Spet me zasleduje multinik
Sama preberem vsebino in ne gledam, ali je to napisal Lojze, Franček ali pa Lili, Jera. Če s ne bi tako izpistavljal, te ne bi ravno obrajtala, kjer se v temah mnogokrat sam izpistavljaš izven konteksta teme. Se pa prcate med seboj ja. Ampak, da to pomeni že zasledovanje? ?? Če ne bi bili na kupčku vi, ki se prčkate, kaj bi pa počeli ob nas, zdolgočasenih ostalih figurah Mon v peskovniku tu no? ☺
CrazY FroG ?, 11.02.2022 ob 21:03
? wasn’t me..
Hej CrazY FroG!
Jaz itak nebi nikoli uporabil besede multNIK kot jo je avtor te teme, ker sem alergičen na amarikanizme. Pač pa bi zapisal besedo multiVZDEVEK.
Pač v eni temi sem sem se ob BTDTja obregnil, zdaj je pa spet vse po starem, spet se odpirajo teme pod mojim vzdevkom in nekdo pise okoli pod mojim vzdevkom. Zadnjič sem videl, da je odprl temo pod mojim vzdevkom, da imam kao spolno bolezen. Se mi niti ni dalo komentirati.
Veš MEJNA OSEBNOSTNA MOTNJA je huda stvar. Te osebe vsaka stvar prizadane in potem to do smrti premlevajo in se maščujejo, zalezujejo itd…
matias, 12.02.2022 ob 02:14
Zate bi bilo bolj umestno vprašanje, kdo ne zasleduje blodnjavih paranoikov? 🙂
P.S.
Ni naključje, da se jaz oglašam v tej temi. Ker, kolikor ti je že znano, se lahko skrivam za katerim koli nikom, registriranim ali neregistriranim. Vsi smo eno. 🙂

“MATIAS (aka transvestit MATJAZKO)”,
glede na to, DA JAZ NISEM ODPRL TE TEME, bi tudi jaz rekel, da ni naklučje, da si se oglasil.
Tako kot vrjetno ni naklučje, da vedno ko se obregnem čez določeno osebo se začnejo odpirati teme, ki sem jih kao jaz odprl in nekdo začne pisati pod mojim vzdevkom.
Vsekakor pa lahko vsak, ki naju spremlja in ima vsaj malo pameti vidi kako zelo si obremenjen z mano in kako moten si.
Kot sem rekel CrazY FroG, mejna osebnostna motnja je huda stvar.
Jutro? čist zanč kavo sm spila!
A tk to.. no sei tud “multi” ni čisto? matias je po naključju to in čist nedolžno, kakopak?.
..https://youtu.be/oow-OH_Yys4..
Vidva sta se že navezala drug na drugega?
A registrirat in pod njim pisat se ne da več? Potem odpadejo takele blodnje in iskanje kdo je in kje vse je. Čeprav meni je pa všeč tkole, noben ne ve, kdo sem, koliko sem tukaj, lahko sem kdorkoli kadarkoli. Včasih sem rekla, hočem da se ve, da sem jaz, zdaj pa mi je tkole fajn. Neprecenljivo.
Sicer pa, kdo od vaju koga na suh, moje mnenje, ne da imata trojčka, verjetno je celo grupič. Sam da se ti ne ozreš nazaj, kdo te.
Forum je zaprt za komentiranje.