Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sproščanja ukrepov ne bo

Sproščanja ukrepov ne bo

Kaj se grejo,enkrat ja,enkrat ne??!!

Sej si jih lahk sam sprostiš 😛

Spet bodo rekli, da zato, ker je slaba precepljenost. In spet bo vsak dan parkrat Poklukar posiljeval: cepite se. Posledično- cepljenje se ne bo povečalo.

Ni bilo rečeno, da jih ne bo. Samo, da se še ni odločilo in da se bo odločalo. Če imajo šanso, da nas še malo zaj….., zakaj pa ne!

Samo, da bodo štarije imele podaljšan urnik in nočni lokali-pravi Počivalšek. Ostalo pa, kako bo?  Meni je pravzaprav vseeno. Moti me edin ,da je hitri test samo 24 ur. Če ga podaljšajo na 48, ali celo 72….je zame stvar urejena. V šarije bomo hodili, ko bo zunaj dovolj toplo. V notranjosti se že sedaj (in še prej) ni kaj dosti pazilo.

Oja, mora bit – je prehud pritisk – Il Capo je prišel nazaj in bo danes odločanje:

.https://www.24ur.com/novice/korona/vlada-popoldne-o-sproscanju-ukrepov.html

Počitnice so naslednje dva tedna, regijsko, pa Pustni viklend, pa je treba mal hotele, turizem napolnit , gostilne ( Počivalšek to čaka );  je treba rajo mal spusti z zategnjenih vrvic. Dovolj je – sončni žarki so pa tudi že dovolj močni, da uničujejo strukturno vijačnico DNKja virusov po naravni poti.

Kje je pa g. Kacin? Se je popolnoma skril  Pejmo se mal hecat, pa to….

Odgovor na objavo uporabnika
danes bodo odločali, 18.02.2022 ob 12:53

Oja, mora bit – je prehud pritisk – Il Capo je prišel nazaj in bo danes odločanje:

.https://www.24ur.com/novice/korona/vlada-popoldne-o-sproscanju-ukrepov.html

Počitnice so naslednje dva tedna, regijsko, pa Pustni viklend, pa je treba mal hotele, turizem napolnit , gostilne ( Počivalšek to čaka );  je treba rajo mal spusti z zategnjenih vrvic. Dovolj je – sončni žarki so pa tudi že dovolj močni, da uničujejo strukturno vijačnico DNKja virusov po naravni poti.

Kje je pa g. Kacin? Se je popolnoma skril  Pejmo se mal hecat, pa to….

A brez capota nič ne gre? Saj morajo strokovne skupine odločiti.

Pocakat je treba ukaz is Bruslja…

Mimgrede, pocitnice. Bodite doma!

kaj a brez capota, 18.02.2022 ob 13:02

A brez capota nič ne gre? Saj morajo strokovne skupine odločiti.

Kako  je lahko šel okužen v Brukselj?!   Kako?!

Ta se spet norca dela iz ljudi, pa samo še okrog 60 dni je do volitev.

Mogoče pa ljudje res tako hitro pozabijo.

S tem zavlačevanjem sprostitve je po moje spet 10 %  volivcev izgubil.

Ne pozabite.

Spomladi in poleti bodo malo sprostili, da bo turizem prišel na svoje. Jeseni pa spet jovo na novo, omejitve, cepimo se, obvezno cepljenje. Globalne eminence ne bojo kar tako zlahka spustile iz rok dobrih zaslužkov.

Za sezonsko pogojeno bolezen, ki ji je vseeno, ali si cepljen ali ne.

Ni razloga za sproščanje. Preveč je okužb, cepite se!

tudi pri nas, 18.02.2022 ob 13:23

Kako  je lahko šel okužen v Brukselj?!   Kako?!

Ta se spet norca dela iz ljudi, pa samo še okrog 60 dni je do volitev.

Mogoče pa ljudje res tako hitro pozabijo.

S tem zavlačevanjem sprostitve je po moje spet 10 %  volivcev izgubil.

Ne vem na kateri dan je odjeknila novica o njegovi okužbi? Temu se prišteje 10 ali 7 dni?

je bil še okužen, 18.02.2022 ob 13:44

Ne vem na kateri dan je odjeknila novica o njegovi okužbi? Temu se prišteje 10 ali 7 dni?

https://siol.net/novice/slovenija/jansa-okuzen-s-koronavirusom-572502

Ne vem, koliko je bila karantena, ko se vse tako hitro spreminja. Glede na te datume, pa očitno 7 dni.

kmalu po druženju na proslavi v Cankarjevem domu ob državnem prazniku.

tudi pri nas, 18.02.2022 ob 14:05

https://siol.net/novice/slovenija/jansa-okuzen-s-koronavirusom-572502

Ne vem, koliko je bila karantena, ko se vse tako hitro spreminja. Glede na te datume, pa očitno 7 dni.

Hočeš reči, da je šel okužen v Bruselj?!  Kaj , če gor to izvedo?

7 dni, ne me hecat, siguren, sem, da ni zdržal v karanteni, niti 24 ur, za njih pravila ne veljajo, oziroma obstajajo, zato, da se kršijo.

hočeš reči, 18.02.2022 ob 14:16

Hočeš reči, da je šel okužen v Bruselj?!  Kaj , če gor to izvedo?

Saj ni edini, požvižgajo se na pravila, v času najhujših omejitev je angleški premier, prirejal večje zabave. Pravila so za neumne, marginalce, naivne, vodljive, nesamozavestne, ……

9+7=16

A ti še ni potegnilo – zakaj “okužba” ? Izogib pričanju  na sodišču proti novinarkama, ki ju je otwittal za preostitutki….. – da bi sodni proces zastaral…

zboli se tufdi iz tega razloga, 18.02.2022 ob 15:18

A ti še ni potegnilo – zakaj “okužba” ? Izogib pričanju  na sodišču proti novinarkama, ki ju je otwittal za preostitutki….. – da bi sodni proces zastaral…

To že, da zaradi sodišča. Samo uradno je bil okužen.

kakšen pritisk? Jaz že ves čas hodim povsod. Vi, ki se niste cepili, ste se pa sami odločili tako. Zdaj se pa očitno “trgate s ketne”, ker ne morete več prenesti omejitev. A ne govorite tukaj, kako je vam čisto vseeno, tudi če vse pustijo zaprto.:)) Kaj je zdaj res?

ulalala117, 18.02.2022 ob 16:07

kakšen pritisk? Jaz že ves čas hodim povsod. Vi, ki se niste cepili, ste se pa sami odločili tako. Zdaj se pa očitno “trgate s ketne”, ker ne morete več prenesti omejitev. A ne govorite tukaj, kako je vam čisto vseeno, tudi če vse pustijo zaprto.:)) Kaj je zdaj res?

Poznam dva cepljena, ki sta zbolela (zelo hudo), eden je hodil povsod (kot ti), druugi se je pazil. Sama nisem cepljena. Me ne motijo ukrepi. Sama presodim, koliko se je treba pazit. Do sedaj še nisem zbolela.  Smo si različni. Ne moreš nečesa kar posploševat.

Saj se hecate? Ker ni bilo jj-ja, niso odločali? Ne me basat- kaj takega ?

to je že res, 18.02.2022 ob 15:57

To že, da zaradi sodišča. Samo uradno je bil okužen.

si ga ti osebno stestirala in videla test, da trdiš, da je bil okužen?

če si videla potem je res, 18.02.2022 ob 17:39

si ga ti osebno stestirala in videla test, da trdiš, da je bil okužen?

Sam je objavil, a ni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close