Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › USKLADITEV POKOJNIN

USKLADITEV POKOJNIN

Mene pa zanima, ali so v to uskladitev všteti tudi tisti, ki prejemamo 4. ure invalidske pokojnine (ostale 4 ure delamo).

Nič ni o tem napisano, zato tisti, ki ste v 4. urni invalidski, napišite, kako je bilo lani s tem.

Odgovor na objavo uporabnika
radovednica682, 16.02.2022 ob 08:45

Mene pa zanima, ali so v to uskladitev všteti tudi tisti, ki prejemamo 4. ure invalidske pokojnine (ostale 4 ure delamo).

Nič ni o tem napisano, zato tisti, ki ste v 4. urni invalidski, napišite, kako je bilo lani s tem.

Sem šla lani septembra v penzijo.Prej sem bila par let 4 ure v penziji, 4 ure sem delala.In seveda…Tudi za 4 ure gre penzija gor.

A lahko katera pove, kolikšna je razlika približno med polno plačo in tem, ko si 4 ure upokojen in 4 ure delaš? Koliko se pozna približno.

Odvisno od tvojih plač.. Vzamejo 24 najboljših let… in koliko let si oddelala, koliko si vplačevala in odvajala za pokojninsko dobo.. Tako da ima vsak drugače…

Odgovor na objavo uporabnika
Seveda DA, 16.02.2022 ob 09:00

Sem šla lani septembra v penzijo.Prej sem bila par let 4 ure v penziji, 4 ure sem delala.In seveda…Tudi za 4 ure gre penzija gor.

Pri meni je bila majhna razlika…kakšnih 50 evrov…ker sem bila tik pred penzijo…In tista polovica penzije je potem skoraj praktično enaka penziji…samo še enkrat toliko dodaš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close