Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Za valentinovo me ni se nikamor peljal

Za valentinovo me ni se nikamor peljal

Zato bom jaz peljala njega.

kam na okusno valentinovo kosilo v ljubljani?

€ niso pomembni

hvala

ma jutri sem te imel namen peljati na burek in jogurt.

Odgovor na objavo uporabnika
…, 12.02.2022 ob 13:33

ma jutri sem te imel namen peljati na burek in jogurt.

Prosim ne.

sem veganka

Kaj pa za Gregorjevo?

Meni je to taka budalestina, da prevzemamo neke tuje praznike, ko imamo v bistvu svoje!

Da ne govorim o tem, kako mi je sele glupo, da se greme neke dneve ljubezni, pa druzine, zensk, mrtvih in kaj vem kaj se vse, jectreba na ta dan dat vse od sebe…. Kaj pa cez leto?

Stara, ce te cez leto ne pelje niti na burek z jogurtom, ga nacevljaj za Valentinovo in si ne delaj stroskov s kosilom!

Za najboljše opcije si že prepozna z rezervacijo.

Najslabše je lazit okoli na take ‘praznike’. Zakaj mu ne pripraviš presenečenje doma? Sushi table?

Verjetno samo vegansko ali ni vazno? Kolk €€€?

Moja je tudi veganka. Zato razmisljam, da jo bom povabil kar v mestni park. Naj se napase ekološke trave.

soft, 12.02.2022 ob 15:20

Najslabše je lazit okoli na take ‘praznike’. Zakaj mu ne pripraviš presenečenje doma? Sushi table?

Kaj ko bi po možnosti hrano še servirala na sebi… ? ?

donporleone, 13.02.2022 ob 22:34

Kaj ko bi po možnosti hrano še servirala na sebi… ? ?

Saj na to sem mislila…

Pa ti njega preseneti in mu nastavi ritko. Tisto fuj vulvo pa si prelepi s plastičnimi jajci in tičem.

Bravo ❤

Čevabdžinica Sarajevo ’84

Zakaj pa Valentinovo? To ni slovenski praznik. Spomnite se Gregorjevega, ko se pticki zenijo.

Valentin pa, po slovensko, ti da kljuc od korenin.

Pa se… a res rabite Valentinovo le enkrat na leto? Kot zasledim na tehle forumih ga vecina zensk … hoce vsak dan.

Grem na pir…

jaz sem se danes povabil v naš bar na en caffe. 

Moj dragi ne praznuje ameriškega praznika.No,ko sva bila mlajša je praznoval in sva tudi šla kaj dobrega pojest.

Jaz ponavadi kaj spečem v obliki srčka.Tortico,piškote….okrasim s srčki recimo mizo….ampak on to ignorira…no poje že…

fakmi…, 14.02.2022 ob 17:24

Zakaj pa Valentinovo? To ni slovenski praznik. Spomnite se Gregorjevega, ko se pticki zenijo.

Valentin pa, po slovensko, ti da kljuc od korenin.

Pa se… a res rabite Valentinovo le enkrat na leto? Kot zasledim na tehle forumih ga vecina zensk … hoce vsak dan.

Grem na pir…

ljubezen se izkazuje vsak dan ne le enkrat na leto.

pa ne se zgovarjat na ameriški praznik bla bla.. nobena ne bi rekla ne, ko bi se dragi ji spomnil prinest nekaj kar ima rada.. aneee ;).. ko pa se ne spomni pa je prec ameriški praznik kriv.. ah ja.. jaz sem danes talala malinine srčke..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close