Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kovid ambulanta KJE???

Kovid ambulanta KJE???

Kam grem lahko k zdravniku, ko sem okuzena?

Ne pocutim se dobro, traja ze vec kot en teden, nisem zivljenjsko ogrozena, tako da za urgenco nisem.

Kam naj grem k zdravniku?

ti, tako so skrite, da so neizsledljive.. 🙁

Osebnega zdravnika poklicat jutri in povedat da v več kot tednu ni bilo nekega izbolšanja. Zahtevat pregled in posvet v ambulanti posledično.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8829, 14.02.2022 ob 22:14

Osebnega zdravnika poklicat jutri in povedat da v več kot tednu ni bilo nekega izbolšanja. Zahtevat pregled in posvet v ambulanti posledično.

Danes mi je odgovoril, da je to normalno.

Do svojega zdravnika ne pridem.

Kam naj grem?

Osebni zdravnik te pogleda v covid ambulanti, obleče se v zaščitno opremo in te pogleda. To je to. Pokličeš osebnega dr in te naroči na pregled  – pred vsakim zdr domom je covid šotor, ali zabojnik. Tam pregledujejo covid pacienta. Lahko pa imajo ponekod tudi covid prostor v stavbi zdr doma, navadno je to tako, da ti ni treba vstopiti skozi glavni vhod. Včasih pa dr pride na dom. Tako so hodili gledat moža od sestrične, pa ima 40 let. Obisk na domu. Pridejo Marsovci.

Lahko se pozdraviš s cajcki, ali pa greš v bolnico. Tam boš vsaj tri tedne.

Anticepilka, prej bi mislila na posledice.    Če bi se cepila, bi bila bolezen v zelo blagi obliki…

Prebolela covid v blagi obliki. Pa so me v službi silili naj se cepim in sem se odločila za to v mesecu novembru. Katastrofa!!!!

Moje srce je v enem mesecu postalo kot bi imela 90 let. Niti po stopnicah več ne morem. Imam aritmije. Toliko!!!! Seveda ni od cepiva, naključno se datum ujema. 3 dni po cepljenju se je začela nočna mora, ki še vedno traja.

Kwa, a niste rekli , da kovida sploh ni ?   Da je to gripica.    Evo vam zdaj .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close