Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › V 4 rajhu severno od nas policija lovi necepljene po trgovinah video

V 4 rajhu severno od nas policija lovi necepljene po trgovinah video

policija lovi necepljene po trgovskih centrih trgovinah avtocestah https://www.logicno.com/politika/dobrodosli-u-4-reich-pogledajte-kako-policija-u-austriji-lovi-necijepljene.html?utm_source=Kraken&utm_medium=Push&utm_campaign=10-02-2022&fbclid=IwAR3bee4c1BCcxDxj3d4_O0JMl9ate4hKIF-yBuEfKODbZQ9cPy8SHnR_oRk

Odgovor na objavo uporabnika
četrti rajh je, 10.02.2022 ob 15:38

policija lovi necepljene po trgovskih centrih trgovinah avtocestah https://www.logicno.com/politika/dobrodosli-u-4-reich-pogledajte-kako-policija-u-austriji-lovi-necijepljene.html?utm_source=Kraken&utm_medium=Push&utm_campaign=10-02-2022&fbclid=IwAR3bee4c1BCcxDxj3d4_O0JMl9ate4hKIF-yBuEfKODbZQ9cPy8SHnR_oRk

A imate že polne hlače, a anticepilčki blesavi. Kmalu bo tako tudi v Sloveniji. Dobro bi bilo, da vas policaji dobro premlatijo na javnem kraju, da vsi vidijo, da ste anticepilski zblojenci.

tako je prav, 10.02.2022 ob 15:42

A imate že polne hlače, a anticepilčki blesavi. Kmalu bo tako tudi v Sloveniji. Dobro bi bilo, da vas policaji dobro premlatijo na javnem kraju, da vsi vidijo, da ste anticepilski zblojenci.

Ti pa deluješ “zdravo” ? jaooo

Adijo pamet!!!

Izvrsten članek Antona Komata, ki je bil cenzuriran

Ajmo brzo po četvrtu dozu, najsigurnije je odma uzeti i petu, da li ima kraja ovoj tiraniji?E moj narode, jesmo li se za to borili?

“tako je prav”, jaz pa čakam, kdaj bodo kreeteni tvoje sorte lahko šli v trgovino kupit možgane.

Šparaj denar, bukev zabita.

Drugače pa: jep, Avstrijci so res pravi sinovi in hčere največjega sina svoje domovine! Hitler bi se razpočil od ponosa!???

lahko pa ti opraviš to umazano delo?

se javljam kot anticepilec  ki ponosno  hodi brez maske, ne testira se.

#premlatime

ludikonj, 10.02.2022 ob 16:54

lahko pa ti opraviš to umazano delo?

se javljam kot anticepilec  ki ponosno  hodi brez maske, ne testira se.

#premlatime

@tako
je prav    tebi pišem

In potlem trdite da imamo doma fašistično oblast, vsak kdor je to dosedaj izrekel se mora zamisliti nad sabo in opravičiti vladi, pri nas je še vredu, čeprav bi osebno rje bil pod Avstrijo

Nekateri anticepilci in antitestatorji imajo še vedno mulce doma, ker oni se v šoli že ne bodo testirali. Konec leta bo pa veselica, en kup enih predmetnih izpitov po šolah.

jasno in glasno, 10.02.2022 ob 17:06

In potlem trdite da imamo doma fašistično oblast, vsak kdor je to dosedaj izrekel se mora zamisliti nad sabo in opravičiti vladi, pri nas je še vredu, čeprav bi osebno rje bil pod Avstrijo

Debil prfuknjen janšistični fašistični.

Fašiste na oblasti pa je treba le postaviti pred strelski vod.

Imajo obvezno cepljenje in preverjajo, ravno tako tudi pri nas, s to razliko, da necepljeni morajo imeti veljavni negativni rezultat testiranja.

robi9, 10.02.2022 ob 15:57

Izvrsten članek Antona Komata, ki je bil cenzuriran

Na žalost ima Komat zelo prav.

Le kako je mogoče, da sem edina v mali firmu (10-15 zaposlenih), ki nisem cepljena in nisem zbolela? V januarju smo imeli 7 z omikronom, mene se kar ne prime, haha. Testiram se 6 dni na teden.

Smrt fašizmu, svoboda narodu!

Treba se bo resno zamislit kam to gre. Policija preverja so drzavljani cepljeni ali ne. Vsak komur se zdi to normalno ali je lud ali pa ima svoj loncek pristavljen.

Zelo direktn in krasn zaključek!

CrazY FroG ?, 10.02.2022 ob 19:30

Zelo direktn in krasn zaključek!

Na članek od Komata.. če bi vsi bli sposobni tk študirat bi biu svet lepši.. tk pa smo priča močnemu globalnemu razkolu.. no složn tk nkol ni biu??

Zdajle sem videla,to je od lani novembra posnetek,nemsko ne znam,ampak  to ni od zdaj .

A cepljenje proti ošpicam in rdečkam tudi oreverjajo po trgovinah in na ulicah?

Hahajaja, 10.02.2022 ob 19:37

Zdajle sem videla,to je od lani novembra posnetek,nemsko ne znam,ampak  to ni od zdaj .

A je to vazno, ali je od novembra ali od marca? To se ne bi smelo dogajati in pika. Ampak se, ker jim je Hitler se danes za vzgled.

Spoštovanje Antonu Komatu. Take ljudi potrebujemo.

NIste normalni. Zakaj bi se cepila, če sem zdrava in ne zbolim in sem prvič v blagi obliki prebolela? Res imate vsi, ki silite k cepljenju in žalite,nizek IQ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close