti?

Kaj bi lahko bi krivo za bledost? Sem namreč zelo svetle polti, povrhu vsega pa se bleda, sploh nimam neke barve po obrazu razen peg. Sicer se pocutim super, nic me ne boli, sem zdrava. Ostali mi velikokrat pravijo, da ko me pogledajo, da kmal oslepijo ker sem tako svetla ali pa, ce delam reklamo za grški jogurt.

Pa sem na soncu, se sončim samo barve pa ne dobim nikoli samo rdecica, ki izgine.

Preseli se na Japonsko. Tam bodo navdušeni nad tabo.

uživaj v svoji polti in se nehaj sončiti, saj to močno škoduje tvoji koži. Si pač taka in s tem ni nič narobe. Kot ni narobe, če bi bila črna kot noč.

Si pač svetle polti. Ne se sekirat tistim bebcem, ki se norčujejo.

Pri soncu pa raje pazi. Bolj si svetla, bolj moraš pazit. Saj veš, Italijani, črnogorci, Grki… njih sonce težko opeče. Svetlopolte Skandinavce pa zelo na hitro opeče.

Kože pač ne moreš potemniti, razen, če si želiš škoditi. Je pa faj, da se paziš, da ne boš na soncu brez sončne kreme.

Poleti porjavitveno olje. Samo za začetek, potem se te bo sonce lažje prijelo.

Ne poslušaj teh nasvetov. Olje pomeni pečenje in nič je doprinese polti kože. To kar nekateri flancajo, da ko te obsije sonce dobiš barvo so prazna slama. Ti tega ne boš dosegla. Jaz imam tudi skozi vso leto enako polt. Ni važno ali je poletje ali zima. Poleti tudi roke, ki so kar precej na soncu mogoče malo spremenijo odtenek vendar neopazno za druge. To mogoče opazim jaz. Malo si preberi kako sploh reagira pigment, ki ga imamo na sončne žarke in kaj to pomeni.

Stari… Npr arapi se mazejo z kremo da bi bili videt svetlejsi.

Potem vcasih ce so bil temnejsi…… V startu stopnja nizje.

Isto tam na japonskem kitajskem… Sej se ze v kakemu filmu omeni…

Ce si bil porjavel… So mislili, da si delal na njivi… Na soncu…

Jst mam raj svetle. Zdej dva tri dni nazaj mi je mama rekla za eno(veckrat mi predlaga oz kaj mislim)… Prvo kar sem rekel oz recem… “Temna je”

Nič in še enkrat nič. Bodi ponosna na svojo svetlo polt.

. https://youtu.be/mFm4olJvaDs

Ogibaj se preveč sonca oz. pazi, da imaš dovolj visok faktor sončne kreme.

Ta porjavitvena olja pa kaj vem kaj še vse: samo stran od tega.

Solarijev pa se ogibaj kot hudič križa, če ti je zdravje ljubo.

Joj ženske. Kdo bi vas razumel. Zakaj bi pa moralo biti kaj narobe. Ne boš verjela, da ogromno moških obožuje takšne ženske. Še posebno, če so rdečelaske.

Blede so tudi lepe. Ampak meni so bolj všeč dvakrat žgane.

. https://youtu.be/6DtixWA8nHU

Bela ali temna, nima veze, glavno da je zdrava polt in to se vidi.

Cesi bleda, ti nekaj manjka, lahko je samo stres ali psihicno slabo pocutje, lahko ti manjka zeleza, lahko kaj tretjega, cetrtega…

Ce si pa samo bela in tvoja polt zgleda zdravo, si pac taka kot si in ne cmari se na soncu, ker z rdecico delas sama sebi ogromno skodo!

Ja res je stari. (to kar campari pravi.) Meni osebno je to fuuuul pomembno, (da je svetla). In to do te mere, da je to odlocilni faktor.

Kurc… Nakonc bom pa temno vzel…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close