Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj zna babovje drugega kot vrtet pizdo?

Kaj zna babovje drugega kot vrtet pizdo?

Kaj zna crknjena žival?   Gnit.

In točno tolk edino zna babovje: pizdo vrtet, kar je na isti ravni kot crknjena žival, ki gnije.

Brez babovja bi bila Zemlja res pravi modri planet, tako pa je ena sama gnojna pizdarija.

Slisala in videla sem samo kako torbice vrtijo. Da pa znajo tamalo vrtet to je pa cudez.??

Znajo še brat patetične teme luzerjev, ki jih živ bog noče opaziti oz. jih imeti v svoji bližini dan za dnem. Edin način da imajo sploh “stik” z kom je da si dan za dnem bolj primitivne zapise namišljajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 09.02.2022 ob 14:54

Slisala in videla sem samo kako torbice vrtijo. Da pa znajo tamalo vrtet to je pa cudez.??

Mogoče misli twerkanje..

Je prišla zadnjič kolegica na kavo z “gucci” torbico – vse je imela v leseni košari naloženo, praktično. Sam vrtet se pa ne da kj dost?

Kuga babovja, 09.02.2022 ob 14:41

Kaj zna crknjena žival?   Gnit.

In točno tolk edino zna babovje: pizdo vrtet, kar je na isti ravni kot crknjena žival, ki gnije.

Brez babovja bi bila Zemlja res pravi modri planet, tako pa je ena sama gnojna pizdarija.

Ojaaa, znajo tudi dobro potegnit, saj veš tisto malo stvar, ki je za odsekat. ??????

Mora bit res hudič da si tako nizko na lestvici da niti nesposobne gnile ženske nočejo gniti v tvoji bližini.

hudo, 09.02.2022 ob 15:27

Mora bit res hudič da si tako nizko na lestvici da niti nesposobne gnile ženske nočejo gniti v tvoji bližini.

????

A to vse opisuješ tvojo mamo?

CrazY FroG ?, 09.02.2022 ob 14:58

Mogoče misli twerkanje..

Je prišla zadnjič kolegica na kavo z “gucci” torbico – vse je imela v leseni košari naloženo, praktično. Sam vrtet se pa ne da kj dost?

??

Vseeno pazi glavo da kaj ne poleti iz torbe al sama torba.??

Twerkat pa res ne zna vsaka no… ? Po mojem je mislil na kaj drugega.

Vrtenje je pa valjda zaželjeno, majke mi. Saj zemlja se tudi vrti.

Zate, ki verjameš, da je ploščata – vrti se tako kot zemljevid okoli Z osi.

Piškot336, 09.02.2022 ob 18:40

Vrtenje je pa valjda zaželjeno, majke mi. Saj zemlja se tudi vrti.

Zate, ki verjameš, da je ploščata – vrti se tako kot zemljevid okoli Z osi.

Za avtorja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close