Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Doma so klicali policijo, ker sem moji sestri uničila za eno pest ribeza!!!

Doma so klicali policijo, ker sem moji sestri uničila za eno pest ribeza!!!

Doma so večkrat dobesedno zaradi ničesar klicali policijo, in sicer:

Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke

Maja 2017 – ker sem električni radiator vrgla v navaden radiator iz par decimetrov razdalje, ker sem imela obraz poln mozoljev in zato nisem morala iti v šolo

Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti) (takrat sem slišala, da prepoved približevanja še prehitro pride)

Decembra 2017 – ker sem ponovno vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala na psihiatriji in za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa sem komaj zdržala, ker bi me “strokovne” delavke, če ne bi bila pridna ali ne bi redno jemala tablet, lahko prisilno premestile v socialno-varstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in to doživljenjsko!!!)

Julija 2018 – ker sem moji prekleti sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu (slišala sem, da se ponavadi ne konča dobro, ko enkrat na dom začne prihajati policija, v smislu, da bom pristala na cesti)

Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik (ušla sem od doma; čez štiri dni je ponovno prišla na dom policija, ampak sem se zaklenila v sobo, tako da z njimi takrat nisem imela opravka)

Junija 2021 – ker sem moji sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter ji grozila, zaradi česar sem ponovno pristala na psihiatriji (če ne bi šla v umobolnico, bi pristala na cesti, če bi se vrnila nazaj domov, pa bi me odpeljali v zapor)

Z vsem tem se v svoji glavi še vedno ukvarjam, ker enostavno (tudi po več letih) ne morem predelati tega, da so moja tastara, sestra in stara mama dobesedno zaradi ničesar klicale policijo na dom!!!

nehaj delati škodo, pa bo vsem bolje, tudi tebi.

pa nehaj se izgovarjati na psihiatrično diagnozo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2401, 15.02.2022 ob 13:16

pa nehaj se izgovarjati na psihiatrično diagnozo.

Ne bom se nehala izgovarjati na psihiatrične diagnoze, ker bi z njimi morala biti zaščitena tako kot kočevski medved.

A se še niste naveličal skoz enga in istga copy paste….

Psihiatrična pacientka, 15.02.2022 ob 13:22

Ne bom se nehala izgovarjati na psihiatrične diagnoze, ker bi z njimi morala biti zaščitena tako kot kočevski medved.

to mislite vi.

tudi za takšne raste palica.

Anonimno 2401, 15.02.2022 ob 13:38

to mislite vi.

tudi za takšne raste palica.

Kaj misliš s tem, da tudi zame raste palica??

A nisem že milijonkrat rekla, da imam dobesedno zaradi ničesar policijsko kartoteko in da niti po pol desetletja ne morem dojeti, zakaj so klicali policijo na dom?!

Psihiatrična pacientka, 15.02.2022 ob 14:08

Kaj misliš s tem, da tudi zame raste palica??

A nisem že milijonkrat rekla, da imam dobesedno zaradi ničesar policijsko kartoteko in da niti po pol desetletja ne morem dojeti, zakaj so klicali policijo na dom?!

kazen za namerno delanje škode vedno pride, v takšni ali drugačni obliki.

žalostno je življenje nekoga, ki vidi edini smisel svojega življenja v delanju škode sebi in drugim.

Pol desetletja je skoraj že od tega, pa me to še zmeraj obseda v moji glavi!!!

Sprazni si glavo torej!

Psihiatrična, kakšno diagnozo pa so ti postavili? Teh težav ni mogoče odpraviti, se pa dajo z ustreznim zdravljenjem ublažiti. Sigurno tvoji mami in sestri ni vseeno kaj se s teboj dogaja. Se zdraviš? Redno? Ali samo občasno? Redno hodi na preglede, to ti svetujem. Vem kaj boš napisala. Prideš v ambulanto, zdravnik napiše recept pa si že zunaj ambulante.

Ampak bodi vztrajna. Povej zdravniku kaj te muči. Boš videla, da te bo poslušal in ti pomagal. Dosti sreče ti želim.

Psihiatrična pacientka, 15.02.2022 ob 14:33

Pol desetletja je skoraj že od tega, pa me to še zmeraj obseda v moji glavi!!!

Nauči se šteti – od maja ali junija lani ni pol desetletja, še leto ni!

Enostavno, 15.02.2022 ob 14:52

Nauči se šteti – od maja ali junija lani ni pol desetletja, še leto ni!

Prvič je policijo klicala stara mama aprila 2016, petkrat moja tastara (maja, septembra in decembra 2017 ter maja in junija 2021), julija 2018 pa moja sestra – je navedeno v besedilu zgoraj

takoj nehaj premlevati dogodke iz preteklosti, če ti misli same tečejo jih pusti…

pojdi k zdraviku in mu vse to povej.

redno jemlji tablete, ki ti jih predpiše.

najdi si hobi ali šport ali neko drugo zaposlitev, ki ti bo zaposlila telo in glavo.

kar je bilo je bilo, tega se ne da spremeniti.

lahko pa vplivaš na prihodnost.

december85, 15.02.2022 ob 14:52

Psihiatrična, kakšno diagnozo pa so ti postavili? Teh težav ni mogoče odpraviti, se pa dajo z ustreznim zdravljenjem ublažiti. Sigurno tvoji mami in sestri ni vseeno kaj se s teboj dogaja. Se zdraviš? Redno? Ali samo občasno? Redno hodi na preglede, to ti svetujem. Vem kaj boš napisala. Prideš v ambulanto, zdravnik napiše recept pa si že zunaj ambulante.

Ampak bodi vztrajna. Povej zdravniku kaj te muči. Boš videla, da te bo poslušal in ti pomagal. Dosti sreče ti želim.

Moje diagnoze so osebnostna motnja s psihotičnimi zdrsi, shizoidna osebnostna motnja, obsesivno-kompulzivna motnja, socialna fobija.

Od konca junija lani (ko sem doma uničila vrt tastari) jemljem Zoloft (antidepresiv), Risperdal (antipsihotik) in Lorsilan po potrebi.

Ista “zdravila” (Zoloft in Risperdal) sem jemala že od 15. do 17. leta, pa so bila brez učinka (tako takrat kot sedaj)

Vmes sem pred 4 leti (ko sem bila v stanovanjski skupnosti) jemala drug antipsihotik (olanzapin), po katerem pa sem se zredila za 10 kg v 3 mesecih in spala po 14 ur dnevno in sem ga zato pustila.

In res se me psihiater znebi z receptom v 10 minutah, čakam pa lahko nanj tudi po 1 uro.

Psihiatrična pacientka, 15.02.2022 ob 15:31

Moje diagnoze so osebnostna motnja s psihotičnimi zdrsi, shizoidna osebnostna motnja, obsesivno-kompulzivna motnja, socialna fobija.

Od konca junija lani (ko sem doma uničila vrt tastari) jemljem Zoloft (antidepresiv), Risperdal (antipsihotik) in Lorsilan po potrebi.

Ista “zdravila” (Zoloft in Risperdal) sem jemala že od 15. do 17. leta, pa so bila brez učinka (tako takrat kot sedaj)

Vmes sem pred 4 leti (ko sem bila v stanovanjski skupnosti) jemala drug antipsihotik (olanzapin), po katerem pa sem se zredila za 10 kg v 3 mesecih in spala po 14 ur dnevno in sem ga zato pustila.

In res se me psihiater znebi z receptom v 10 minutah, čakam pa lahko nanj tudi po 1 uro.

redno jemlji tablete, ki ti jih predpiše zdravnik.

najdi si hobi ali šport ali neko drugo zaposlitev, ki ti bo zaposlila telo in glavo.

Ajaaa, ti imaš diagnosticirane motnje, ne bolezni (ala shizofrenija)? Potem pa nisi ravno toliko zaščitena, kot misliš.

Anonimno 9924, 15.02.2022 ob 15:41

redno jemlji tablete, ki ti jih predpiše zdravnik.

A ne razumeš, da bi avtomatsko morala biti zaščitena že samo zato, ker sem psihiatrična pacientka?!

Senza736, 15.02.2022 ob 16:57

Ajaaa, ti imaš diagnosticirane motnje, ne bolezni (ala shizofrenija)? Potem pa nisi ravno toliko zaščitena, kot misliš.

A ne razumeš, da bi avtomatsko morala biti zaščitena že samo zato, ker sem psihiatrična pacientka?!

S čim naj si jo spraznem?

Ti si ena hudobna oseba, ki je zraven še resno psihično bolna. Najhujša kombinacija. Imaš tudi dobrosrčne ljudi s psihičnimi motnjami. Taki se mi smilijo, so luštni in se jim da pomagati. Taki ponavadi sami želijo pomoč in se tudi hočejo ozdraviti. Takim lahko rata.

Taki kot si ti pa prav hočete biti bolni in se ufuravate, da ste še bolj bolni, da bi lahko mučili ljudi okoli sebe. V bistvu si narcisoidni psihopat. Hočeš, da se vse vrti okrog tebe, zato namerno uprizarjaš psihotične scene, samo da bi bila v centru pozornosti. Tule nam težiš na forumu s temi tvojimi copy paste prigodami, da bi dobila od nas pozornost. No, od mene si jo tokrat dobila. Toliko, da ti rečem, da si ena navadna bleferka, gnoj od gnoja in nikoli se ne boš rešila svojih blodenj. Taki ste samo za v zaprti oddelek najtežje psihiatrije in tam boš slej ko prej tudi pristala. Včasih so takim delali lobotomijo, jih priklepali na postelje, jim nabijali elektrošoke, dokler jim vsi zobje niso popokali. Danes jih pa umirjajo z inekcijami, ki jih spremenijo v rastline. To čaka tudi tebe, ker spremenila se ne boš, saj se nočeš.

Odgovarjati mi ne rabiš, ker ne bom brala.

Anonimno 10607, 15.02.2022 ob 18:59

Ti si ena hudobna oseba, ki je zraven še resno psihično bolna. Najhujša kombinacija. Imaš tudi dobrosrčne ljudi s psihičnimi motnjami. Taki se mi smilijo, so luštni in se jim da pomagati. Taki ponavadi sami želijo pomoč in se tudi hočejo ozdraviti. Takim lahko rata.

Taki kot si ti pa prav hočete biti bolni in se ufuravate, da ste še bolj bolni, da bi lahko mučili ljudi okoli sebe. V bistvu si narcisoidni psihopat. Hočeš, da se vse vrti okrog tebe, zato namerno uprizarjaš psihotične scene, samo da bi bila v centru pozornosti. Tule nam težiš na forumu s temi tvojimi copy paste prigodami, da bi dobila od nas pozornost. No, od mene si jo tokrat dobila. Toliko, da ti rečem, da si ena navadna bleferka, gnoj od gnoja in nikoli se ne boš rešila svojih blodenj. Taki ste samo za v zaprti oddelek najtežje psihiatrije in tam boš slej ko prej tudi pristala. Včasih so takim delali lobotomijo, jih priklepali na postelje, jim nabijali elektrošoke, dokler jim vsi zobje niso popokali. Danes jih pa umirjajo z inekcijami, ki jih spremenijo v rastline. To čaka tudi tebe, ker spremenila se ne boš, saj se nočeš.

Odgovarjati mi ne rabiš, ker ne bom brala.

PODPIS POD TOLE.

IN NJENA PRVA DIAGNOZA JE ZLOBA.

ADIJO!

A smo si mi na jasnem, da me bo to, da so doma zaradi ničesar zoper mene že sedemkrat klicali policijo, v moji glavi preganjalo celo življenje?!?

!!!

Idi u lepi fini kurac

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close