Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kam gre svet

Kam gre svet

Nekaj na to temo kam gre svet itd…. vse kar smo dosegli se lahko v trenutku sesuje. Kot nam je bilo pred 20timi leti nenavadno to da se bomo gledali v zivo po telefonu iz dveh koncev sveta do tega da vse uredimo preko telefona in spleta do tega da bomo kot kitajci nosili maske…

Vse se lahko v trenutku sesuje. Izginejo sateliti (kako ne vem) se sesujejo nacrti za nove  itd… ne vemo kaj bo in kdaj bo… lahko samo zivimo, uzivamo in imamo otroke, nic jim ne bo borili se bodo kot vsa druga ziva bitja.

Ali se se kdo strinja?

Res je vse brezveze

Kako prekleto imaš prav. Ta svet se že dolgo ne vrti v pravo smer. Ko danes pomislim, ma za koji k…c sem se trudil v življenju. Čez noč se ti lahko sesuje življenje. In ostaneš brez vsega. Brez sluzbe, brez družine, brez prijateljev, brez brata, brez staršev, brez strehe nad glavo …

Odgovor na objavo uporabnika
IQ20, 11.02.2022 ob 17:26

Kako prekleto imaš prav. Ta svet se že dolgo ne vrti v pravo smer. Ko danes pomislim, ma za koji k…c sem se trudil v življenju. Čez noč se ti lahko sesuje življenje. In ostaneš brez vsega. Brez sluzbe, brez družine, brez prijateljev, brez brata, brez staršev, brez strehe nad glavo …

only fans najbols

sam kurbarija prezivi

Se strinjam z avtorjem. Ne vem vec zakaj zivim.

Kakšni depresivci.

Začnite že živet! Kaj vam manjka? A? Prepolne riti vsega. To je to.

Ja stari… Everything is house of cards… Vse je na trhlih nogah temeljih… Vse se lahko obrne za 1000% in to v sekundi. Danas jesi sutra nisi.

Jebote stopi to nekdo na stopalo pa mas nogo do kolena v gipsu…

J-a-d-n-o!

Jadno stari.

Postaras se… Ko rozca si… Nemocen… Nepokreten nedaj Bože…

Tako ko gledas… Živ mrtvec jebote. Si ze mrtev. Sam cakas vrsto… Trenutek kdaj te nebo vec.

Red se več zna!

J. A. D. N. O.

Jadno stari.

Iz človeške perspektive je vedno bolje. Prestavljaj si tista klanja in nasilje v pradavnini, starem veku, srednjem veku… skratka še nikoli ni bilo bolje kot zdaj, kaj jamrate.

S perspektive zemlje, je vedno slabše. Ko človek izumre, bo super, nobenega onesnaževanja več, nobenega zajedanja v naravo, izkoriščanja itd. Zemljo bodo spet prevzele rastline in živali, mesta se bodo v 100 letih spremenila v gozdove in džungle.

Ma kaj je bolje??? Da vedno bolj lahko skodis sebi… Vedno bolj ti je destrukcija dostopna…

Drugace se nic ni spremenilo. Se vedno ste suznji. Sam metode so bolj sofisticirane. V rokavickah se dela.

Neda se vsega napisat…

Enkrat bo samo vsekalo.

Ti si ze lahko pomirjen z spokojem… Gres med ljudi… Stari prav razpolozenje ti kvarijo. Sam gnev… Bes… Klosarske fore. In to ze ob opravljanju najosnovnejsih opravil. Gres v trgovino pa ti zabije noz v prsa… Te duhovno rani. Sfuka razpolozenje.

Sem ze pisal enkrat… Moj necak prav ni bil vajen takih for ko je sel v vrtec…

Ej sam na otok. U pecino… Da nobenga ni dalec dalec naokrog.

Božó, 11.02.2022 ob 18:09

Ma kaj je bolje??? Da vedno bolj lahko skodis sebi… Vedno bolj ti je destrukcija dostopna…

Drugace se nic ni spremenilo. Se vedno ste suznji. Sam metode so bolj sofisticirane. V rokavickah se dela.

Neda se vsega napisat…

Enkrat bo samo vsekalo.

Ti si ze lahko pomirjen z spokojem… Gres med ljudi… Stari prav razpolozenje ti kvarijo. Sam gnev… Bes… Klosarske fore. In to ze ob opravljanju najosnovnejsih opravil. Gres v trgovino pa ti zabije noz v prsa… Te duhovno rani. Sfuka razpolozenje.

Sem ze pisal enkrat… Moj necak prav ni bil vajen takih for ko je sel v vrtec…

Ej sam na otok. U pecino… Da nobenga ni dalec dalec naokrog.

Če si taka mimozica, bi v srednjem veku naredil samomor še preden bi te živega sežgali. A zgodovine pa nisi imel v šoli? Seveda je danes bolje, enkrat je bila zgolj borba za preživetje. Okej, če si se rodil kot plemič, pa še takrat si moral kazat svojo možatost, moral si se borit, na vsakem koraku so ti metali polena pod noge, če si bil na previsokem položaju. Da ne govorim, če si bil navaden kmet, delavec, suženj…

Zdaj tapkaš po računalniku, vsak dan obilno ješ, spiš, imaš streho nad glavo, nihče ti ne streže po življenju, pa jamraš, kako je grozno. Naj ti povem, da pojma nimamo v zah svetu danes, kaj je res grozno. Jokamo, ko nas šef nadere, ker nismo končali projekta pravočasno, tečnarimo, ko nekdo na cesti napačno vozi, se jezimo na “brezvezen” svet… ampak v resnici pojma nimamo, kaj so morali in kaj morajo še danes nekateri prenašat in kaj je zares grozno.

Ne pravim da mi je hudo. Vidis o tem ti govorim. Sve nadrkano. Zatucano.

Vznemirjajo me taksni ljudje.

Kaj sploh hodis blizu.

Nimate spokoja. To je. Goni vas dzavo. Tera vas. Zato pa ste taki. Komu bi nagaju komu bi zateziu komu bi pokvaru razpolozenje komu bi sfuku pocutje…

Seljaci.

Mogoc sem pa sam jst znorel.

Saj bodo kmalu Rusi udarili po Evropi, morda prodro celo do Prekmurja ….in potem bodo posilstva, da bo joj.

Tako da, pripravite se na borbo, na obrambo Evrope!

Ljudje pred nami so preživeli marsikaj…vojne, taborišča, tlako, suženjstva, lakoto,…..itd…..

In zdaj vi tukaj nekaj jokcate in stokcate? Riti prepolne, razvajene, lene?? Sam tiho bodite….ker nimate pojma.

Uf ta je pa nov. Brezveze se za kaj potrudit, živeti….ker ti lahko vse gre k hudiču :). In ja najbolj uboga generacija smo. Reveži totalni. Naši predniki so bili ful na boljšem ko so se tak čas v gnoju skrivali med vojnami, umirali od vsega možnega kar se zdaj pozdravi in delali od petih zjutraj ko je sonce vzšlo do zahoda sonca samo za to da so se mogoče najedli zvečer. Mater ej ko bi vsi ti mehkužni luzerji toliko energije kot jo pokurite za javkanje in iskanje izgovorov zakaj ste luzerji v kaj pametnega usmerili bi bili najuspešnejši slovenci.

Tako pismeni pa ene cisto navadne teme ne razumete… Popolnoma nic strokovnega pa take tezave.

Božó, 11.02.2022 ob 19:34

Ne pravim da mi je hudo. Vidis o tem ti govorim. Sve nadrkano. Zatucano.

Vznemirjajo me taksni ljudje.

Kaj sploh hodis blizu.

Nimate spokoja. To je. Goni vas dzavo. Tera vas. Zato pa ste taki. Komu bi nagaju komu bi zateziu komu bi pokvaru razpolozenje komu bi sfuku pocutje…

Seljaci.

Mogoc sem pa sam jst znorel.

Daj, somebody, ne seri! Kaj je zatucano, nadrkano? Znaš razložit, kaj te moti, al ti je samo do jamranja?

Citam kuran. Znas da sam fanatik. Ne ometaj. Oces da vas dignem u zrak?

Pregovor pravi, da gre svet v maloro.

Naša obramba, 11.02.2022 ob 19:37

Saj bodo kmalu Rusi udarili po Evropi, morda prodro celo do Prekmurja ….in potem bodo posilstva, da bo joj.

Tako da, pripravite se na borbo, na obrambo Evrope!

Če pridejo po Janšeka in ga odpeljejo, potem naj kar pridejo. Rusi al Kitajci, nema veze, samo da ga vzamejo. Za zmeri.

ljudska modrost, 11.02.2022 ob 20:22

Pregovor pravi, da gre svet v maloro.

In to govorijo že 5000 let. Pa so razmere za človeka vedno boljše. Da bi pa šel planet v maloro, bo pa potrebno še nekaj vode.

S čim konkretno če se strinjamo?

S tem, da se lahko ves naš svet v trenutku resetira? Ja, seveda se lahko.

Vse je samo igra verjetnosti v določenem časovnem obdobju. Dovolj raztegni obdobje, pa vse izgine samo vase oz v nič. Razen energije.

Tako Mi Kur’ana slavnog,

doista su bahati i inadžije oni koji neće da vjeruju!

Koliko smo Mi naroda prije njih uništili. I oni su za pomoć vapili, ali je bilo kasno!

Pise da potujete po svetu da vidite kako so skoncali narodi pred vami. Pa so bili mocnejsi…

Da so to dokazi oz pouke za pametne.

Eto… Rimljani… Grki… Egipcani… Maji… Kitajci… Sami neverniki… Kje so? Nema jih.

Eeeee. Pa smesno. Ona zaba kaze fanatik… Što? Ker hočem čisto zeno? Ker bi rad zivel moralno in etično? Lud ker ne hodim po diskotekah? Nenormalen ker ne zivim destruktivno?

Ja to ti je merilo zenska. Vidis da nemas pojma. Pise da niti ne veste vsebine. Sploh niti pogledali niste kaj pise.

Sej pise vse o vas.

Nenenenene. Ti ci fanatik.

Onima koji neće da vjeruju doista je svejedno – opominjao ih ti ili ne opominjao – oni neće vjerovati.
    Allah je zapečatio srca njihova i uši njihove, a pred očima njihovim je koprena; njih čeka patnja golema.

Oni poriču prije nego što temeljito saznaju šta ima u njemu, a još im nije došlo ni tumačenje njegovo; tako su isto oni prije njih poricali, pa pogledaj kako su nasilnici završili!

Pissda si dosadan!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close