Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Jugovina povsod v moji deželi

Jugovina povsod v moji deželi

Kdaj se bo končal uvoz od tamo dole. Z njimi sami problemi. Njihov parking,vrivanje povsod,pretepi,štihanje z noži,pretepanje žensk. Slovensko nočejo govorit,ko pa pridejo v Avstriji,ali Nemčijo,so pa pridni kot bubice. Torej,do kdaj bo še trajal uvoz celih familij z otomanskimi lepimi navadami. Moja dežela,kaj si mi storila,da sem tujec v moji nekdaj lepi deželi?…

Saj veš, kaj je naredila permisivna vzgoja našim otrokom. Eno veliko katastrofo. Uničila je celo generacijo in zelo težko bo spet vpostaviti red. Isto je pri tujcih. Prihajajo non stop v velikem številu, dobijo vse sorte pomoči, od otroških dodatkov, socialne, karitas, RK do nastanitve, plačila položnic in tako dalje. Za to jim ji potrebno narediti ničesar, dokumentacija in denar praktično že čakajo ob njihovem prihodu. Grejo na CSD, na Občino in druge urade, v trgovino… in vsi butasti Slovenci govorimo z njimi v srbohrvaškem jeziku, se jim MI prilagajamo na vsakem koraku. A bi ti imel spoštovanje do takih lolekov? To je to. Počutijo se, kot da oni vodijo vse niti in jim za vse, kar dobijo, niti s prstom ni treba migniti. Pa še prav imajo.

Tvoja dežela te prosi, da za vejicami delaš presledke. Prec bo boljš.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8726, 09.02.2022 ob 08:32

Kdaj se bo končal uvoz od tamo dole. Z njimi sami problemi. Njihov parking,vrivanje povsod,pretepi,štihanje z noži,pretepanje žensk. Slovensko nočejo govorit,ko pa pridejo v Avstriji,ali Nemčijo,so pa pridni kot bubice. Torej,do kdaj bo še trajal uvoz celih familij z otomanskimi lepimi navadami. Moja dežela,kaj si mi storila,da sem tujec v moji nekdaj lepi deželi?…

Nemčija ima filter.

Prijava, nespoštovanje…nima več vstopa v Nemčijo.

Tu pa ves ološ iz filtra pride sem.

Hojladrija, 09.02.2022 ob 08:50

Nemčija ima filter.

Prijava, nespoštovanje…nima več vstopa v Nemčijo.

Tu pa ves ološ iz filtra pride sem.

Tocno tako! Kar k drugim ne spustijo, ostane pri nas! Pa se pol se ugotovi, da jih tle sploh ni vec, alimente pa veselo prejemajo po par let!

Mnogo bolj selektivno bi morali delovat. Zanimivo je pa to, da vsak coban dobi vse pravice, dohtarji pa po par let cakajo na dokumente in pravice za delo, pa se izpite za znanje jezika morajo opravit! Uni pa kar, brez kakrsnega koli predpogoja: stanovanje, razne dodatke, pravice vse povprek…, pa same tezave z njimi, od kriminala, nespostovanja nase mentalitete, ne zelijo govort nasega jezika, vsi bi prevajalce…narobe svet.

Tudi mi bi morali imeti filter.  Tako pa se uvaža samo Poden od podna.  Zaradi  tega  v naši lepi deželi na sončni strani Alp ni več tako lepo, kot je včasih bilo.

Kje vidite vso to jugovino.?

V bratstvu in jedinstvu sem v bistvu gor zrastla. Še vedno je nekaj tega v meni, samo zadnje čase pa to vse presega tisto bratstvo i jedinstvo. Tega je toliko, pa kar še hodijo. Naj bi prišli na delo. Ne, pridejo na socialno podporo in na pakete rdečega križa (ali karitas). Do tja se pripeljejo z bmw-ji, mercedesi. (

Nič nimam proti, da se ponudi delo in osnovne pogoje bivanja določenemu procentu tujcev, ki so se pripravljeni prilagoditi. Tudi malo mešanja krvi ne škodi, a le do prave mere. Kot nas večina ugotavlja in vidi, je problem, ker se vlači gor vsa zalega in se plodi kot amebe, da ne napišem ustreznejšega izraza. Vse z namenom, da se na veliko cuza socialo.  Itak da prihajajo najbolj orto musliči, s “kulturo”, ki niti slučajno ne sodi v Evropo. Počasi postajamo šiptarska enklava. S pomočjo požrtnih politikov, ki bi prodali še lastno mater, kaj šele državo.

Ja,spoštovanje države,se vidi po izobešanju zastav,tam kjer je večina naših bratov v stanovanjih,ki so jih dobili za pet kavic. Primer so fondovi bloki,zastav za praznik nikjer. V ,Nemčiji,ali v drugi pravno urejeni drzavi,je za to kazen,pri nas nič. Tako je spoštovanje do drzave,ki jim daje kruh,varnost,da se lahko šopirijo na vseh koncih. Žalostno.

Ne hodijo na volitve. To predstavlja kar precejšen %. Zato je udeležba tako nizka.

pa kaj si izmišljujete neke blesarije, kako da je v Nemčiji strogo. Oni imajo milijon migrantov dol iz arabskega sveta, vse kar na horuk, pa 5 milijonov Turkov. Kakšni filtri neki. Pa pojdite v Nemčijo med Turke, če vam tu med Bosanci ne paše. Jamrači prekleti. Pa po slovenskih vukojebinah vam nihče tuj ne hodi, tam ste še vedno incestioidne izolirane generacije, vsi v sorodo že 500 let in več. Sam v Ljubljano, Maribor ali druga večja naselja ne hodit, pa boste varni.

pa kaj, 09.02.2022 ob 11:23

pa kaj si izmišljujete neke blesarije, kako da je v Nemčiji strogo. Oni imajo milijon migrantov dol iz arabskega sveta, vse kar na horuk, pa 5 milijonov Turkov. Kakšni filtri neki. Pa pojdite v Nemčijo med Turke, če vam tu med Bosanci ne paše. Jamrači prekleti. Pa po slovenskih vukojebinah vam nihče tuj ne hodi, tam ste še vedno incestioidne izolirane generacije, vsi v sorodo že 500 let in več. Sam v Ljubljano, Maribor ali druga večja naselja ne hodit, pa boste varni.

Glede vukojebin nimaš prav, ravno tu se razmnožujejo, ker so pač nepremičnine cenejše. Pri nas jih je polno, vozijo se pa delat v Kranj in LJ. Mene sicer ne motijo prav zelo, niti nimam stika z njimi. Ni mi pa všeč, kako lepo izkoriščajo sistem (čisto legalno pomoje, da ne bo pomote).

In to recimo, da otrok pride v prvi razred in ne zna niti ene besede slovensko. To pa že kaže en odnos do države gostiteljice in nas, ki jih lepo zalagamo z davki.

Če se vozijo delat, potem oni državo zalagajo z davki. Šola pa služi temu, da se naučijo slovensko, ne vem, zakaj bi morali prej znat. Šola je pravo mesto za to.

če se vozijo, 09.02.2022 ob 11:34

Če se vozijo delat, potem oni državo zalagajo z davki. Šola pa služi temu, da se naučijo slovensko, ne vem, zakaj bi morali prej znat. Šola je pravo mesto za to.

Bumbar, kako ga bodo učil, če ne razume jezika? Kaj ti ni jasno, v nobenem programu ni učenja slovenskega jezika nekega tujca, ki ne pozna besede. Najboljš, da ostali zdaj sedijo pol leta ali leto in gledajo v luft, zato da bodo enga jugota naučil toliko slovensko, da bo lahko sledil snovi.

Glede davkov pa vemo, kako se plačujejo in koliko delavcev dela na črno in sivo po gradbiščih in podobno.

Ne spoštuješ(mo) lastne države in njenih zakonov pa misliš, da bodo tujci?

Hahahahahaha…

Glej, za južne smo bili vedno “glupi Janezi”, četudi je naš DBP večkratnik njihovega.

Kar ugotavljate je vse res. Ljudje oz prišleki niso sami krivi, da je tako. Nekdo od “nas” jim mora dajati potuho, da se tako vedejo. Najprej pometimo pred svojim pragom. In mogoče bomo ugotovili, da so to fabrikantje, podjetniki, lastniki kapitala, itd, skratka oligarhija, ki rabi delavno silo, se pa ni dogovorila s sodržavljani za pravila igre, temveč ubogim prišlekom s svojim sprenevedavim obnašanjem in tem, da se ta elita ne pokaže, da bi ji mi sodržavljani lahko rekli, zakaj nam to delate, dela največjo škodo slovenskemu narodu. Naj se politiki naučijo delati red, ne pa, da skrbijo samo za lastne cilje, temveč poskrbijo za red v družbi. Potem nas tudi prišleki ne bodo več motili. Podobno kot so naredili red v Švici!

En se vozi delat, od uradnega minimalca ravno ne plačuje kaj dosti davkov, zaslužek od švercanja  tudi ne gre v davčno napoved, 6 se jih pa obesi na socialo.

En se vozi delat, od uradnega minimalca ravno ne plačuje kaj dosti davkov, zaslužek od švercanja  tudi ne gre v davčno napoved, 6 se jih pa obesi na socialo.

In tvoje razmišljanje je, da je šola dolžna naučiti otroka uradnega jezika države, v kateri živi? Se pravi – gre slovenska družina  na Kosovo/Japonsko/v Burundi in naj lokalni učitelj najprej nauči Slovenčka šiptarsko/japonsko/svahili, da bo sposoben slediti šoli? Medtem, ko bo on učil Slovenčka, pa bodo ostali gledali v luft. Ob koncu leta pa bo ostalim staršem rekel: ups, sorči, otroci sicer ne znajo šteti do 10, poznajo le tri črke, ampak Slovenček se je pa le naučil par šiptarskih/japonskih/svahilijskih stavkov.

En delat, 09.02.2022 ob 13:10

Točno to je problem – sociala za vse.

Kaj pa vem. Nekdo mora delat burek in čevapčič. Če se mene vpraša, je enih dobrih 5 let po osamosvojitvi RS res bilo lepo v tej deželi na sončni strani Alp. Potem pa vedno slabše.

Aj, jaj…, 09.02.2022 ob 14:26

Kaj pa vem. Nekdo mora delat burek in čevapčič. Če se mene vpraša, je enih dobrih 5 let po osamosvojitvi RS res bilo lepo v tej deželi na sončni strani Alp. Potem pa vedno slabše.

Jah… lumpenproletarci vedno rinejo tja, kjer lahko preživijo za malo ali nič dela.

yram, 09.02.2022 ob 09:54

Kje vidite vso to jugovino.?

Pojdi v Kranj, pa ne 8.2 ali Velenje, Jesenice… pa Ljubljana jih je polna. Ženske zakrite, otrok ne pustijo v sklopu športne vzgoje na bazen, da se nauči plavat…

Kuharske diete, da so na šolskih kosili brez svinjske jedi -alergija na svinjsko meso 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close