Najgroznejša stvar na svetu je
..rojstvo. Biti rojen. Biti vržen v ta nori, krut svet, kjer se moraš boriti za preživetje. To je največja grozota, ki jo lahko nekomu zadaš.
Vzdržite se otrok, če ne želite drugim povzročati trpljenje.
Vaš otrok je lahko ubit, posiljen, hudo ranjen, zasramovan, maltretiran, in še in še. Lahko odraste v zgubo, ki se ne more spopadati z življenjskimi težavami.
Kaj pravite na to? Je res vredno vzeti nase breme starševstva in kockati z življenjem lastnih otrok, ko jih sebično spravljate sem, da trpijo, se starajo in na koncu umrejo? Je res to smiselno početje?
Lahko odraste v zgubo, ki se ne more spopadati z življenjskimi težavami
^tole se običajno zgodi, ker so starši tisti, ki grdo z otrokom delajo in ga/jo zlomijo. Podpiram child-free izbiro, ker si nihče nikoli ne opomore od slabega starša, kvečjemu bolje skriva vso umazanijo v kateri se je njegovo/njeno dušo utapljalo in laže, da si je sam/a kriv/a, za vse posledice, ki izvirajo iz tega.
U157, 10.02.2022 ob 06:58
Meni so Grozni anticepilci. Zraven anticepilstva imajo še cel kup drugih, negativnih, primitivnih lastnosti. Slabo vplivajo na svojo okolico, zato se jih izogibam, kolikor se le da.
Ljudje tvojega kova izumirajo. Svet se prerojeva, narava bo sama poskrbela za to. Vse je šlo navzdol, popolnoma vse. Pred covid paranojo smo bili že na tem, da je plastika popolnoma prepovedana. Isti hip izbruhne virus, ki plastiko potisočeri. Oceani zasuti z odpadlimi maskami.
Ti Trol paranoični pa v svoji zaostali primitivnosti, visiš samo do svojega nosu.
neki ti ne štima v glavi v tej temi.. Poznam osebo, ki se je cepila, po drugem odmerku je minilo teden dni in je fasala korono. Prej stalno negativna ob tistih, ki so bili pozitivni, zanimivo a ne… Sam sem pač cepljen, nimam problemov s tem…
Fora je v tem, da se tisti, ki so necepljeni zavedajo tega in tudi prevzamejo svoj rizik za tako odločitev… Avtor teme je pa pač nesrečen, kaj čes mu pomagat, če tako razmišlja..
Forum je zaprt za komentiranje.