Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer 51 izdelkov

Hofer 51 izdelkov

( https://o-sta.si/30895/kar-51-hoferjevih-vrst-pekovskih-izdelkov-prejelo-zlato-odlicje)

Zasluge gredo pekarnam, ki za njih to pripravljajo- ena vem, da je Pekarna Hlebček Pragersko, druga Brumat ( delajo tudi piškote – ala uni Babi), pa pekarna Delakorda tudi…….

Njihov sirov burek je res top šit, pa baby štručke, korenina in polnozrnate koruzne. Ostali mi pa niso preveč okusni.

Vedno, ko pridem domov, zavijem k njim po kremšnite.  Tudi ostali pekovski izdelki so dobri.

Dokker je še svež v redu, drugače pa trd kot kamen. Je že boljši kruh v Lidlu – podoben nivo.

Peče se zamrznjen kruh, nič posebnega. Keksi in slaščice so v redu, o medaljah pa raje nebi.

Vse trgovine se enako hvalijo. Bestbuy, najboljše ocene kupcev, pa kuponi za glasovanje, kateri kupcu obljubljajo morebitno nagrado na žrebanju…

Vsak naj hodi kamor mu paše in kupuje kar mu paše. Novica sama po sebi nima vrednosti, razen v reklamne namene.

Edini mesni burek, ki ga jem, je njihov. Obožujem tudi njihove gibanice in blejske kremšnite. Kupujemo tudi njihov ržen kruh. Tudi ostali pekovski izdelki so mi všeč, a se jim probam izogibati.

Od vseh, mi je Hoferjev ajdov kruh z orehi najboljsi.

Dobre so mi tudi ajdove strucke z orehi iz Lidla, njihov ajdov kruh mi pa ni vsec.

V Hoferju padam tudi na sirovo pletenko, ampak to si privoscim samo ‘na tavelike praznike’.

Odgovor na objavo uporabnika
ajdov z orehi, 12.02.2022 ob 17:52

Od vseh, mi je Hoferjev ajdov kruh z orehi najboljsi.

Dobre so mi tudi ajdove strucke z orehi iz Lidla, njihov ajdov kruh mi pa ni vsec.

V Hoferju padam tudi na sirovo pletenko, ampak to si privoscim samo ‘na tavelike praznike’.

V H grem po tiste tri kupljene krofe kaj jih pojem na leto.

Kupujem tam tudi sirov burek in skutin navihancek al kaj je.

Pa imeli so vcasih polnozrnatne malo kisrlkaste strucke…tisto pa ze dolgo nisem videla….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close