Problemi zaradi moje zadnjice
Pozdravljeni!
Imam malo nevsakdanji problem.
Sem 28 let star moški, in brez lažne skromnosti lahko rečem da imam zelo dobro rit. Še nekatere ženske mi jo zavidajo. Vendar zadnje čase so se začeli pojavljati problemi v pisarni kjer delam.
Do sedaj so mi komplimente delile sodelavke, kar mi je seveda godilo. Sedaj pa je začel mojo rit hvaliti tudi eden sodelavec in to se mi zdi skrajno čudasko… Zaradi tega se počutim neprijetno.
Mislite, da je ta sodelavec gej in bi se ga moral bati?
Pa govori tako bolj fino, pa tudi obnaša se tako, prekrizane noge med sedenjem… Drugače prav dotika se me ne, ampak vedno najde nek razlog da je v moji bližini. Recimo pride nekaj gledat na moj računalnik in to tako blizu da se že skoraj z usti dotika mojega vratu, kar čutim njegovo sapo za vratom. Pa sem mu že rekel pa ne pomaga….
kvabirad, 13.02.2022 ob 13:23
Pa govori tako bolj fino, pa tudi obnaša se tako, prekrizane noge med sedenjem… Drugače prav dotika se me ne, ampak vedno najde nek razlog da je v moji bližini. Recimo pride nekaj gledat na moj računalnik in to tako blizu da se že skoraj z usti dotika mojega vratu, kar čutim njegovo sapo za vratom. Pa sem mu že rekel pa ne pomaga….
Če ne zlepa, potem zgrda. Namlatit ga bo treba, pedra vsiljivega.
Mal čudno okolje tam v vaših pisarnah, če si ritem in joške skoz hvalite. Verjetn se je od drugih mal nalezel. ☺☺☺ Drugače pa, sama kdaj tud za žensko rečem, da dobro zgleda. V mislih imam lahko zgolj celoto, lohk ima pa samo dobre noge ali rit. Pa zato še nisem lesboa. Isto imajo tudi moški lepe noge, riti ali pa v celoti dobro zgledajo, ohranjeni se temu reče. ?? Mi je pa nekako tuje, da bi si vpisanih talali komplimente v smislu, matr mas dobro rit, joške, balkne ipd..Sicer pa tole lepljenje za rit ali vrat je neka čudna navada ljudi. Pri as tak dve sodelavki. Se ponavadi sama odmaknem, potem se avtomatsko tudi same. Ali pa v kakšnih stacunah, lekarnah, pošti tudi najdeš take.
Forum je zaprt za komentiranje.