Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › brez vonja in okusa

brez vonja in okusa

Kovid in izguba vonja in okusa.

Nič ne voham, edino če nos vtaknem v močan parfum, zaznam vonj, a ga ne razločim.

Od okusa se mi zdi, da malo začutim, če je izrazito slano, sladko, grenko ali kislo, ostalo nič.

Kako ste se spopadli s tem?

Kako ste se rešili te nadloge?

Kmalu boš še brez las.  Sranje je, če si anticepilec.

Slej ko prej bo minilo.

Meni se to npr. zgodi vsako leto že 30, ko staknem prehlad. Nekaj dni ne vem, kaj voham, ne okusim, kaj jem. Tako da meni je tole v bistvu smešno, ko se dela taka fama okrog tega vonja in okusa.

Odgovor na objavo uporabnika
sej mine, 15.02.2022 ob 12:26

Slej ko prej bo minilo.

Meni se to npr. zgodi vsako leto že 30, ko staknem prehlad. Nekaj dni ne vem, kaj voham, ne okusim, kaj jem. Tako da meni je tole v bistvu smešno, ko se dela taka fama okrog tega vonja in okusa.

probaj tako živet par mesecev. finta izgube vonja in okusa je, da ga izgubiš praktično za stalno, oziroma, nedoločen čas. poznam ljudi, ki so zboleli leta 2020, pa še vedno niso dobili okusa in vonja nazaj. in ti primerjaš to s tremi dnevi ob prehladu?

da ne govorim o ljudeh, ki konstantno zaznavajo hud smrad zaradi tega? juhu, ti mora bit fajn, ko vsakič, ko hočeš jest, vohaš še neko nedoločeno gnojnico poleg….

gospa, ki jo poznam, vsakodnevno trenira vonj tako, da voha začimbe. po enem letu je zdaj mogoče malo boljše, niti slučajno pa ni tako, kot je bilo pred korono

pri meni podobno, drugih simptomov praktično nisem imela, malo sem bila prehlajena. Zdaj po nekje 3 tednih od okužbe  je z vonjem dosti boljše, saj bo počasi. Tudi jaz nisem vohala skoraj nič, samo močan parfum čisto od blizu.

cink pravijo da pomaga

Lu784, 15.02.2022 ob 12:24

Kmalu boš še brez las.  Sranje je, če si anticepilec.

Las imam itak 3x prevec, bom vsaj imela normalno frizuro, ce se razredcijo.

vsemijebljak, 15.02.2022 ob 11:47

Kovid in izguba vonja in okusa.

Nič ne voham, edino če nos vtaknem v močan parfum, zaznam vonj, a ga ne razločim.

Od okusa se mi zdi, da malo začutim, če je izrazito slano, sladko, grenko ali kislo, ostalo nič.

Kako ste se spopadli s tem?

Kako ste se rešili te nadloge?

Jaz sem bila okužena decembra 2020 pa še sedaj ni ne vonj ne okus ok. Nekje 15% je nazaj. Za popizdit!

prostitutka. Ne bo te motil po siru smrdeč kurac, ko boš fafala umazanim descem ali pa lizala ritno luknjo. Okusa po dreku sploh ne boš čutila.

kupi si eterično olje origana, malo ga vohaj vsake 2 uri, dan kasneje boš imela vonj in okus nazaj…javi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close