Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Neža Maurer

Neža Maurer

V Podvinu pri Polzeli potekajo dela pod budnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Obnavlja se rojstna hiša Neže Maurer Škofič.

Pesnice, pisateljice, slavistke, publicistke, urednice in pedagoginje, ter častne občanke Polzele.

Gospe sicer osebno ne poznam, ampak glede na njene prijetne, prijazne in simpatične pesmice bi rekla, da je to gospa s srcem in dušo.

In sem res vesela, da se njena rojstna hiša obnavlja .Gospa si je zaslužila vse to in še več.

Upam, da ima najvišjo penzijo.Jaz bi jo dala med drugim njej.Ne pa tisti gospe, ki si jo sploh ne zasluži.

Saj vsi vemo, katera je to.Vzvišena, arogantna in brezsrčna .

Neža Maurer je v redu. Ampak o Svetlani raje niti ne piši, ker ji ne sežeš do gležnjev, govedo desnjakarsko. Vemo mi dobro, kdo ne prenaša Svetlane. SLOVENCLJI.

Res je prijetna. Vse pozdrave tudi Evi – Miki Maki in hvala za poslano nagrado iz oddaje pred 20itmi leti. Res me je razveselila takrat.

Odgovor na objavo uporabnika
poklon, 15.02.2022 ob 15:41

V Podvinu pri Polzeli potekajo dela pod budnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Obnavlja se rojstna hiša Neže Maurer Škofič.

Pesnice, pisateljice, slavistke, publicistke, urednice in pedagoginje, ter častne občanke Polzele.

Gospe sicer osebno ne poznam, ampak glede na njene prijetne, prijazne in simpatične pesmice bi rekla, da je to gospa s srcem in dušo.

In sem res vesela, da se njena rojstna hiša obnavlja .Gospa si je zaslužila vse to in še več.

Upam, da ima najvišjo penzijo.Jaz bi jo dala med drugim njej.Ne pa tisti gospe, ki si jo sploh ne zasluži.

Saj vsi vemo, katera je to.Vzvišena, arogantna in brezsrčna .

Tako lepe besede, ki jih skromna gospa Maurer niti ne bi želela, da se jo povzdiguje.

Zato je povsem neprimerna primerjava eno z drugo. S tem ste pokazali Gospe Maurer v bistvu ponižanje in ne poklon. Oba lika sta neprimerljivi osebnosti. Cenjeni obe.

Ga. Nežo poznam, ko sva se družili 14 dni visoko v hribih , kjet so jo povabili in je ustvarjala v naravi. Čudovita ženska, globoko razmišljujoča in prijetna za pogovor kadar je želela. Tudi ga. Svetlana je čudovita ženska. Odlična umetnica in samosvoja v svojem življenju in delu  ampak vseeno zasluži vsak cebt svoje pokojnine. Stil življenja si pa izbira vsak sam. Kako kruto in žalostno bi bilo, če bi vsi enako mislili, ravnali in živeli – kaka žalost.

Ampak o Svetlani raje niti ne piši, ker ji ne sežeš do gležnjev, govedo desnjakarsko. Vemo mi dobro, kdo ne prenaša Svetlane. SLOVENCLJI.

Hahahahahahaha….

Tako lepe besede, ki jih skromna gospa Maurer niti ne bi želela, da se jo povzdiguje.

Zato je povsem neprimerna primerjava eno z drugo. S tem ste pokazali Gospe Maurer v bistvu ponižanje in ne poklon. Oba lika sta neprimerljivi osebnosti. Cenjeni obe.

To ni povzdigovanje.To je resnica.

in kakšno ponižanje je to za  gospo Maurer? Ne izmišljujte si kar nekaj, kar ni napisano.

Kdo je cenjen? Svetlana Makarovič?

Bila.Preteklost.

Zdaj ni več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close