Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako bi se dalo obuditi Rock Otočec

Kako bi se dalo obuditi Rock Otočec

Kako bi se dalo obuditi Rock Otočec? Ima kdo kakšne ideje? Pač da bi bila podobna zasnova ipd.

Nikoli nisem bila, ker “sem bila še premlada”. Pa sem si vedno želela it, potem pa ga ni bilo več. Kdo vse je še to organiziral?

Obisk festivala se precej razlikuje od organizacije festivala:) Za obisk imaš kar nekaj dobrih podobnih festivalov, da se ti ni treba ravno z organizacijo ukvarjati.

Če se ne motim je bil zadnji organizator Franci Kek. Če se lotiš organizacije, najprej poguglaj zakaj so prenehali s festivalom, lahko se javiš kot prostovoljka za pomoč pri drugem festivalu, da vidiš kako delo poteka.

Si še vedno navdušena nad idejo organizacije? Super! Poišči lokacijo, določi datum, pridobi dovoljenja in v akcijo za izvajalci in podizvajalci (od policije in rešilca, lučkarja, čistilke, postavljalca odra, prenočišč-prevoza-hrane za izvajalce in tvojo ekipo, dixijev …. do človeka, ki ti bo ob menjavi izvajalca mikrofone razkuževal). Za začetek bo 100.000€ na trr dovolj za prve (zagonske) stroške.

Če ga narediš, pridem! 🙂

da v življenje obudimo Lojzeta Slaka. Brez njega ne bo Rocka.

Pa mama Manka in obvezno dez.

Brez Francija Keka pozabite na Rock Otočec.

v naši državi bi bilo potrebno marsikaj obudit. Ne samo Rock Otočec

A ni lazje, da gres na Kolpa fest, pa bos podozivela zamujeno?

drugace pa – ni slaba poslovna ideja

Obišči Tolmin ko je Metal camp oz. Metal days če bi rada podoben festival doživela. So razlike v izboru glasbenikov ampak toooplo priporočam. Odmevanje rifov po okoliških gozdovih, mravljince dobim…

Odgovor na objavo uporabnika
Rock Otočec, 13.02.2022 ob 08:28

Kako bi se dalo obuditi Rock Otočec? Ima kdo kakšne ideje? Pač da bi bila podobna zasnova ipd.

Nikoli nisem bila, ker “sem bila še premlada”. Pa sem si vedno želela it, potem pa ga ni bilo več. Kdo vse je še to organiziral?

kontaktiraj Roka Otočca in njegove fante 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Blednica, 13.02.2022 ob 12:15

Obišči Tolmin ko je Metal camp oz. Metal days če bi rada podoben festival doživela. So razlike v izboru glasbenikov ampak toooplo priporočam. Odmevanje rifov po okoliških gozdovih, mravljince dobim…

Evo, to sem hotela tudi jaz predlagati. Pa saj v Tolminu ni le heavy metal tj MetalCamp, so tudi festivali druge muzke (manjši sicer, npr. reagge in punk).

Metal camp je pa zakon, dobro organizirano.

Folku daj denar , da bo lahko prišel…. 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close