bezgavke po celem telesu
vskrbeh890, 15.02.2022 ob 18:46
ali je normalno da čutim zelo majhne bunkice (bezgavke) po celem telesu od pasu navzdol. v dimljah so v velikosti graha v stegnih in drugod so še manjše. ali je to razlog za skrb? opažam jih že nekaj časa
Oglasi se do zdravnika. Zanimivo, da so od pasu navzdol…
Možnosti je več – od povsem nenevarnih, kot je vnetje vraščene dlake, pa do raka. Nenevarne izzvenijo same od sebe (lahko se tudi večkrat ponovijo), nevarne vztrajajo, lahko bolijo, lahko se večajo.
Opazuj nekaj časa, če ne izgine, pa kar lepo do zdravnika. Vseeno bolje, da ti reče, da to ni nič, kot pa zamujena priložnost za zgodnje oz. pravočasno zdravljenje.
Ni nujno, da je kaj hudega – bezgavke lahko ostanejo otipljive po nekem prebolelem vnetju (jaz imam na vratu ze kaksnih 10 let).
sicer to da so na dimljih in po stegnih je malo sumljivo. Se vecajo? So na otrip trde (kot zafiksirana frnikula pod kozo) ali se premikajo?
jaz bi sla do zdravnika v vsakem primeru.
To so paraziti. Za začetek dobi tinkture črnega oreha in navadnega pelina, potem pa dobi Ivermektin.
Meni so bezgavke gorele. Ne izzveni kar tako. Z tinkturami proti parazitom pa ti bo ratalo. Jaz ne čutim odkar sem zrihtal. Paraziti so vir vseh bolezni, podgobje oziroma micelij gliv. Zdravniška marksistična mafija to dobro ve.
Forum je zaprt za komentiranje.