omrežje 5G
Telebajski, 16.02.2022 ob 11:48
ok, vidim 4G+
Ko vidiš 4G+ si že na vstopni točno v močno iozinirane podatke, ki so predmet podlega preučevalca Nano delcev. Ko boš zagledala 5G na ekranu, bo tvoj um zablokiral za par sekund, saj se bodo naložili podatki. Na to boš v novem svetu t.i. New World Order. Pridi, pridruži se nam.
Jaz nevem kaj mate ljudje s tem 5G? ste vsi bli panični ko je bil 4G na novo? Ne ker ste vsi hotli hitrejši internet ?
5G ni nič druga kot pa radijsko valovanje, ni ionizirajoče valovanje in ne škodi zdravju. Ja če si preveč na fonu verjetno ni dobro, ne pa da ti spremeni celice in nevem kaj še vse. Verjemi da ti sonce (UV sevanje) veliko bolj škodi kot pa 5G. Še posebej zdaj ko je Zemlja veliko bolj onesnažena in posledično izgubljamo ozon ki nas ščiti pred škodljivimi UV žarki. Tako da nevem zakaj se ljudje rajši ne ukvarjate z nečim ki je dejansko pomembno, ne pa z takimi bedastimi glupostmi.
Tisti, ki trdite, da je 5G O.K. vas vabim, da se posedete okoli tistega 300 Ghz odajnika. Kar najemite eno tisto stekleno škatlo v katerih promovirajo avtomobile pred trgovskimi središči in se lepo notri posedite pa prižgite ta odajnik, ki bo seval OBVEZNO notri v stekleni škatli. Dajte en datum in urco pa bomo mi prišli vas gledat. Obljubim, da nas bo veliko. Za gledalce bom pa najel en štant za kokoci, ker to bo tako zabvno gledat kot kak film.
telefonist, 16.02.2022 ob 12:23
Tisti, ki trdite, da je 5G O.K. vas vabim, da se posedete okoli tistega 300 Ghz odajnika. Kar najemite eno tisto stekleno škatlo v katerih promovirajo avtomobile pred trgovskimi središči in se lepo notri posedite pa prižgite ta odajnik, ki bo seval OBVEZNO notri v stekleni škatli. Dajte en datum in urco pa bomo mi prišli vas gledat. Obljubim, da nas bo veliko. Za gledalce bom pa najel en štant za kokoci, ker to bo tako zabvno gledat kot kak film.
Tebe pa vabim na predavanje osnov fizike.
Forum je zaprt za komentiranje.