Janša ima omicron
wd40713, 09.02.2022 ob 16:42
Ocufani ??
On ima sodiščebojitis.
Da pa niti advokat z renomejem pravi čas ne izve, da so gnada bolani je pa tudi že čudno. Če ima vse normalne simptome, po bi pa že lahko pravi čs javil, da se sonce ne bo na sodišču prikazalo.
Če bi jaz imela obravnavo, se tudi ne bi zbudila in testirala 5 minut pred odhodom dokazovanja svoje nedolžnosti.
Ta pogumen mož pa vedno prikladne razloge da ga ni ne na sodišče, ne pred preiskovalne komisije in je nadbožanstvo.
Res ste nizko padli. Človeku dobesedno želiš smrt samo zato, ker politično nista na isti strni.
Jaz tudi nisem neki njegov oboževalec pa mu vseeno želim da normalno okreva. Če ima res korono. Kdo bi vedel in na konvu dneva me tudi ne zanima.
Polom ste res. Nič boljši od Janše in SDSa. Isti, če ne še slabši. Polni sovraštva.
Anonimno 7720, 10.02.2022 ob 09:53
Res ste nizko padli. Človeku dobesedno želiš smrt samo zato, ker politično nista na isti strni.
Jaz tudi nisem neki njegov oboževalec pa mu vseeno želim da normalno okreva. Če ima res korono. Kdo bi vedel in na konvu dneva me tudi ne zanima.
Polom ste res. Nič boljši od Janše in SDSa. Isti, če ne še slabši. Polni sovraštva.
Glede na to da že trideset let laže in se brani kakršne koli odgovornosti ne verjamem da ima korono. Verjamem da za izgovor uporablja bolezen, ki naj bi pokopala precej tisoč ljudi, zato mu jo iz vsega srca privoščim. In ja… preden je ta golazen prišla na oblast nisem poznal sovraštva.
Forum je zaprt za komentiranje.