Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kam je poniknila oseba z nickom Indijski tulipan

Kam je poniknila oseba z nickom Indijski tulipan

Že dolgo je ni bilo brati.

. https://youtu.be/L80T7LQyVwY

Pozimi pa rožice ne cveto..

ja, ta je bila pa res ena nežna duša…, Indija ji je bila blizu, miroljubna, vedno prijazna, mislim, da je postal sč prekrut za tako romantične ljudi….

Tukaj moreš imeti trdo kožo in biti pripravljen za udarce pod pasom…

Popaj, če kdo potem indijka ali indijski tulipan ni ostala, dolžna sikajočim puščicam. Romantična a zelo prizemljena oseba z vrednotami. Sem ji enkrat pisal na ZS. vljudno me je zavrnila za dopisovanje.

Meni je še dolžna eno tlačenje zelja.

. https://youtu.be/-IEHXcqOSCg

Črna vrtnica, indijski tulipan, Benz, čokoladka, antilopa, če se javite bo SČ delal brezhibno. Obljubimo.

Odgovor na objavo uporabnika
našli smo ga, 15.02.2022 ob 18:59

. https://youtu.be/-IEHXcqOSCg

Ženska je bila ti psiho

Nick indijski tulipan se je pojavil še kot neregistriran v prvi temi, ki sem jo odprl. Oseba izza nicka indijski tulipan (dragulj vseh draguljev) je nekje povedala, da ima najraje vikanje. Prvi post  je ta:

indijski tulipan

14.05.2017. ob 20:12

Šamani, iz rodu indijancev amazonskega pragozda, ki so se zatekali h naravi in odkrili, da rastline in njihove melodije, zvoki zdravijo. Skrivnosti so prenesli na svoje rodove, ki so še ostali.
V kolikor želite zvedeti kaj več, obiščite int.stran …Nagual Uchu. Lp

Moja simpatija, 15.02.2022 ob 18:56

Popaj, če kdo potem indijka ali indijski tulipan ni ostala, dolžna sikajočim puščicam. Romantična a zelo prizemljena oseba z vrednotami. Sem ji enkrat pisal na ZS. vljudno me je zavrnila za dopisovanje.

ja ampak je to s kreleti naredila preveč vljudno…

Sicer nickov skor ne berm, berm pač zapis, sm pa tja ja, tud kakšn nick pogledam. In ja, tud jst nism že dooooolg zasledila indijske tulipanke, pa čokoladke ni od nikodr.

Obljuba, 15.02.2022 ob 19:02

Črna vrtnica, indijski tulipan, Benz, čokoladka, antilopa, če se javite bo SČ delal brezhibno. Obljubimo.

PA Antilope tud nism že doooolg zasledila.

Na tem portalu sta dva tipa ljudi

(1) nekateri so isto v življenju in isto na portalu

(2) nekateri so eno v življenju in drugo na portalu (kot filmska vloga Jamesa Deana)

Dimanika portala je pa taka.

(A) Obiskovalci tipa (1) nekaj časa vztrajajo ker si želijo iskrenih sogovornikov in odpirajo neke teme, pišejo smiselne odgovore in to.

(B) Obiskovalci tipa (2) jim morajo streljati James Dean puščice (scenarij pač, film, nič osebne)

(C) Obiskovalci tipa (1) spoznajo da v filmu igrati tarčo ni zelo zabavno

(D) Obiskovalci tipa (2) s tulcem polnih puščic jamrajo kam neki so šle tarče in zakaj je zdaj dolgčas.

Glas o slabem filmu gre pa vsenaokrog in voljnih tarč je vse manj in manj. Kdor hoče streljati v tarče, jih mora pač malo tudi šparati, drugače prehitro pride do obrabe

Izredno zanimivo bi bilo, če bi bili vsi skupaj v neki veliki dvorani. Dvorana bi morala biti res zelo velika. Komunikacija preko tega portala nam nudi v resnici mnogo več raznih kreativnih in ustvarjalnih možnosti, kot, da smo skupaj fizično navzoči v veliki dvorani. Dvorana v kateri se nahajamo je virtualna. Lahko se dotaknete te modre tarče?, tudi večkrat, ne samo enkrat. Modra tarča je kot točka skupnega dotika.

Tole z modrimi tarčami namreč. Razmišljam, če vas poznam. To bi bilo pa res naključje.

Nekoč sem poznal simpatično mlado žensko, ki je žal trpela in morda še trpi, ker je želela vse, hkrati pa so jo njene življenske izbire postavile v situacijo, ko je morala izbirati čemu se bo odrekla. Upam, da je s svojo izbiro zadovoljna. Malo me daje radovednost, a jo pustim popolnoma pri miru. Upam, da je našla tisto vse in da je danes srečna.

Upam, da ste tudi vi, če niste tista, ki sem jo poznal, v življenju srečni. Gotovo v Sloveniji obstaja več žensk, ki uporabljajo podobne prispodobe.

Si lahko dovolim kontrolno vprašanje; s katerim izrazom bi opisala odtenek modre barve na tarči? Če ste prava, domnevam da ne boste odgovorili nič. Midva že veva zakaj ne.

Če ste napačna, mi boste odgovorili nekaj v stilu – poberi se debil. Brez zamere gospa. Člouk se zmot je zapel iztok Mlakar. Radovednost je pač mati razbitega porcelana.

pogrešana, 15.02.2022 ob 18:11

Že dolgo je ni bilo brati.

Sneg jo je zasul na Pohorju in prekinil komunikacije. Čaka na spomladansko otoplitev.

tega možnega odgovora nisem predvidel. priznam poraz

Ena izmed  mojih priljubljenih. Čvek je le še senca samega sebe.

vaš odgovor me na nekaj spominja, 15.02.2022 ob 23:31

Tole z modrimi tarčami namreč. Razmišljam, če vas poznam. To bi bilo pa res naključje.

Nekoč sem poznal simpatično mlado žensko, ki je žal trpela in morda še trpi, ker je želela vse, hkrati pa so jo njene življenske izbire postavile v situacijo, ko je morala izbirati čemu se bo odrekla. Upam, da je s svojo izbiro zadovoljna. Malo me daje radovednost, a jo pustim popolnoma pri miru. Upam, da je našla tisto vse in da je danes srečna.

Upam, da ste tudi vi, če niste tista, ki sem jo poznal, v življenju srečni. Gotovo v Sloveniji obstaja več žensk, ki uporabljajo podobne prispodobe.

Si lahko dovolim kontrolno vprašanje; s katerim izrazom bi opisala odtenek modre barve na tarči? Če ste prava, domnevam da ne boste odgovorili nič. Midva že veva zakaj ne.

Če ste napačna, mi boste odgovorili nekaj v stilu – poberi se debil. Brez zamere gospa. Člouk se zmot je zapel iztok Mlakar. Radovednost je pač mati razbitega porcelana.

Najbolj me zanima prebujanje razno raznih potencialov v ljudeh. Človek je bitje fantazije, tudi vi. Tu na tem portalu lahko igrate povsem različne vloge, karkoli. Prostor okrog vas je fizičen, realen, lahko je tudi virtualen, fantazijski, pravljičen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close