Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ljubljana Šentvid/Zgornja Šiška – mnenje

Ljubljana Šentvid/Zgornja Šiška – mnenje

Imamo možnost nakupa lepega stanovanja tam blizu Mercatorja Šiška od daljnih sorodnikov, pa nobeden od naju z možem ne pozna tistega konca prav dobro, pa sva oba Ljubljančana. Stanovanje ni ob Celovški cesti.

Tisti, ki imate izkušnje z življenjem tam, kako je tam? Primerjava z drugimi konci LJ?

Ob Celovški je fajn. Vse imaš na kupu, avtobus, par linij pred nosom. Kamor greš imaš blizu.

Uredu je… Sicer nisi znotraj ac anpak ok…

Kupi.

Odgovor na objavo uporabnika
Božó, 16.02.2022 ob 15:51

Uredu je… Sicer nisi znotraj ac anpak ok…

Kupi.

Poznam tist konc in je uredu za živet. Imaš vse na kupu. Zmotijo pa me takšni, ki jim je znotraj obvoznice sveto. Se zavedaš, da je Merkator Šiška 30 sekund z avtom do obvoznice?

Ne vem no… Jst sm u centru siske. Men ni primerjave moj becirk pa tm dol.

Živela tam pred leti, na Brilejevi, in je bilo fajn. Ne vem sicer točno, katere bloke misliš, ampak pojdite tja in poglejte okolico ter predvsem parking oziroma možnost parkiranja drugje.

Drugače imaš res vso infrastrukturo blizu in če ne drugega, se bo najbrž zelo enostavno oddalo.

Kot rečeno, pojdita tja pogledat in vidita, v kakšnem stanju je stanovanje in okolica, in ali je vama všeč. Včasih je pomembna mikrolokacija, to pa lahko ugotoviš, ko vidiš.

Parking911, 16.02.2022 ob 15:59

Živela tam pred leti, na Brilejevi, in je bilo fajn. Ne vem sicer točno, katere bloke misliš, ampak pojdite tja in poglejte okolico ter predvsem parking oziroma možnost parkiranja drugje.

Drugače imaš res vso infrastrukturo blizu in če ne drugega, se bo najbrž zelo enostavno oddalo.

Kot rečeno, pojdita tja pogledat in vidita, v kakšnem stanju je stanovanje in okolica, in ali je vama všeč. Včasih je pomembna mikrolokacija, to pa lahko ugotoviš, ko vidiš.

Trgovine imaš tam vse na kupu, Mercator Šiška, ogromen, potem imaš čez cesto Hofer, na drugi strani Celovške je Spar, malo naprej po Celovški Aleja center… v spodnji Šiški ni toliko trgovin na kupu.

?

Ja mi smo zgornji, ne…

Vi pa spodnji. ?

Ne sej ne??

Ajmo šiškari!!!

Božó, 16.02.2022 ob 16:08

?

Ja mi smo zgornji, ne…

Vi pa spodnji. ?

Ne sej ne??

Ajmo šiškari!!!

Celovška je zakon, ne bi živela nikjer drugje v LJ kot v Šiški.

V redu je, tudi Šentvid je simpatičen.

Nam zaupaš še ceno in kvadraturo?

Stanovanje je na koncu Prušnikove, tam blizu pošte. Več pa žal ne bi izdajala, je pa zelo dobra ponudba za te čase …

ljubljana272, 16.02.2022 ob 16:39

Stanovanje je na koncu Prušnikove, tam blizu pošte. Več pa žal ne bi izdajala, je pa zelo dobra ponudba za te čase …

A v bumerangu?

stweed, 16.02.2022 ob 16:41

A v bumerangu?

Obrazloži več

Ne bosta zgrešila, če je stanovanje uredu.

Tam je super, tisočkrat bolje kot Brilejeva ali Kunaverjeva (oboje je postal geto). Škoda.

V Šentvidu je fino, če imaš službo blizu. Do centra pa se kar vleče ob konicah. Pa stanovanje ne sme gledat na Celovško. Imaš pa OŠ, gimnazijo, zdravstveni dom, knjižnico, vse kar rabiš.

Ta predel je super, samo zagrabi.

Kot so ti že rekli : samo zagrabi.

Šentvid je res ok. Dva vrtca, dve osnovni šoli, dve gimnaziji.  Zrak je čist, gozd v bližini poskrbi za to. Sprehodi v naravo so kar peš od blokov.  Na Toško Čelo ali do čez polja dol Save.  Drevesa in zelenice med bloki. Res je lepo!   Trgovine pa vse v bližini.

Tudi postaja Biciklja je tam- pri pošti.

Šiška je najboljša okoli kina.    Šentvid je predmestje Ljubljane, a še vedno o.k. vseeno si hitro do centra in obvoznice.

Joooj kak kino.

Ze vceraj se hotel napisat nisem niti vedel da je prusnikova…

“Hoces mi povedat da je ?1! bolja od prušnikove”

Isto zdej ti kino… Aha…

Kje pri kinu? Tam so sami bloki.

??

Slabsa*

Eto Boga mi. V siski ni lepse boljse lokacije niti naslova od mojega. Ni.

Zame. Samo verjami da bi podobno rekli.

Violica121, 17.02.2022 ob 11:38

Šiška je najboljša okoli kina.    Šentvid je predmestje Ljubljane, a še vedno o.k. vseeno si hitro do centra in obvoznice.

Vse kar ni Prešernov trg je predmestje Ljubljane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close