Adijo bedna služba – poveste zakaj greste?
Jaz sicer ne bom dala odpovedi, samo zavrnila bom podaljšanje pogodbe. Vem pa, da vedno težko najde delavce (mi je povsem jasno zakaj) in to mi daje zadovoljstvo.
Plača je itak za zjokat, ampak še huje pa je, da je okolje tako strupeno. Šef itak aroganten, izkoriščevalski. Pa zraven še sodelavke, ki so tudi obup. Najbolj strupena je sicer šla v penzijo.
Prav želela bi si videt njihove frise, ko dobijo moj NE :).
Preveč se ukvarjaš z drugimi avtorica. Kot je že nekdo zapisal, baš jih boli za tebe. Dobesedno!
Ko sem jaz pustila takratno službo, sem samo vrgla odpoved na šefovo mizo. In to je to. Vedelo se je sicer, kakšni katastrofalni odnosi so bili tam. Ni mi bilo potrebno nič razlagat. Vedela sem tudi, da vse ostale boli k……za mene. In sem šla. Hvala bogu.
pa še jaz, 10.02.2022 ob 19:45
Preveč se ukvarjaš z drugimi avtorica. Kot je že nekdo zapisal, baš jih boli za tebe. Dobesedno!
Ko sem jaz pustila takratno službo, sem samo vrgla odpoved na šefovo mizo. In to je to. Vedelo se je sicer, kakšni katastrofalni odnosi so bili tam. Ni mi bilo potrebno nič razlagat. Vedela sem tudi, da vse ostale boli k……za mene. In sem šla. Hvala bogu.
Enako!:) zdrzala sem mal vec kot pol leta, pa se to ne vem kako mi je ratal.
Ena sodelavka mi je grenila delo. Če se je le dalo, mi je nagajala. Počasi sem potem začela sumiti, da si sama izmišlja razna navodila, da niso od šefice.
Enkrat vem, da sem imela že vse zmenjeno, da grem na neko službeno reč, ki mi je dejansko pripadala. Pa si je namislila, da ne smem it. Sem šla vprašat šefico. In potem se je vsa medena izgovarjala, da se je samo hecala.
Pa skoz mi je oteževala vse.
Kako z veseljem bi ji zabrusila, da me ne bo več, samo, je šla v penzijo.
Ne…ker nima smisla takim dajati nekih moralnih govorov in se spuščat na njihov nivo. Običajno taki toksični ljudje itak obrnejo potem vse v svojo korist in naredijo bivšega zaposlenega kot najslabšega, nesposobnega, lenega,…pač nič dobrega nimajo več nenadoma za povedat. Sem pa načrtovala, kaj vse jim bom zdeklamirala, ampak sem na koncu bila srečna, da sem se znebila takšnega okolja in jih pač pustila v njihovi mizeriji.
Forum je zaprt za komentiranje.