Katero znamko dekorativne kozmetike priporočate?
Sem zaradi poklica, ki sem ga opravljala veliko kozmetike zamenjala in poskusila. Vedno sem se ličila in hkrati kupovala izdelke za nego, nikoli nisem imela težav s kožo na obrazu. Izbirala sem na podlagi testiranj na koži, vedno prosila za vzorčke in tako prišla do svojih top 10 izdelkov, s katerimi sem bila res zadovoljna. Nekaj kar meni ustreza, zagotovo drugemu ne bo, zato je res smiselno spoznati zahteve svojega obraza, tipa kože in se posvetovati s kakšno umetnico ličenja glede tega.
Moram pa omeniti, da sem zadnjih nekaj let popolnoma brez ličil in samo naravne izdelke dam na obraz, pa sijem bolj kot kdarkoli prej. Koža je nahranjena, sveža, brez nepravilnosti in v lička sem vedno rožnate barve. Skrbim za dovolj vode in zdravo prehrano, pa redno vadbo in dovolj kvalitetnega spanca. Spremembe opazim le med M in takrat si naredim kakšno masko, negujem kožo tudi z ‘ledenimi terapijami’, masažo z ventuzami in klasično masažo obraza večkrat tedensko. Uporabljam doma pripravljeno olje za to in sem zelo zadovoljna. Moj izgled večkrat pohvalijo tudi druge ženske, ki se v približno enaki starosti borijo z aknami, gubami in suho kožo, uničeno od makeup-a. Prej res nisem imela možnosti živeti z naravo in na čim bolj koži prijazen način, a sedaj prisežem, da ne bi nikoli več šla nazaj. Pa za vse to ne zapravim nič.
Forum je zaprt za komentiranje.