Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dvema se všeč, tretji je meni

Dvema se všeč, tretji je meni

Pozdravljeni,

imam težavo. V zvezi sem približno tri let, s partnerjem tudi živiva skupaj. Zveza ni slaba, ni pa dobra. Imam ga zelo rada, ampak se na potrudi za mene čisto nič, tudi seks je bolj redek, baje ga mučijo družbene stvari. Imel je tudi težave s križem, financami, ampak sem mu zmeraj stala ob strani in prenašala tečnobo, ki se vleče že skoraj dve leti. Velikokrat je nesramen do mene in ponavadi ne pokaže neke želje po meni oziroma biti v tej zvezi. O tem sem se z njim pogovorila in je nekoliko boljše, ampak dvomim da bo dolgo tako ostalo, saj to ni bil prvi pogovor, imam pa upanje, ker ga imam resnično rada.

po drugi strani pa sta v mojem življenju dva moška. Eden, ki mi odkar me pozna govori, da si me želi, povabil me je tudi na morje in je precej simpatičen.

in pa eden izmed mojih boljših prijateljev že 9 let, ki mi je pred kratkim izpovedal ljubezen. Ne vem kako tega nisem videla, saj so bili prisotni vsi znaki. On pa je oseba, ki bi za mene naredil vse, in ko to rečem to resno mislim. Ob njem vem, da bi mi šlo lepo v življenju, da bi imela takšno življenje in zvezo, ki si jo želim, pa še malo zraven. Rada ga imam in je res dolgo v mojem življenju in ni obupal, je v vseh pogledih popoln partner, razn na fizičnem nivoju, me vizualno ne privlači. Vem da bomo vsi grdi, ko bomo stari in nočem zvenet plehko, ampak ne vem ali je možno to spregledati.

Zmedena sem v trenutni situaciji in ne vem kaj naj naredim. Vesela bi bila vsakega mnenja.

Maš oba tri naenkrat pa je…

Izmed naštetih ne bi izbrala nobenega, razen če bi mi kdo držal pištolo na glavi ?takrat bi tistega, ki te drži kot kapljico vode na dlani. Tudi, če ti vizuelno ni, s časom ko vzljubiš karakter, ti postane všeč tudi njegov videz. Marsikakšen, ki ti je na videz všeč, bi ti lahko ustvaril pekel na zemlji.. zgleda že lepo, a s tem si prav nič ne moreš pomagati, če ne ravna ljubeče s teboj. Tako da bo najbolje iskati naprej, tisto svojo polovičko, s katerim se bosta ujela in bo vse tako preprosto in naravno steklo, da boš v trenutku vedela. vsak si zasluži pravo ljubezen in ne se zadovoljiti s polovičnimi zvezami, ki škodijo vsem. Poišči celoten paket, ki ti ustreza kompletno, ne samo delčki.

prvi je psiho manišulator  i si v zvezi z njim, ker si ti tudi psihično odvisna, a v obratni smeri- kot podrejena.

vse negatiovno našteješ pri prvem, pa ostajpa znjim. Zakaj le? Očitno zato, ker te tka deviacija privlači, te hrani.

jaz za živo glavo ne bi bila s takim, kot si ti trenutno-  je morda on  tvoj prvi intimni moški?  Če da, le  tako bi se še dalo to tvoje psihično podrejanje njemu razumeti… ker nimaš druge izkušnje, ne moreš vedeti, da je drugje lahko lepše kot tukaj s tem, s katerim si? Zakaj vztrajaš?

Je tvoj prvi moški, ti je snel jungfer in se čutiš tako zaradi tega njemu pripadno, varno v njegovem objmu še vseeno tudi glede na to kar dožiljaš z njim?

Sao enkrat živi- bosdi ti srečna, ne samo drugim zagotavljat, da so oni , ti pa trpiš v taki zvezi.

Tadrugi: mnja, če ni ravno womanizer in da vsaki tako govori – glede na to, da ve, da si v zvezi in to že toliko let. Pameten bi že prej odnehal.

Za tatretjega pa: karikirano-dokler ne boš pomočila prsta v kozarec z vodo, ne boš vedela, ali je v njej topla, ali mrzla tekočina. Jaz bi preizkusila – da mi ne bi bilo sicer kasneje v življenju kdaj žal. Ker s prvim nikakor ne bi več nadaljevala tako, kot vztrajaš ti.

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za tistega, ki ti je fizično privlačen.  Vse ostalo se da urediti, če je volja, le fizične privlačnosti ne.

to da imaš ti njega rada niti ni pomebno-ker on tbe nima in iz tega moraš za svoje dobro izhajat. Ljubezen namreč je lahka za pokazat, če jo čutiš.. če jo ne čutiš je seveda en kup izgovorov, ki so drugače v svetu ljubezni mnogo težji kot nekomu pokazat da ga imaš rad in to tudi vsakodnevno kazat. On ti kaže zgolj to, da te nima rad.

Odpiši vse, vzemi si cajt zase in se sooči sama s sabo.

In prosim te-ne unići tega prijatelja s tem, da pristaneš v vezo, čeprav ti vizualno ni všeč!! Bodi odgovorna in ga pusti pri miru! Saj sama vidiš kaj doživljaš ob tipu ki mu ni do tebe, menda ne boš tega privoščila prijatelju samo zato, ker bi zate naredil vse!!

Bistvo veze je, da bi OBA sebe celega dala not, ne pa zgolj zaradi ugodnosti!

Sama bi se po vsej verjetnosti za nobenega od teh ne odločila. Onega, ki je fant, bi pustila.

Sploh se ne bi odločila za tega tretjega, čeprav ga že toliko let poznaš oz. misliš, da poznaš. Tip se verjetno zaveda, da ni najbolj vizualno privlačen in se tako nalašč še bolj trudi ugajat ti v vsem. Takšni so en navaden fake.

Pa tudi verjetno si še mlada. Če ti sedaj ni fizično privlačen, si predstavljaj, kaj šele bo čez nekaj let, ko se on sploh ne bo več trudil te očarat z vsemi drugimi stvarmi kot se trudi s tem sedaj.

Sama sem tudi nekoč na takšnega naletela, ki ga sicer nisem od prej poznala, ampak ko sva se spoznala, je igral nekoga, ki bi zame naredil vse. Fizično ni bil lih neki, ampak me je očaralo vse drugo. Me je vseskozi motilo to, da mi fizično ni toliko do njega. A sem imela srečo, saj dolgo tistega narejenega obnašanja, kako bi zame naredil vse in kako je naj naj moški, ni mogel vzdrževati. Se je po pol leta vse sesulo kot hiša iz kart in se je prikazal v pravi luči, ki sploh ni bila lepa.

Te lahko vprašam, kakšni so bili ti očitni znaki, ki ti jih je nakazoval prijatelj?

sama imam namreč tudi prijatelja ki včasih nekaj nakazuje, včasih ne in bi me zanimalo kaj je počel tale moški, da se je na koncu vseeno izkazalo, da te ljubi

Vzemi tistega, ki ima največ denarja. Če ti pa ni do denarja (oz. ga imaš sama dovolj), pa tistega, ki najboljše seksa.

3 naenkrat pa je smo že vajeni.

ti morš bit pa res premija, da je tako zanimanje zate. Vzemi lepega in trapastega, da bosta skladna in vama bo lepo.

Z vsemi se daj dol. In pazi, da ne izvejo en za drugega. Zanosi s tistim z najboljšimi geni. Videz, ocene v šoli itd… Un, ki ti nosi darilca jih pa vzami.

okej, prvi vidi, da si zaljubljena vanj, ampak njemu že počasi presedaš, drugi bi te povaljal, tretji pa je zatrapan vate, ampak tebi ni do njega.

S prvim bo šlo samo še navzdol, to je celo tebi jasno.

Z drugim bi se povaljala, potem bi te pustil in šel v lov za kakšno drugo, ki je še ne more dobiti.

Tretji bi ti šel s svojo uslužnostjo in nekritičnostjo do tebe kmalu na jetra, sploh v povezavi z njegovim videzom.

Kaj narediti? Kenslaj vse, ker noben ni zate. No, s tadrugim se sicer lahko povaljaš, če ne boš pričakovala ničesar globljega.

Pa kaj je z vami, babami? Kar visite na nekih tipih, s katerimi niste niti zadovoljne, kaj šele srečne. Se tako grozno bojite samote? Bolje slaba zveza kot nobena?

Če te ful moti ta fizična privlačnost pač najdi enga x ki ti bo bil ušeč v vseh pogledih.

Drgače pa 3. ki bi te gledal kot kraljico, po možnosti tudi spoštoval in če že devet let ustraja in prenaša tvoje muhe pol veš da si mu zelo ušeč. Ni nujno da ti bo v vsem ugodil tudi če nate gleda tako. Probej, saj veš kako pravijo gdor ne reskira ne profitira..

Jaz sem biu učasih ta 3. Moški sam po tolko letih pa zgubiš upanje in greš nekako dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close