Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako oditi

Kako oditi

Pozdravljeni, mene pa zanimajo izkušnje, tistih ki so se odselile, pri meni je problem, ker imava 3 otroke, od doma grem ob 5h zjutraj in ne vem, kdo bo oblekel itd. v vrtec peljal najmlajšo. Ta večja dva sta samostojna. Razen, da imava deljeno skrbništvo, da takrat ostane pri atiju in jo pelje on. Ampak on pride pozno zv. domov, to pomeni, da bi jo morala dat spat pri njemu, tja pa se ne bi več rada vračala. Ne bi rada obremenjevala otrok, več kot so že. Za njih je ločitev že tako grozna. Lp

ponavadi se potem kakšna babica priseli začasno k vam.

Zdravo.

Jo ne morete sami peljati v vrtec? Midva z našim malčkom štartava nekaj čez 5.00. Ko grem iz službe ga ponovno poberem. V vrtcu je nekaj čez max čas, ampak sem predstavila situacijo in jo razumejo. Na žalost nimamo dedkov in babic ki nam bi bili na razpolago. Sama imam težko bolnega moža, ki mi ne more pomagati s prevozi, od nečesa pa tudi moramo živeti. Mi je težko breme, ker je mali tako dolgo v vrtcu, ampak službo imam zagotovljeno, mož že dolgo ne dela. Že sama družinska situacija predstavlja veliko težo meni in otrokom in tako je za nas najlažje. Lp.

Varuška?

kdaj pa se odpre vrtec?

svakinja oddaja otroke v vrtec že pred šesto uro

Ob 5 zjutraj vi hodite ven iz hise??? Ma kaksno kurcevbo zivljenje imate?? Verjetno pa tudi za 900 e na mesec! Pojdite v Merkur po strik in se obesite.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8475, 14.02.2022 ob 12:55

Ob 5 zjutraj vi hodite ven iz hise??? Ma kaksno kurcevbo zivljenje imate?? Verjetno pa tudi za 900 e na mesec! Pojdite v Merkur po strik in se obesite.

Vsak ima svoje razloge zakaj vstaja tako zgodaj. Mislim, da nismo dolžni pojasnjevati v detajle. Ste me pa s svojo izjavo zbodli globoko v srce. Kako lahko komu predlagate štrik? Sama se borim z življenjem kakor vem in znam, za moje zgodnje vstajanje pa je glavni vzrok bolezen v družini in majhni otroci. Upam da se kdaj ne znajdete na drugi strani. Pa lep dan vam želim.

Anonimno 8475, ne vstajajo vsi ob 13 uri kot ti. 

Teslo pr teb še štrik raj samga sebe zadavi!?

CrazY FroG ?, 14.02.2022 ob 15:27

Teslo pr teb še štrik raj samga sebe zadavi!?

8475

naj uganem? Ti raje ležiš in vlečeš socialko? No, sej njej bi se najbrž tud bolj splačalo: vrtec praktično zastonj, otroški dodatki višji, preživnina, subvencija za stanovanje, 1001 pomoč. Ampak ženska ima delovne navade, ki krepijo človeka tako telesno kot karakterno. Si ti to moreš misliti? Verjetno ne. Vseeno pa pri takšnih prevzetnih mislih (boj se karme) ti vsaj trohica kulture in samodiscipline (veš kaj bi to bilo?) ne bi škodila, da vsaj ubesedil ne bi kaj tako bolnega. Sicer pa so dejanja IN besede vizitka osebe in ti sebe nisi najlepše prezentiral/a. Si globoko nesrečna oseba, da imaš posebno radost poteptati ljudi, ki so tudi že sicer trenutno na kolenih? Precej nizkotno. Taka dejanja so nizki osebni standard my friend.  Dohodki se prej kot slej popravijo, za osebne standarde se boš pa moral kar precej potruditi. Začenši z osebno samodisciplino uma.

oh ti lenuh, 15.02.2022 ob 10:33

naj uganem? Ti raje ležiš in vlečeš socialko? No, sej njej bi se najbrž tud bolj splačalo: vrtec praktično zastonj, otroški dodatki višji, preživnina, subvencija za stanovanje, 1001 pomoč. Ampak ženska ima delovne navade, ki krepijo človeka tako telesno kot karakterno. Si ti to moreš misliti? Verjetno ne. Vseeno pa pri takšnih prevzetnih mislih (boj se karme) ti vsaj trohica kulture in samodiscipline (veš kaj bi to bilo?) ne bi škodila, da vsaj ubesedil ne bi kaj tako bolnega. Sicer pa so dejanja IN besede vizitka osebe in ti sebe nisi najlepše prezentiral/a. Si globoko nesrečna oseba, da imaš posebno radost poteptati ljudi, ki so tudi že sicer trenutno na kolenih? Precej nizkotno. Taka dejanja so nizki osebni standard my friend.  Dohodki se prej kot slej popravijo, za osebne standarde se boš pa moral kar precej potruditi. Začenši z osebno samodisciplino uma.

replika je bila namenjena za: Anonimno 8475

Ni mi jasno, kako naredite 3 otroke in se potem ločite? In potem so samski brez otrok največje gnide in ljudje, ki niso nič ustvarili v življenju? Na.fu.kat 3 otroke in se pol ločit je pa super?

Hvala za prijaznost, po eni strani podpirate odhod, da otroci ne gledajo prepirov itd., po drugi pa zakaj ne ostaneš. Naj povem, da sem poskusila vse, pogovarjat se noče, pa se to, ker se je res spremenil zadnja 4 leta, od obnašanja do osebne higiene. Ni bila odločitev čez noč. Aja, pa delam v bolnici, začnem 5.45.

Ni mi jasno, kako naredite 3 otroke in se potem ločite? In potem so samski brez otrok največje gnide in ljudje, ki niso nič ustvarili v življenju? Na.fu.kat 3 otroke in se pol ločit je pa super?

Saj tebi nikoli ne bo nič jasno.

Tudi jaz sem odšla s tremi otroki: Ker je sčasoma postajal bolj in bolj zoprn in žleht.Očitno je ugotovil z leti (kar prej ni vedel), da so mu žena in otroci odveč.In si nabavil petnajst let mlajšo, s katero je letal po morju in naokrog.

Itak ti ne ostane drugega, kot da spokaš in ga nehaš gledat.

Lahko ti povem njegov naslov, ima privat firmo, pa ga vprašaj, zakaj je na.fu.kal tri otroke, potem se je pa delal , kot da je samski in pecal enaidvajsetletne punce in jih vozil po Bledu in z njimi seksal.

Tudi jaz sem se to dooooolgo spraševala.Do danes mi je ostal samo eden in edini odgovor :

Ker je bil kurbir.Prikriti kurbir.

Danes je pa star dec.Palica ga počasi dohaja.In iz leta v leto je večja in debelejša.

Karma is the bitch…Vse se vrača, vse se plača.Prej ali slej.

Avtorica, staršev pa nimaš, da bi ti pomagali? Ali dobre prijateljice? Ti pa ji kakšno drugo uslugo narediš?

Cestitam..takoj si resil tezavo..odlicen nasvet..skoda, da nisi pomislil na atomsko bombo..al pa dve..

tvoje pametno mnenje, 15.02.2022 ob 22:22

Ni mi jasno, kako naredite 3 otroke in se potem ločite? In potem so samski brez otrok največje gnide in ljudje, ki niso nič ustvarili v življenju? Na.fu.kat 3 otroke in se pol ločit je pa super?

Saj tebi nikoli ne bo nič jasno.

Tudi jaz sem odšla s tremi otroki: Ker je sčasoma postajal bolj in bolj zoprn in žleht.Očitno je ugotovil z leti (kar prej ni vedel), da so mu žena in otroci odveč.In si nabavil petnajst let mlajšo, s katero je letal po morju in naokrog.

Itak ti ne ostane drugega, kot da spokaš in ga nehaš gledat.

Lahko ti povem njegov naslov, ima privat firmo, pa ga vprašaj, zakaj je na.fu.kal tri otroke, potem se je pa delal , kot da je samski in pecal enaidvajsetletne punce in jih vozil po Bledu in z njimi seksal.

Tudi jaz sem se to dooooolgo spraševala.Do danes mi je ostal samo eden in edini odgovor :

Ker je bil kurbir.Prikriti kurbir.

Danes je pa star dec.Palica ga počasi dohaja.In iz leta v leto je večja in debelejša.

Karma is the bitch…Vse se vrača, vse se plača.Prej ali slej.

Avtorica, staršev pa nimaš, da bi ti pomagali? Ali dobre prijateljice? Ti pa ji kakšno drugo uslugo narediš?

Jap…žal. marsikaj se dogaja, ljudje z leti ugotovijo, da bi drugace, z drugim ziveli. Ne mores nic, če se drugi odloci iti po svoje. Ne odtehtajo otroci.

No, povej, kkao bi ‘prisilil’ partnerja, da ostane, s akksnim ‘orožjem’?

Anonimno8475

Socialci  res ne …..

Anonimno 2147, 14.02.2022 ob 14:45

Vsak ima svoje razloge zakaj vstaja tako zgodaj. Mislim, da nismo dolžni pojasnjevati v detajle. Ste me pa s svojo izjavo zbodli globoko v srce. Kako lahko komu predlagate štrik? Sama se borim z življenjem kakor vem in znam, za moje zgodnje vstajanje pa je glavni vzrok bolezen v družini in majhni otroci. Upam da se kdaj ne znajdete na drugi strani. Pa lep dan vam želim.

Ne razumejo, pa se ne ozirati na komentarje… Ne vedo kako je, ko zaradi bolezni, smrti, višje sile oče/mama naredijo vse za dokaj dostojno življenje..

Na vašem mestu – sem na podobnem, dajte oglas, vprašajte naokoli ali je kje prijazna ženička v penziji, da otroka varuje, prevzame, za neko normalno ceno. Zgodnja ura jim ni problem. Mirna mati je rezultat. Naredite mesečni pavšal.. Sama sem tako odraščala, mora pa imeti srce in rada otroke.. Tudi prespala sem tam, zelo, zelo rada, da me niso ob 6 vozili v vrtec.

Tudi danes ji polagam svečke na grob, ker je bila del družine, nesebična, vesela družbe, nasmejanih otroških oči.. Ob tako nizkih pokojninah se najde kakšna, otrok dobi pozornost, ljubezen, stane pa manj kot varuška/na uro..

Veliko sreče! Vse bo ok..

Predvidevam da ti pa hodiš od 8h do 4h in imaš 1000 plače, svaka čast ti si pa res uspev v življenju ! A ti neki zaupam ? 85% tistih ko nardi neki več iz življenja vstaja pred 5to in da, ob 5h odrinejo od doma, samo pri tebi zastopim da tega ne razumeš ker imaš miselnost navadnega revčka 😉

A te ni nič sram, da napišeš kaj takega? Imaš sto pik v glavi?

Ženska je napisala, da ima bolnega moža in ji zato najbrž ne preostane drugega, kot da se drži službe, ki jo ima. Verjetno se iz vasi vozi v mesto, kar daleč. Najbrž ji ni lahko, ampak otrok bo zrastel in bo boljše. Tudi mož upam, da se bo pozdravil.

Moj odgovor je bil namenjen anonimno8475. Citiranje ne dela zmeraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close