Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Želim si seksa, ampak mož ne sme vzeti viagre

Želim si seksa, ampak mož ne sme vzeti viagre

Mož ima že lep čas težave z impotenco, ampak viagre pa žal zaradi težav s srcem ne sme vzeti.

In to je hud problem. Ker jaz si pa noro želim seksati. Razmišljam celo o prevari. Komajda se še spomnim, kako izgleda seks s trdim.

Kaj naj naredim?

Sta swinger ….bi te pustil  na kaksen cuckold moj mail miha60x@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Porednica, 09.02.2022 ob 11:33

Mož ima že lep čas težave z impotenco, ampak viagre pa žal zaradi težav s srcem ne sme vzeti.

In to je hud problem. Ker jaz si pa noro želim seksati. Razmišljam celo o prevari. Komajda se še spomnim, kako izgleda seks s trdim.

Kaj naj naredim?

Spet sredina provokacija…

Take ponavadi ne sprašujejo ampak mu v francosko solato poturijo dve viagri….  Potem pa ena burna noč in naslednje jutro mlada vdova.

Kaj pa vibrator? Al pa da te on z vibratorjem? Vprašaj? Kak ima on odnos do tega? Ali sama? Uglavnem obvezno, ga nabavi.

Kdo si take neumne teme zmišljuje. Pa tista novica mož si za rojstni dan želi trojčka. Kot da ste čez les.

Dildota si kupi.

kolk si mlada in kolk je on LP

Urška, si ti?

Ne, jaz sem na morčitu.

Hahahha to ni isto

Ja pogovor z možem kako je situacija s tabo bo sigurno pripeljal do kakšnega pametnega zaključka! Torej če si tako želiš samo seksa sem prepričan da ti bo občasno dovolil kakšnega trdega, seveda pa se ti nikakor ne smeš zatrapati v ljubimca ?. Če slučajno gresta v to smer pa sva ti z mojo vedno pripravljena pomagati po najinih najboljših močeh. Piši na mi2rmp@gmail.com

. https://youtu.be/8EGyZp4aNuU

Kamagra gel naj uporabi ?

Obstaja specialni med …

Javi se fb Luka Korez ….

Zamenjajta KARDIOLOGA. Mož pa naj se odkrito pogovori z njim, v čem je problem.

Seks je stvar, ki v stabilnem odnosu pomeni manjso obremenitev za telo, kot hoja 2 nadstropji po stopnicah.

Iz opisa sklepam, da so težave kronične narave in da ni samo trenutno v poslabšanju. Zdravila za težave s srcem se ob izboru zdravil, ki so na voljo, dajo prilagodit tako, da ni interakcij z viagro.

Od kod pa si??

Moj mož je imel podobne težave, rešila sva jih s Kamagro. Priporočljivo, res pomaga.

Lola400, 22.02.2022 ob 08:21

Zamenjajta KARDIOLOGA. Mož pa naj se odkrito pogovori z njim, v čem je problem.

Seks je stvar, ki v stabilnem odnosu pomeni manjso obremenitev za telo, kot hoja 2 nadstropji po stopnicah.

Iz opisa sklepam, da so težave kronične narave in da ni samo trenutno v poslabšanju. Zdravila za težave s srcem se ob izboru zdravil, ki so na voljo, dajo prilagodit tako, da ni interakcij z viagro.

seks ni obremenitev ampak sprostitev.

Če ne sme vijagre, potem naj spije pol litra trdilca.

Imaš štil od metle doma

Kamagra

Pridi da te potešim

Naj gre k urologu in mu lahko predpiše injekcije, če vidi, da nic drugega ne pomaga oz.ne sme vzeti.

Tako je moj uredil to zadevo.

Srečno.

P.s. ne prevaraj ga, ker sedaj rabi tvojo podporo.

Babybird, 21.02.2022 ob 14:55

Kamagra gel naj uporabi ?

Tudi nabiva srce?

Ne  varat, ne bežat, vizarsin samo 1/8 tabletke pomaga probaj, deluje preverjeno in na srce nima vpliva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close