Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vas nič ne ujezi, ko delijo ljubezenske nasvete večno samski?

Vas nič ne ujezi, ko delijo ljubezenske nasvete večno samski?

Moda foruma, nezaželeni najbolj pametni kako in kaj v zvezi, da deluje…. Le kje se je njim tako zataknilo?????

Evoooo meeeee?

Sej nisem vecno samski. Ce name leti.

Glej…

U fcked up. Jaz pac se ne. Lako je zajebat. Ne rabis u glavi. Ti si svojo ze zaj…

Lako je u brak stupit. Al pa najt kero. To je easy.

A si lahko ti svoboden/a? Brez obveznosti? Na voljo? Da odnehas ce ti ne pase? Da se razvezes brez posledic?

Eeeee–eeeeee.

?

To si svojo sanso ze zaj*

Vidis… Jaz se nisem znasel v tem dreku. V tej situaciji.

Manevriram.

A ne smem povedat kako bi jaz resil? Ne smem met nekih pricakovanj? Kako bi jaz? Kriterijev? Ne smem vedet kaj mi je vsec? Kaj me moti? Kaksno nebi? Ni mozno to?

Jaz se pac nisem oz se nebom vezal za neko prolaznico. Se mam prerad. Zame se gre. Vi ste se pac spustili v zakon nedodelano.

Odgovor na objavo uporabnika
Pogreje, 16.02.2022 ob 18:31

Moda foruma, nezaželeni najbolj pametni kako in kaj v zvezi, da deluje…. Le kje se je njim tako zataknilo?????

kako pa ti veš kdo je večno samski preko foruma?

tudi zakonski svetovalec ni nujno vezan in poročen človek, pa zato še ne pomeni,da nima znanj za svetovanje…

What u have is easy.

Sej se strinjas da je lazje zait v tezave kot ostati izven oz brez tezav?

Ja.

Lako je napravt probleme. Potuci se… Doci u sukob.

Ajde brez problema. Da z nobenim nisi u konfliktu… Da nobenmu nisi dolzen. Nobenih tezav…

Ajde frajeru.

Malo teze a?

ALLAHU AKBAR!!!!

Pa sj vsi povsod pametujemo.. ?? who cares..

še bolj me jezi, če mi zobe popravlja zobar brez gnilih zob

pa še tako je: nihče te ne sili, da vprašaš… če pa vprašaš, pa sme podati odgovor kdorkoli

če nimaš ega in odgovore prebereš – morebiti lahko najdeš notri kakšen dober nasvet tudi od kakšnega samskega, itak te pa nihče ne sili, kaj moraš upoštevati…

tako da beri nasvete brez ega, da si nekaj več, ker si v vezi, nekdo drugi pa ni – in se usmeri na vsebino in če najdeš kaj dobrega koristnega, upoštevaj, ostalo pa pusti…

ko sem jaz spraševala za comp ali kaj tehničnega, kjer sem laik – tudi nisem pričakovala da se oglasijo sami profi računalničarji, ali električarji… pač ljudje, ki imajo kakršenkoli dobr nasvet – vse sem prebrala in potem po lastni presoji sprejela odločitev… prav nič me ne pogreje, če je kakšen nasvet napisala recimo čistilka, ki se v prostem cajtu spozna na compe… lahko ji rečem hvala za izkušnjo, mnenje, če je bilo pa  celo v praksi dobrodošlo zame pa še toliko bolj…

Meeeeeeriiiiiii

Ja reci ako smetam.

Smešno. Darwin se je prelevil v Božota.

…, 16.02.2022 ob 19:11

Smešno. Darwin se je prelevil v Božota.

Nemoze on to. Jedan je Božó.

To je glansič,

Nič.

Najbolj pametni na tem področju so vazda vedno bili pedri.

wd40a, 16.02.2022 ob 19:30

Nič.

Haha??

Sem v večni službi Njenega Visočanstva Večne Princese Večnosti. Princesa je silno občutljiva na vsako besedo.

Mah to mi še nekako gre. Pač ljudje pametujemo in teoretiziramo tudi okrog stvari, ki jih nimamo ali pa jih ne poznamo. Osebno mi je najbolj mimo pametovanje preko egoizma, ko se človek dela že napol “super” človeka z nadnaravnimi lastnostmi, a po drugi strani to ni v sofazi z njegovim življenjem.

NIč me ne pogreje. Nula. Nada. Zero.

Zato, ker mislim točno takole:

to ni res, 16.02.2022 ob 18:59

pa še tako je: nihče te ne sili, da vprašaš… če pa vprašaš, pa sme podati odgovor kdorkoli

če nimaš ega in odgovore prebereš – morebiti lahko najdeš notri kakšen dober nasvet tudi od kakšnega samskega, itak te pa nihče ne sili, kaj moraš upoštevati…

tako da beri nasvete brez ega, da si nekaj več, ker si v vezi, nekdo drugi pa ni – in se usmeri na vsebino in če najdeš kaj dobrega koristnega, upoštevaj, ostalo pa pusti…

ko sem jaz spraševala za comp ali kaj tehničnega, kjer sem laik – tudi nisem pričakovala da se oglasijo sami profi računalničarji, ali električarji… pač ljudje, ki imajo kakršenkoli dobr nasvet – vse sem prebrala in potem po lastni presoji sprejela odločitev… prav nič me ne pogreje, če je kakšen nasvet napisala recimo čistilka, ki se v prostem cajtu spozna na compe… lahko ji rečem hvala za izkušnjo, mnenje, če je bilo pa  celo v praksi dobrodošlo zame pa še toliko bolj…

excell159, 16.02.2022 ob 21:32

Mah to mi še nekako gre. Pač ljudje pametujemo in teoretiziramo tudi okrog stvari, ki jih nimamo ali pa jih ne poznamo. Osebno mi je najbolj mimo pametovanje preko egoizma, ko se človek dela že napol “super” človeka z nadnaravnimi lastnostmi, a po drugi strani to ni v sofazi z njegovim življenjem.

noben ni super človek, samo vprašanje je zakaj ti to tako vidiš, zakaj te moti kakšen nasvet oz. prej mnenje sočloveka, do tega je vsak upravičen – spet nihče ti ne trdi da ga moraš upoštevati… in spet zakaj čutiš potrebo,da mnenje nekoga tako zaničuješ s tem da ga žališ na osebni ravni in daješ v nič?

Če si sam tako popoln zakaj potlej sploh sprašuješ po mnenju ostale? saj si potlej ja najboljši, vse veš in vse znaš boljše očitno od  vseh drugih, ki so ti zanič in jih kritiziraš, ti gredo na živce.

Eni res znate narediti kreg, prav iščete ga, hočete to in s tem namenom začnete žaliti, osebnostno soditi in poniževati ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close