Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj mislite, ima serviser še moj stari računalnik?

Kaj mislite, ima serviser še moj stari računalnik?

Pred tremi leti sem dala na popravilo računalnik k znancu v njegov servis, pa je ugotovil, da je mrknil, ampak da se da rešiti dokumente na njem po nekem postopku, ki je malo bolj zahteven. Dogovorila sva se, da potrebujem nov računalnik, kamor bo naložil dokumente iz starega. Potem je partner kupil pri njemu računalnik in ni bilo več govora o mojem, videli še pa nismo nič več. Od takrat so minila tri leta in jaz sem imela vedno občutek, da ta znanec-serviser pač čaka z mojim starim računalnikom pri njemu in da je na to s časom tudi sam pozabil, ker se tako dolgo nisem javila, nikoli pa nisem pomislila, da bi ga vrgel stran, ker se jaz ne javljam.

Danes pa sem ugotovila, da rabim neke dokumente iz tistega starega računalnika, pa me je zgrabila panika, da mogoče po treh letih mojega računalnika ni več pri tem znancu-serviserju. Seveda ga lahko pokličem in vprašam, sem pa trenutno tako vznemirjena, da ga raje ne pokličem, ker če ga je vrgel stran, se bi lahko preveč razburila in bi mi bilo potem žal.  Zato se želim pripraviti.

Zato vas sprašujem, če vam je znano, kako to poteka po navadi v praksi – če se stranka ne javi tri leta niti jo serviser nič ne obvesti – ali v tem času serviser sploh lahko brez strankine vednosti vrže računalnik stran?

Nekako tega ne pričakujem od znanca, ker je sicer vredu človek, me pa vseeno skrbi, saj je morda mislil, da ga več ne rabim.

Hvala za mnenje.

mogoče se je pa s partnerjem kaj dogovoril okoli starega.. ker serviser naj bi poklical stranko ko zadevo popravi.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 11.02.2022 ob 10:05

mogoče se je pa s partnerjem kaj dogovoril okoli starega.. ker serviser naj bi poklical stranko ko zadevo popravi.

To bi bil lep scenarij ja. Ampak se ni. Takrat smo imeli nek skupni družabni dogodek in po tistem se nismo več videli. Pa ni ga mogel popraviti, preden bi mu jaz ne prinesla novega računalnika, kamor bi naložil stare fajle.

Ampak tvoj komentar mi daje upanje. Kar tako ga ja ne bi stran vrgel, saj sem konec koncev uradna stranka, ne le znanka, in že zato ne bi naredil kaj takega.

kar tako vržt ga ne bi smel, zato najbolje da ga kar pokličeš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close